Zvaigžņu prognoze 2023. gada 9. janvārim

Lauva

Visi jaunie projekti, kas uzsākti šajā dienā, var būt ārkārtīgi problemātiski. Nav ieteicams veikt lielus pirkumus. Pirmdienu, 9. janvāri, labāk veltīt atpūtai, saziņai ar ciešu draugu loku.

Jaunava

Diena ir labvēlīga jebkādiem pasākumiem. Jaunavas to pavadīs bagātīgi un auglīgi, dzirdēs labas ziņas vai saņems negaidītu dāvanu. Noderēs neparasts atpūtas laiks, jaunas vietas apmeklējums. Pēc aktīvi pavadītas dienas var satikt savu likteni, satikt interesantu cilvēku.

Svari

Svariem pirmdiena, 9. janvāris, būs viegla un nepiespiesta. Šķiet, ka jebkurš bizness šodien ir pa plecam. Vakarā var notikt romantiska tikšanās. Šajā dienā ir kontrindicēts ņemt sev līdzi lielu naudas summu.

Skorpions

Skorpioniem būs interesanta diena, ja viņi uzņemsies iniciatīvu. Padoms attiecas ne tikai uz sirdslietām, bet arī uz darbu. Izvirziet idejas un ieteikumus. Šodien ir iespēja izlīgt mieru ar mīļoto cilvēku: zvaniet, viņš to gaidīja jau ilgu laiku.

Strēlnieks

Strēlnieks 9. janvārī saņems atbildi uz jau sen satraucošu jautājumu. Būs iespēja atrisināt kādu senu problēmu, stiprināt attiecības ar tuviniekiem. Pirmdiena solās būt pozitīva un auglīga. Jūs būsiet lepni par sevi.

Mežāzis

Diena iesāksies saspringti, iespējamas garastāvokļa svārstības, pastiprināta aizkaitināmība. Mežāžiem vajadzētu izvairīties no konfliktiem ar kolēģiem. Labāk iedziļināties darbos, darīt kaut ko ikdienišķu un vienmuļu. Pirmdienas otrā puse ir labvēlīgāka. Jūs saņemsiet vērtīgus padomus vai uzzināsiet kādu noderīgu informāciju. Šodien var notikt negaidīta patīkama tikšanās ar kādu senu paziņu.

Lasi arī: 4 zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas kļūs bagāti 2023. gada janvārī

Ūdensvīrs

Panākumu noslēpums ir vienkāršs – dari lietas, kas sagādā prieku. Pirmdien, 9. janvārī, Ūdensvīri var būt superproduktīvi un radoši. Esiet radošs, sakārtojiet uzkrāto papīru kaudzi vai veiciet vispārēju tīrīšanu. Neliels pārsteigums jūsu dvēseles radiniekam uzlabos attiecības.

Zivis

Laiks komandas darbam un attiecību veidošanai komandā. Kopīgie projekti gūs lielus panākumus. Dienas laikā iespējams mainīt plānus. Zivīm nav ieteicams 9. janvāri pavadīt vienatnē. Tērzējiet ar draugiem. Šodien dzirdētie padomi var būt ļoti noderīgi.

Leave a Comment