Zvaigžņu prognoze 2023. gada 29. janvārim

Lauva

Veltiet dienu savai mājai. Veic ģenerāltīrīšanu, sašķiro lietas skapjos un pieliekamajā, sakārto papīrus. Novērtējiet garderobes stāvokli – iespējams, dažas lietas jau ir kļuvušas nelietojamas, un jums ir nepieciešams jauns apģērbs, iegādājieties to.

Jaunava

Neprovocējiet alerģiju – izvairieties no nepazīstamiem ēdieniem, jaunas kosmētikas un smaržām, nepērciet iepriekš nelietotu sadzīves ķīmiju. Ķermeņa reakcija var būt ļoti nepatīkama, kas izjauks jūsu tuvāko dienu plānus.

Svari

Šodien esi uzmanīgs, ko tev saka. Pat dīkstāves sarunā var pazibēt svarīga informācija vai interesanta doma. Koncentrējies uz sarunu un turi ausis vaļā, atslābsi citreiz, lai pārdomātu ainavu aiz loga!

Skorpions

Centieties neiesaistīties piedzīvojumos, pat ja tie sola labu peļņu. Tas var ārkārtīgi negatīvi ietekmēt jūsu reputāciju, un daudzi no jūsu vides uz visiem laikiem zaudēs uzticību jums.

Strēlnieks

Ir pienācis laiks pievērst uzmanību savai iekšējai pasaulei. Pārdomājiet, filozofējiet, meditējiet, atlaidiet aizvainojumu. Attīriet prātu, lai būtu gatavs jauniem sasniegumiem.

Mežāzis

Šajā dienā Mežāži var saskarties ar citu spiedienu. Viņi uzspiedīs jums noteiktu viedokli, prasīs no jums dažas darbības un lēmumus. Neļaujiet sevi vadīt, iestājieties par savām tiesībām pieklājīgi, bet stingri.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada februārim

Ūdensvīrs

Jauku dienu! Dari, ko vēlies – dodies pēc jaunām drēbēm vai uz restorānu, aicini ciemiņus vai vienkārši atpūties vienatnē, mājās. Neuztraucieties, ja vēlmju sarakstam nāksies tērēt vairāk, nekā plānojāt, drīzumā būs iespējams aizpildīt robu budžetā.

Zivis

Iespējamas pēkšņas garastāvokļa maiņas. Izturies pret to filozofiski, viss pāries. Centieties neļauties aizkaitinājumam, neiekrist melanholijā un domāt par labo. Bet no kontaktiem ar draugiem un radiem šajā dienā labāk izvairīties, konfliktu risks ir augsts.

Leave a Comment