Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam zemes stihijas zvaigžņu pārstāvjiem: lasi, kuru no jums sagaida lieli naudas zaudējumi

Nav vieglākais periods lielākajai daļai zīmes pārstāvju. Pēdējais vasaras mēnesis ir pretrunu pilns, tas prasa izturību un ātru adekvātu reakciju uz notiekošajiem notikumiem.

Vērsis

Vērsim 2023. gada augusta prognoze iesaka nedaudz mērenēt savu aktivitāti un dot vaļu jūtām. Pārmērīga spriedze šomēnes var radīt stresu, un biznesā tas nesīs mazu labumu. Lielākajai daļai cilvēku raksturīgā vasarīgā atpūta ietekmēs visu, īpaši finansiālos jautājumos. Tas viss ir nosliece uz laiku, veltot šo laiku ilgstošai atpūtai. Ideāli būtu doties atvaļinājumā līdz septembrim.

Labvēlīgās dienas: 4., 8., 12., 18., 22., 28

Nelabvēlīgās dienas: 2, 6, 10, 14, 20, 24, 30.

Kas sagaida Vērsi 2023. gada augustā

Tā kā enerģija pēdējā vasaras mēnesī Vērsī tiecas uz nulli, ir bezjēdzīgi sevi spiest, lai sasniegtu jaunus sasniegumus. Lai uzkrātu spēkus un veidotu jaunu motivāciju, ieteicams vairāk laika veltīt savām vēlmēm. Jā, jā, tagad vienkārši ir nepieciešams būt slinkam. Viss, kas saistīts ar atpūtu, šobrīd ir ļoti gaidīts. Atcerieties, ko atlikāt uz vēlāku laiku uz vairākiem mēnešiem: jaunas sērijas, kažoka iegādi, savu elektronisko bibliotēku, SPA? Lūk, parūpējies par to visu. It īpaši, ja iepriekšējo pusgadu vai ilgāk neizkāpāt no ikdienas rutīnas, palīdzējāt visiem un visam, vilkāt darba, mājas lietas.

Tie retie zīmes pārstāvji, kuriem iepriekšējos mēnešos nebija jānododas darbam, aizsardzībai un ģimenes problēmu risināšanai, var veltīt laiku pašattīstībai. Neskatoties uz vasaru, studijas vienmēr ir aktuālas. Apgūsti jaunu specialitāti, pilnveido savas profesijas pamatzināšanas, apgūsti papildus kursus. Izvēlieties to, kas jūs patiešām interesē vai ir nepieciešams. Ticiet man, jūsu smagais darbs laika gaitā atmaksāsies.

Neaizraujieties ar tenkām par paziņām un izvairieties no jebkāda veida intrigām. Emociju, tas ir, savu spēku izšķērdēšana kaut kam tukšam tagad ir nekonstruktīvi. Ja jūs alkstat sazināties, pievērsiet vairāk uzmanības saviem draugiem.

Mīlestība

Ģimenes salidojumi, sarunas un kopīgas atmiņas dos enerģiju tiem Vēršiem, kuri jau ieguvuši otro pusīti. Nepalaidiet uzmanību minūtēm un stundām, kas sniedz klusu prieku un ļauj vēl vairāk stiprināt laulības saites. Neatkarīgi no tā, kur atrodaties: mājās, viesnīcā vai pie jūras.

Daži Vērši augustā riskē nonākt ne pārāk cienīgu cilvēku valdzināšanā. Tas var būt romāns ar izvēlīgu, kaprīzu vai slinku cilvēku, kurš nemeklē mīlestību, bet vēlas ērti iejusties kādam uz kakla. Esi uzmanīgāks pret jaunajiem un vecajiem paziņām – ja viņu vidū ir tāds cilvēks. Esiet izvēlīgs, komunikācijā. Ne katrs, kurš ieliek sevi draugos, ir tāda pagodinājuma vērts no jūsu puses.

Nauda un karjera

Padomājiet par to, kā jūs varat būt noderīgs darbā, neuzņemoties lielāko daļu problēmu. Varbūt iejusties mentora lomā, dalīties pienākumos ar kolēģiem. Jūtieties brīvi biežāk atgādināt vadībai par sevi. Jūs noteikti esat pelnījuši vairāk nekā tas, kas jums ir.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Lasi arī: Kriminālie talanti saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Uzkrājumus, kurus tagad var laist apgrozībā bez sagraušanas riska, var ieguldīt akcijās. Investīcijas solās būt ļoti ienesīgas. Vienkārši neaizņemieties lielas summas, pat ja bankas piedāvā pievilcīgas likmes.

Tagad ieteicams izvairīties no izšķērdības. Labāk ir koncentrēties uz vairākiem racionāliem mērķiem: remonts, nepieciešamā aprīkojuma, automašīnu iegāde. Bet krāšņu svinību organizēšana jebkura iemesla dēļ ir jāatliek. Kopumā situācija ar finansēm ir labvēlīga, taču joprojām nav vēlams iet pārāk tālu.

Veselība

Augusta pirmajās dienās nekādas veselības problēmas nav gaidāmas. Iespējams banāls nogurums no ikdienas lietām, meteosensitivitāte. Pirms rudens sākuma joprojām ieteicams apmeklēt ārstus profilakses nolūkos, īpaši, ja jau ir kādas hroniskas slimības. Īpaša uzmanība jāpievērš nervu sistēmai, šajā periodā palielinās neaizsargātība pret stresu.

Ar aktīviem sporta veidiem labāk nedaudz pagaidīt. Nepiespiediet sevi vingrot, ja jums tas absolūti nevēlas. Ķermenis labāk nekā apziņa saprot, kas tam nepieciešams. Neaizmirstiet par slinkuma priekšrocībām, jo ​​īpaši tas attiecas uz jums.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment