Zvaigžņu prognoze 2023. gada 7. janvārim

Auns

Brīnišķīga diena, lai pulcētos lielā kompānijā, apciemotu radus, vai dotos uz kino vai slidotavu. Šajā dienā zvaigžņu pētnieki neiesaka uzsākt nekādus garus projektus un vispār nodarboties ar uzņēmējdarbību. Atpūties, izbaudi dzīvi, jo brīvdienas turpinās!

Vērsis

Neļaujiet domām un sapņiem novērst jūs no situācijas uz ceļa, pievērsiet uzmanību zīmēm un neignorējiet ceļu satiksmes noteikumus. Sods par pārkāpumu neliks gaidīt, brīvdienās ceļu policisti ir īpaši modri, un kameras nemaz neguļ.

Dvīņi

Centieties neveikt spontānus pirkumus. Pirms dodaties uz kasi, apsveriet, vai šī prece jums patiešām ir nepieciešama. Lai izvairītos no liekiem tēriņiem, pirms došanās iepirkties izveido sarakstu. Un apsoli sev pirkt tikai to, kas rakstīts!

Lasi arī: Rotšildi sūta signālu “pasaules valdības” maiņai 2023. gadā

Vēži

Jaunumu un pārsteigumu diena. Sagatavojieties zvaniem no mīļajiem un kolēģiem, kuri vēlas jums pastāstīt vēl vienu pārsteidzošu jaunumu. Atcerieties, ka cilvēki gaida jūsu reakciju, un nepieviliet viņus! Ooh, aah, priecājieties vai apvainojieties atkarībā no tā, kas tiek teikts.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment