Mana vīra guļošais tēvs nolēma apprecēt savu kaimiņieni, viņa vēlas nozagt viņa bagātību

“Mana vīramāte un vīratēvs vienmēr ir pret mani izturējušies atšķirīgi. Iespējams, tāpēc es tagad tik ļoti uztraucos par Ārīju,” dalās ar mums mūsu lasītāja Terēze. Personu vārdi rakstā mainīti, lai pasargātu personu privātumu. Sieviete saskaras ar problēmu, kas liek viņai izdarīt izvēli. No tās būs atkarīgs viņas vīra tēva liktenis. Kā veiksies varonei, lasiet tālāk rakstā.

 

Vīratēvs un vīramāte

Kad vīrs mani atveda satikt savus vecākus, topošajai vīramātei es uzreiz nepatiku. Es biju pārāk vienkārša, viņa teica. Manā ģimenē nekad nebija labklājības. Tāpēc mēs plānojām klusas kāzas. Bet, godīgi sakot, man pat nebija naudas kleitai.

Vīra tēvs kaut kā uzreiz mani iemīlēja. Īsi pirms svinībām viņš mani pasauca pie sevis un slepus iedeva naudu kleitai. Viņš arī mums sarīkoja svētkus. Ārījam patika atkārtot: “Galvenais, lai tu būtu laba sieva manam dēlam.” Un es biju.

Mēs ar vīramāti nesapratāmies. Lai kā es centos būt laba vedekla, mani centieni viņu nepārsteidza. Pat tad, kad es pati sāku pieklājīgi pelnīt, es viņai joprojām paliku vienkārša meitene no laukiem. Bet Ārījs, priekš manis neko nežēloja. Kad mums ar Robertu piedzima bērni, viņš pastāvīgi tos lutināja. Un viņi vienkārši dievināja savu vectēvu.

Pirms dažiem gadiem mana vīramāte nomira. Būdams atraitnis, mans vīratēvs pārcēlās uz vasarnīcu un sāka izīrēt savu dzīvokli pilsētā. Kad atbraucām pie viņa ciemos, viņš vienmēr aizliedza mums viņam palīdzēt. Viņš nenogurstoši strādāja dārzā. Viņš mums arī sadāvināja tik daudz cienasta, ka pietika mēnesim uz priekšu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no 24. līdz 30.oktobrim – esiet gatavi risināt problēmas!

Zināju, ka vienmēr varu paļauties uz vīratēvu. Viņš attiecībā pret mani jutās tāpat. Nesen viņš saslima. Sli**ba sāka strauji progresēt, un Ārījs vairs nevarēja piecelties no gultas. Tad viņa dzīvē parādījās cita sieviete. Vasarnīcas kaimiņiene.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment