Zvaigžņu prognoze 2023. gada 29. janvārim

Auns

Domas, idejas, plāni… Vai nav pienācis laiks tikt galā ar to, kas sakrājies galvā? Velti šo dienu pārdomām, plānošanai, risinājumu meklēšanai. Iespējams, ar pārdomātu pieeju uzdevumi, kas šķita grūti izpildāmi, izrādīsies diezgan izpildāmi.

Vērsis

Šodien vari iegūt kādu vērtīgu informāciju, un par to ziņos cilvēks, no kura to vismazāk gaidīji. Tāpēc nenoslēdzieties no saziņas ar cilvēkiem, neskrieniet garām kaimiņam, kurš ir apņēmības pilns papļāpāt “par neko”, neignorējiet zvanus no cilvēkiem, kuri, jūsuprāt, nevar pastāstīt neko interesantu.

Lasi arī: Kā jūs varat piesaistīt veiksmi sev saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Dvīņi

Dienas moto vajadzētu būt teicienam “Pasteigsies – sasmīdināsi tikai cilvēkus.” Nesteidzieties, nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, neveiciet spontānus pirkumus. Dodiet sev laiku pārdomām, izvērtējiet visus plusus un mīnusus. Un neaizmirstiet paskatīties zem kājām, iekrist peļķē būs vairāk nekā nepiemēroti. 

Vēzis

Šodien labestīgs noskaņojums var padarīt Vēzi nevajadzīgi pašapmierinātu, ko citi centīsies izmantot. Taču nesteidzies atbildēt uz lūgumiem un solīt palīdzēt par katru cenu! Padomājiet par to, vai jūs upurējat savas intereses un laiku, ko plānojāt veltīt kaut kam ļoti svarīgam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment