Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam uguns stihijas zvaigžņu pārstāvjiem: izsmeļoši par to, kuru no jums sagaida veiksme, bet kuru grūtības

Lauva

Spilgto un ambiciozo Lauvu interesēs prognoze 2023. gada augustam. Tas ir ērts un vienkāršs veids, kā pēc iespējas veiksmīgāk plānot tuvāko nākotni.

Labvēlīgās dienas: 1., 3., 5., 7., 11., 13.–15., 19., 23., 27., 30.

Nelabvēlīgās dienas: 4, 9, 17, 21, 24

Kas sagaida Lauvu 2023. gada augustā

Augusta sākums Lauvai būs diezgan mierīgs un mērens laiks. Šīs zīmes pārstāvjiem būs iespēja nedēļu vai pusotru pavadīt, veicot sen plānotas un uzkrātas lietas. Pašlaik topošā force majeure netraucēs pakāpenisku plānu īstenošanu. Augusta pirmā nedēļa ir labvēlīga visu ar dokumentiem saistīto jautājumu risināšanai. Jaunākiem radiniekiem, īpaši Lauvas bērniem, var būt nepieciešama uzmanība, atbalsts un palīdzība. Zvaigznes iesaka izrādīt īpašas rūpes par ģimenes locekļu lietām, vajadzībām un vēlmēm.

Pēdējā vasaras mēneša vidus ir optimālais laiks, lai kaut ko mainītu. Veiksmīgas būs pārmaiņas gan mājas vidē, gan karjerā, gan kādam – personīgajā dzīvē. Viss, kas jau sen kaitina, traucē un ir nepārprotami pārdzīvojis savu, tagad ir jānoņem. Ieguvums no tā būs daudz lielāks nekā kaitējums.

Augusta beigas ir piemērots laiks, lai atgrieztos pie sen pamestiem projektiem, darbiem un apņēmībām. Tagad visa tā īstenošanai ir labas izredzes uz panākumiem. Taču vēl kādu laiku vajadzētu apsvērt un analizēt pilnīgi jaunas idejas.

Mīlestība

Ļvovas personīgajā dzīvē gaida būtiskas pārmaiņas. Tas attiecas arī uz tiem zīmes pārstāvjiem, kuriem ir ilgstošas ​​attiecības. Pirmkārt, šīs izmaiņas skars trauslos pārus, kuriem ir maz, lai tos kopā noturētu. Lauvas un viņu tuviniekus gaida smags pārbaudījums. Tās galvenais mērķis ir atbildēt uz jautājumu “vai šīm attiecībām vajadzētu dzīvot tālāk?”. Ja viņi izturēs pārbaudījumu, viņus gaida ilga nākotne kopā. Taču šobrīd svarīgākais ir pieņemt realitāti tādu, kāda tā ir, spēt sadzirdēt un ieklausīties cilvēkā, kas ir blakus.

Lauvām, kurām nav pāra, ir liela iespēja izveidot vienu vai vairākas interesantas paziņas. Taču šobrīd ļoti svarīgi uz potenciālo partneri paskatīties prātīgi, neuzvelkot rozā brilles. Zvaigznes atgādina: tas ir normāli, ja komunikācija ar izskatīgu vīrieti nav izdevies. Varbūt ir vērts runāt ar nākamo – un šīs attiecības var izvērsties par kaut ko nopietnāku.

Nauda un karjera

Augusta pirmā puse ir optimāla iesākto darba projektu, uzdevumu un uzdevumu izpildei. Visi procesi noritēs raiti un raiti, bez lieliem izrāvieniem, bet arī bez kļūmēm. Mēneša pirmās divas nedēļas ir vispiemērotākais laiks, lai pabeigtu velkošos, garlaicīgos ar dokumentu apriti saistītos jautājumus, birokrātiskos kavējumus. Veiksmīga būs komunikācija ar cilvēkiem, kas saistīti ar darbu, neatkarīgi no tā, vai tie ir priekšnieki, biznesa partneri vai klienti.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Lasi arī: Matu griešanas Mēness kalendārs 2023. gada augustam: palīdzēs matiem augt un uzlabot finansiālo stāvokli!

Augusta otrā puse ir piemērots laiks jauniem sākumiem saistībā ar darbu. Šis ir optimālais periods projektu uzsākšanai, globālo plānu un uzdevumu izklāstam un jaunu ideju domāšanai. Veiksmīga būs arī darba maiņa, it īpaši, ja tā bija sen plānota un kādu objektīvu iemeslu dēļ atlikta. Ļvovai īpaši labvēlīgas ir augusta pēdējās divas nedēļas, kas nodarbinātas radošajā jomā, skaistuma un veselības jomā. Tāpat sekmīgi noritēs Ļvovas juristu un to, kas profesionāli nodarbojas ar finansēm, darba procesi.

Veselība

Veselība ir tas, kam Lauvām augustā jāpievērš uzmanība. Mēneša pirmajā pusē palielinās ar saaukstēšanos un novājinātu imunitāti saistīto problēmu risks. Izvairīties no šīm nepatikšanām ir pavisam vienkārši, ja veltāt savam ķermenim nepieciešamo laiku un uzmanību. Tam palīdzēs veselīgs uzturs, kompetents darba un atpūtas režīms. Periods ir labvēlīgs ilgstoši plānotu izmeklējumu iziešanai, vizītēm pie ārstiem.

