Zvaigžņu prognoze 2023. gada 7. janvārim

Lauva

Šajā dienā Lauva var saņemt ļoti vilinošu biznesa piedāvājumu. Nesteidzieties no tā atteikties, pat ja tas šķiet nedaudz piedzīvojumiem bagāts. Labāk padomājiet, kā samazināt nelabvēlīga iznākuma risku. Ticiet man, šī iespēja ir diezgan reāla!

Jaunava

Šajā dineā nevajadzētu sēdēt četrās sienās! Dodieties iepirkties, apmeklējiet radus, neatsakiet uz ielūgumu uz ballīti. Un, ja piedāvātā izklaide neuzrunā, labs risinājums būtu skaistumkopšanas salona vai masāžas apmeklējums. Izvēlieties to, kas jums sagādā vislielāko prieku.

Svari

Sestdien jums jābūt gatavam negaidītiem apmeklējumiem. Iespējams, ka tev apmeklēs kāds “nejauši garām ejošs” draugs vai radinieki, kuri nolēma “sagādāt pārsteigumu”. Un, ja jums nav noskaņojuma uzņemt nelūgtus viesus, padomājiet, kā ar labumu un prieku pavadīt dienu prom no mājām. Varbūt rezervēt brīvdienu māju iepriekš?

Skorpions

Nedēļas nogales ir piemērotas ceļojumiem. Apmeklējiet radus, satieciet draugus, kuri dzīvo citā pilsētā, vai dodieties ceļojumā. Vienkārši vērojiet savus izdevumus! Pretējā gadījumā atlikušās dienas līdz jaunai algai, būs jāpavada taupības režīmā.

Strēlnieks

Šajā dienā, ir vērts veltīt laiku savu attiecību ar citiem analīzei. Vienkārši nesteidzieties pielikt stingru “punktu” tiem, kuri ar jebkādām darbībām izraisīja tavu nepatiku. Vadoties pēc tautas gudrībām, pirms griešanas nomēriet septiņas reizes.

Mežāzis

Šī diena ir prieka diena. Darba nedēļas noslēgumā dari to, par ko sapņoji. Dodieties ciemos, pavadiet laiku vai sarīkojiet sniega kauju, kā to darījāt bērnībā! Tikai pēdējā gadījumā neaizmirstiet ģērbties atbilstoši laikapstākļiem un, ja apkaklē iekļuvis ledus kamols vai cimdi samirkuši, dodieties mājās sasildīties. Tagad saaukstēšanās risks ir diezgan augsts.

Lasi arī: Bagāts itālis mani aicina precēties, bet es nezinu, vai piekrist, jo ir viena problēma

Ūdensvīrs

Nedēļas beigās pastāv augsts konfliktu risks sadzīvisku iemeslu dēļ. Centieties nesakaitināt, jo mājnieki ir pārāk aktīvi, un kaimiņi ir sākuši remontu. Tu nespēsi izmainīt citus, tāpēc uztver to kā īslaicīgu neērtību. Un, ja neapmierinātība sasniedz kritisko punktu, dodieties pastaigā vai iepirkties.

Zivis

Šajā dienā Zivis var uzzināt, ka kaut kur pieļāvušas kļūdu. Taču nesteidzies sev pārmest un krist panikā! Nekāda katastrofa nenotiks, un tieši darbības ar “aukstu” galvu, palīdzēs visu ātri salabot. Un, ja tam nepieciešama kāda palīdzība, nevilcinieties lūgt palīdzību īstajai personai.

Leave a Comment