Sieva lika man lūgt piedošanu savai mammai, ar kuru nesazinājos 30 gadus

Spēja piedot cilvēkiem nav viegla lieta. Lai to iemācītos, dažreiz ir jānodzīvo visa dzīve. Pēteris saprata savu kļūdu, lai gan tā notika tikai 30 gadus vēlāk. Bet šādos jautājumos labāk vēlu nekā nekad. Aizkustinošs stāsts par vīrieti un viņa veco māti tālāk rakstā.

Man vienmēr ir bijušas labas attiecības ar mammu. Tieši līdz brīdim, kad viņa teica, ka grasās savu māju atdot manai māsai. Tajā laikā man bija 28 gadi, un es biju precējies jau 4 gadus. Protams, dzīvoju atsevišķi. Bet ko tas maina?

Es nevaru teikt, ka man vajadzēja vecāku māju. Bet man šķita, ka būtu godīgi, ka pēc manas mātes Nā*es mēs ar Tanju māju vienkārši sadalām uz pusēm. Bet mana māte nolēma citādi. Viņa man teica, lai es pats viju savu ligzdu, tagad esmu savas ģimenes galva. Māte vēlas novecot savās mājās blakus savai mīļotajai meitai. Tanja viņai ir tuvāka nekā viņas vedekla.

Man tas ļoti sāpēja. Nolēmu, ka vairs nevēlos runāt ar mammu. Kopš tā laika ir pagājuši 30 gadi. Manai vienīgajai meitai izdevās izaugt, absolvēt universitāti un izveidot savu ģimeni. Es viņai nodrošināju visu, ko varēju.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022.gada 26. decembra līdz 2023. gada 1. janvārim

Mēs ar sievu ilgu laiku dzīvojām pie viņas vecākiem. Visbrīnišķīgākie cilvēki! Es neatceros, ka kādreiz būtu ar viņiem strīdējies. Viņu aiziešanu es pārdzīvoju tikpat rūgti kā mana mīļotā sieva. Tagad mēs ar Marinu dzīvojam divatā. Kaut kā skumji.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment