Zvaigžņu prognoze 2023. gada 20. janvārim

Lauva

Šodien ir labvēlīga diena attiecību un ģimenes saišu stiprināšanai. Ja nav iespējams visus redzēt klātienē, noteikti sarunājieties pa telefonu vai caur videozvanu, palīdziet problēmu risināšanā. Vakaru vislabāk pavadīt mājās.

Jaunava

Gribēsies pabūt vienam, necīnies ar šo vēlmi. Tagad ir labs laiks pameditēt. Paņemiet pārtraukumu no obsesīvās uzmanības, un garīgais spēks atgriezīsies pie jums. Bet neapvainojiet mīļos, vienkārši paskaidrojiet viņiem, ka jums īslaicīgi ir nepieciešams miers.

Svari

Šodien pastāv risks pazaudēt kādu svarīgu lietu vai dokumentu, esiet uzmanīgi. Nozīmīgas sanāksmes vislabāk pārcelt uz pēcpusdienu vai vakaru. Rīts būs pārāk nemierīgs un emocionāls.

Skorpions

Tu nogursi no rutīnas un vēlēsie kaut ko jaunu. Var parādīties bezmiegs, depresija, spēka zudums. Nelietojiet ļaunprātīgi kafiju un citus enerģijas dzērienus, nelietojiet alkoholu. Lietojiet vitamīnu kompleksus un mikroelementus. Tagad jums ir jābaro nervu sistēma.

Strēlnieks

Jums var nākties pārtraukt attiecības ar kādu, kuru pazīstat. Nevajag sevi vainot par to, tāda ir likteņa griba, tā atņem cilvēku, kurš tev nav vajadzīgs. Ieteicams šodien rūpīgi strādāt pa māju, pastāv liels risks kaut ko salauzt. Jebkura pasīvā atpūta ir apsveicama, tā nepieciešama sirdsmieram.

Mežāzis

Par sevi atgādinās seni draugi vai arī saņemsi ielūgumu ciemos no jauna paziņas. Diena tiks aizvadīta ar devīzi “maksimāla komunikācija”, kas nedaudz nogurdina. Jūs varat nebaidīties no konfliktiem, tagad visi apkārtējie ir labvēlīgi, un jūsu ienaidnieki nav jūsu ziņā.

Lasi arī: Rīts saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi: padoms, kā katru dienu padarīt labāku

Ūdensvīrs

Šodien vienkārša vieglprātība nāks par labu. Jūs riskējat nogulēt plānoto sanāksmi, taču tas ir labākais: tas jums nesola neko noderīgu un priecīgu. Parasta dīkstāve palīdzēs izvairīties no problēmām biznesā un personīgajā dzīvē. Vienkārši ejiet līdzi straumei bez sirdsapziņas sāpēm. Jūs varat.

Zivis

Šodien neatbildiet Krā***kiem, atbildot uz tālruņa zvaniem vai pasūtot pirkumus. Kontrolējiet katru savu soli un nesteidzieties pārskaitīt naudu, pat ja pārdevējs jums šķiet nevainojami apzinīgs. Vēl labāk visus nopietnos izdevumus atlikt uz nākamo nedēļu un darīt ko interesantu. Vakaru vislabāk pavadīt mājīgā atmosfērā.

Leave a Comment