Zvaigžņu pētnieku padomi, pēc jūsu dzimšanas datuma, 2023. gadam mīlestības un finanšu jomā

2023. gads solās būt diezgan izaicinājumiem pilns. Pēc zvaigžņu pētnieku domām, pozitīvie periodi, kā vienmēr, nomainīs negatīvos, taču tas tiks darīts neprognozējami un pēkšņi. Tāpēc mīlestības sabrukuma klātbūtnē vienmēr jātic, ka drīz viss mainīsies uz labo pusi.

Svarīgākais padoms visām zvaigžņu zīmēm šajā gadā ir iemācīties bloķēt kāda cita negatīvismu. Tas ir ļoti svarīgi, jo visi divpadsmit mēneši paies ar cīņu par varu, par panākumiem, naudu un mīlestību. Jums bieži būs jāpacieš ienaidnieku un ļaundaru uzbrukumi vai jācīnās pret valdošajiem sarežģītajiem apstākļiem.

Auns

Aunam šajos divpadsmit mēnešos noteikti vajadzētu izvairīties no tālām attiecībām. Šāda mīlestība var būt ļoti sāpīga pašcieņai, izraisīt nervozitāti.

Naudu var un vajag tērēt mīļajiem, bet tikai bez pārmērīgas apetītes. Piesardzība, rīkojoties ar finansēm, Aunam noteikti nenāks par ļaunu, pat ja izdosies nopelnīt daudz.

Vērsis

Vērsim pie apvāršņa var parādīties jaunas finansiālas iespējas, turklāt jau gada sākumā. Jo mazāk cilvēki par tiem zina, jo labāk. Labākais laiks iepirkties ir pavasara vidus, vasaras sākums un rudens sākums.

Mīlestības lietās vienmēr kaut kas noies greizi. Ja liktenis un planētas iepriecinās, viņi palīdzēs Vērsim labot savu statusu no “vientuļš” vai uz “attiecībās”.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment