Zvaigžņu prognoze 2023. gada 26. janvārim

Auns

Iespējamas nesaskaņas ar kolēģiem. Aizstāvot savas intereses, mēģiniet kontrolēt sevi. Apspiediet vēlmi atalgot pretinieku ar neglaimojošu epitetu, nepaceliet balsi. Iespējams, ka kāds cilvēks tevi apzināti provocē, lai nostādītu tevi neizskatīgā gaismā komandas un priekšnieku priekšā.

Vērsis

Šodien var būt nepieciešams aizsargāt savas intereses. Neļaujiet sev uzlikt apgrūtinošus pienākumus, nepiekrītiet jums nelabvēlīgiem apstākļiem. Mobilizējiet visu dabisko spītību – ja jūs tagad izrādīsiet maigumu un gļēvulību, šie cilvēki ļoti ilgi “sēdēs uz tava kakla”.

Dvīņi

Šodien ir vērts pievērst lielāku uzmanību ģimenei. Atrodi laiku saziņai ar partneri, runā no sirds uz sirdi ar bērniem vai vecākiem. Iespējams, kādam tuvam cilvēkam ir vajadzīgs tavs padoms un atbalsts, taču viņš kautrējas tevi apgrūtināt ar savām problēmām.

Lasi arī: Kā jūs varat piesaistīt veiksmi sev saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Vēzis

Laba diena lieliem pirkumiem. Ja līdzekļi atļauj, pievērs uzmanību ne tikai nepieciešamajām lietām, bet arī luksusa precēm. Šodien iegūtais jūs iepriecinās vēl ilgi, nenožēlosiet, ka nolēmāt iztērēt naudu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment