Zvaigžņu prognoze 2023. gada 9. janvārim

Auns

Diena solās būt aizraujoša, notikumiem bagāta. Ar skrējienu būs jāieiet darba ritmā, un brīnumainā kārtā jāizpilda visi uzdevumi. Atbilstoši nokārtojot pārbaudījumu, pārskatāmā nākotnē var cerēt uz vērienīgām pārmaiņām karjerā. Arī 9. janvārī rūpīgi jāpārdomā diēta. Ēdiet veselīgu vitamīnu pārtiku un izvairieties no alkohola lietošanas.

Vērsis

Dienas pirmā puse solās būt rosīga. Iespējami konflikti, karsti strīdi ar apkārtējiem cilvēkiem. Vajag aizstāvēt savu viedokli, bet dari to atturīgi un mierīgi. Darbojieties ar argumentiem un faktiem. Dienas otrā puse labvēlīga SPA apmeklējumam. Varat doties vannā, reģistrēties masāžai vai sarunāt intīmu randiņu ar savu dvēseles draugu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 9. līdz 15. janvārim

Dvīņi

Dvīņus gaida pārsteigums – iepazīšanās, patīkama dāvana, negaidīts zvans vai tikšanās. Rīts būs drudžains. Vajag sanākt kopā un pievērsties biznesam, pavadīt vakaru patīkamā kompānijā vai ģimenes lokā.

Vēzis

Vēžiem pirmdien, 9. janvārī, jābūt pacietīgiem un mazāk nervoziem. Tikšanās ar nepatīkamiem cilvēkiem, iespējams, ir smags, nepateicīgs darbs. Pastāv arī iespēja, ka šajā dienā tevi iepriecinās kāds mīļotais cilvēks.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment