Zvaigžņu prognoze 2022. gada novembrim – dažiem piepildīsies sapņi!

Jaunava

Jaunavām ir īstais laiks, lai atjaunotu mājas enerģiju. Jūs variet droši iegādāties vai pieņemt mājdzīvnieku kā dāvanu. Ja šīs zīmes pārstāvis vēlas iegūt spalvaino vai četrkājaino draugu, bet nevarat izdarīt izvēli, variet vērsties pie dažādiem rakstiem par to, kuri mājdzīvnieki var pasargāt māju no negatīvisma un piesaistīt laimi. Par novembri varam teikt, ka šis mēnesis ir ļoti pozitīvs, taču reizēm, lai iepazītu laimi, ir jāpiedzīvo kaut kas ne pārāk patīkams.

Svari

Svariem ar lielu varbūtību, nakts gaismekļi palīdzēs atbrīvoties no blokiem un šķēršļiem prātā. Lai paātrinātu šo procesu, varat izmantot ekspertu ieteikumus. Ja kāds no jums pazīstamajiem cilvēkiem pateiks ļoti patīkamus vārdus Svariem, ir svarīgi atcerēties, ka viņi, visticamāk ir atklāti. Cilvēki būs ļoti atklāti un godīgi pret Svariem. Trešais rudens mēnesis ir ideāls pārmaiņām mājas vidē – ģenerāltīrīšanai, mēbeļu pārkārtošanai, remontam vai, lai pārceltos uz jaunu dzīvesveidu. Labs laiks būs arī dvēseles radinieka meklēšanai.

Skorpions

Skorpions mēneša pirmajā pusē atradīsies Venēras aizbildnībā, un tad, kad viņa 16. datumā nonāks nelabvēlīgā pozīcijā, nākamajā dienā Merkurs kļūs spēcīgāks, kas dos Skorpionam jaunu drošību. Tomēr mēneša otrajā pusē labāk ir izmantot amuletus, lai aizsargātu sevi pret visu ļaunumu un neveiksmēm. Liela problēma šīs zīmes cilvēkiem mēneša beigās būs paaugstināta sentimentalitāte. Domas par pagātni, pat patīkamākās, var sagādāt problēmas aktuālajās lietās, tāpēc labāk no tām atbrīvoties.

Strēlnieks

Strēlniekam mēneša pirmajā dekādē būs grūti, galvenokārt aptumsuma koridora un Marsa retro fāzes sākuma dēļ. Zvaigžņu pētnieki iesaka visiem Strēlniekiem atcerēties  pareizās domas, kas viņu dzīvē ienesīs vairāk veiksmes , jo tieši ar domām sākas visas labvēlīgās pārmaiņas. Tāpat Strēlniekam vajadzētu retāk ignorēt draugu un otrās pusītes palīdzības lūgumus. Novembrī egoisms tiks sodīts pēc iespējas bargāk. Ja palīdzēsi citiem cilvēkiem, tad zvaigznes paveiks tā, lai līdz novembra beigām Strēlniekam būtu vēl viens piepildīts sapnis.

Mežāzis

Mežāžiem šomēnes jāuzlabo garastāvoklis un pašapziņa, jo no tā būs atkarīga viņu lietu un projektu galīgie panākumi darbā. Viegli ikdienas vingrinājumi šajā ziņā būs visefektīvākie palīgi. Šiem cilvēkiem ir jāatbrīvojas no bailēm ar visu metodiskumu. Mežāžu dzīves, ļoti iespējams, mainīsies, īpaši, ja viņi saglabās motivāciju. Jā, būs dažādi sīkumi, kas satrauc, bet globālas pārmaiņas neizraisīs, ja vien, protams, Mežāži nesāks no mušas taisīt ziloni.

Lasi arī: Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

Ūdensvīrs

Novembrī Ūdensvīram steidzami jāsamierinās ar sevi un pasauli. Iekšējā disharmonija var radīt milzīgas problēmas mīlestībā, biznesā un darbā. Viņu ienaidnieki sāks duļķot ūdeņus, pieliet eļļu ugunij un visos iespējamos veidos mēģinās kaut kā kaitināt, taču Ūdensvīram ir jāsaglabā stingrība un nekādā gadījumā uz agresiju nereaģēt ar agresiju. Tas nav viegli, bet tas ir iespējams. Tāpat zvaigžņu pētnieki iesaka neiziet no komforta zonas. Novembra otrajā pusē kategoriski aizliegts mainīt darbu un koriģēt tālejošus plānus.

Zivis

Zivīm vajadzētu pievērst īpašu uzmanību visam, kas ietekmē viņu garastāvokli – piemēram, produktiem , cilvēkiem, lietām, ko viņi dara. Zvaigžņu pētniecības jomas eksperti stingri attur Zivis meklēt slēptu nozīmi visā, kas notiek. Pietiek tikai objektīvi paskatīties uz apkārt notiekošo un izdarīt secinājumus. Liktenim nav jēgas sabojāt šo cilvēku dzīves, tāpēc visu nepatikšanas sakne būs neticība sev un pagātnē pieļautās kļūdas.

Zvaigžņu pētnieki ziņo, ka panākumi novembrī gaidīs galvenokārt tos no mums, kas mazāk koncentrējas uz negatīvo. Pirmkārt, jums ir jālasa mazāk nepatīkamas ziņas internetā, jo tās negatīvi ietekmē garīgo veselību.

COMMENTS

Leave a Comment