Augusta otrā puse ir laiks, kad Lauvām īpaša uzmanība jāpievērš ēdienam. Nav ieteicams ļaunprātīgi izmantot kaitīgu pārtiku un alkoholu. Noderēs vienkāršs un kvalitatīvs ēdiens. Savlaicīga, kvalitatīva atpūta saglabā savu nozīmi.

Strēlnieks

2023. gada augusta prognoze Strēlniekam tiek solīts daudz jauna un neierasta. Šis periods būs līdzīgs šķēršļu skrējienam, kad mierīgās dienas dod vietu burzmai un negaidītiem notikumiem. Būs ļoti grūti atvēlēt laiku savām vēlmēm. Atvaļinājuma plānus labāk īstenot vēlāk, vasaras beigās diez vai izdosies kaut kur aizbraukt.

Labvēlīgas dienas: 1, 4, 5, 10, 13, 15, 16, 30

Nelabvēlīgās dienas: 11., 18., 20., 21., 23., 27., 28.

Kas sagaida Strēlnieku 2023. gada augustā

Mēnesis iesāksies ar virkni ļoti aktīvu pasākumu, kuros iesaistīsies lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju. Pirmā desmitgade ir pilna ar skaļām ziņām, kas skars visas Strēlnieka dzīves jomas. Šajā laikā vēlams pakļauties liktenim un sekot plūdumam: sabiedrība ņems virsroku pār personīgo. Burtiskā nozīmē tas nozīmē, ka savi sapņi un vēlmes nāksies atlikt uz vēlāku laiku, uzņemoties tiešos pienākumus, pildot pienākumu pret valsti, vadību un mīļajiem.

Nav pārsteidzoši, ja daži Strēlnieki vēlas aizbēgt no rutīnas un atlikušo vasaru pavadīt siltās jūras krastā. Bet augusta otrā un trešā desmitdiena tam nav labvēlīga. Atvaļinājumu ieteicams atlikt līdz rudenim, pretējā gadījumā lielākā daļa lietu nonāks strupceļā un tad nāksies krietni papūlēties to atšķetināšanai. Piestipriniet sevi, jūs joprojām varēsit panākt.

Mīlestība

Strēlniekiem, kuriem ir ilgstošas ​​attiecības, ir jāpārskata sava uzvedība. Varbūt jūs atrodat vainas savam partnerim vai izvirziet pārmērīgas prasības. Patiesas jūtas var pazust aiz labiem nodomiem, un garlaicība un aizkaitinājums nav tie labākie padomdevēji. Centieties izvairīties no strīdiem, pārmetumiem, ilgas klusēšanas. Ja tagad neesi gatavs izplūst ar pozitīvām emocijām, vēlams mierīgi pagaidīt ne tās jautrākās dienas. Atcerieties, ka arī vīrs ir cilvēks, un viņam ir savas problēmas un vēlmes.

Pievērsiet uzmanību jaunākajiem ģimenes locekļiem. Bērniem var būt nepieciešams jūsu atbalsts, jo īpaši saistībā ar skolu vai sagatavošanos.

Brīvais Strēlnieks var saņemt nepārprotamus piedāvājumus uzsākt romānu. Pievērsiet īpašu uzmanību potenciālā mīļotā īpašībām: jūs, iespējams, neesat viens otram piemēroti ne pēc centieniem, ne pēc rakstura. Iemesli var slēpties izcelsmē, mentalitātē, ieradumos. Īsai romantikai šis kandidāts ir gana labs, taču nekas nopietns ar viņu, visticamāk, nespīdēs.

Nauda un karjera

Apsveriet iespēju uzlabot savas prasmes vai apmeklēt papildu kursus jaunā specialitātē. Vēl jo vairāk tas ir tad, ja esi noguris no ierastā amata, tevi neapmierina alga, kolēģu amats vai vadība. Uzņēmējdarbības satricinājumos, kas augustā pārņēma tevi, nepalaid garām iespēju profesionāli pilnveidoties. Iespējams, šomēnes būs iespēja dabūt darbu ārzemēs, tas attiecas uz Strēlniekiem, kuriem ir izglītība IT jomā, inženieriem un skolotājiem.

Nepieļaujiet lielus izdevumus par niekiem. Mājas baseina celtniecība vai interjera maiņa, trešā gada laikā, var pagaidīt. Augusts nesola neprognozējamus finanšu krahu, bet greznība vēl nebūs pa kabatai. Protams, ja kāds ļoti bagāts cilvēks neizlems jums atdot daļu no savas bagātības vai atstāt mantojumu. Taču izredzes uz to, pēc zvaigžņu domām, ir mazas.

Veselība

Pareizi darīsi, ja uzsāksi atveseļošanās kursu. Ķermenis tagad piedzīvo nopietnu stresu, to pašu var teikt par nervu sistēmu. Bet nemēģiniet apšaubāmās prakses no interneta telpas, uzticieties vecajām labajām metodēm: gulēt vairāk, aktīvāk kustēties, veikt rīta vingrošanu, ierobežot alkoholu un kafiju.

Mēneša vidū iestāsies labvēlīgs periods izskata izmaiņām. Jūs varat droši krāsot matus, ievērot diētu. Galvenais ir nepārspīlēt: rezultātiem vajadzētu sagādāt prieku, nevis ienirt mazdūšībā.

Pēkšņas laikapstākļu izmaiņas augusta pēdējās dienās var izraisīt reiboni un zilumu. Cīnies ar slikto veselību nevis ar enerģijas dzērienu palīdzību, bet ar pozitīvu domāšanu un veselīgu ikdienas rutīnu.

Leave a Comment