Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, uguns stihijas pārstāvjiem: lielas pārmaiņas sagaida uguns stihijas pārstāvjus!

Lauva

2023. gada decembris Ļvovai būs talantu atklāšanas un senu ideju īstenošanas mēnesis. Apstākļi nostāda jūs situācijā, kad jums ir jāpierāda sevi. Tajā pašā laikā šis ir cīņas ar kompleksiem periods. Atgadīsies smieklīgas sakritības, kas liks izvēlēties: aizstāvēties vai pasmieties? Lai justos veiksmīgs un laimīgs, jāiemācās pašironija.

Labvēlīgās dienas 2023. gada decembrī: 2., 5., 12., 17., 21. decembris.
Nelabvēlīgās dienas: 22., 25., 27., 28. decembris.

Kas sagaida Lauvu 2023. gada decembrī

Acīmredzot Lauvai būs jāizkāpj no savas komforta zonas. 2023. gada decembrī notikumi attīstīsies saskaņā ar vismazāk iespējamiem scenārijiem. Pretestība ir veltīga. Jo ātrāk Lauvas to sapratīs, jo ātrāk viņi nonāks pie psiholoģiskā līdzsvara un spēs situāciju vērst sev par labu. 2023. gada decembris ir labākais laiks, lai izmēģinātu sevi jaunā lomā, darītu to, ko jau sen vēlējies. Jebkuri eksperimenti ir veiksmīgi un efektīvi.

Decembra pirmajā nedēļā par sevi atgādinās aizvadītā mēneša problēmas. Jauns posms sāksies 5. decembrī. Var notikt nozīmīgi notikumi, kas maina ierasto dzīvesveidu un karjeru uz labo pusi. Atlikušo mēneša daļu ir svarīgi pavadīt aktīvi. Lai arī Lauvām nav raksturīgi iebāzt galvu smiltīs, šāda vēlme ik pa laikam var rasties.

No 20. decembra aktualizēsies mīlestības un attiecību jautājumi. Zīmes pārstāvji aktīvi sazināsies ar pretējo dzimumu. Romantika caurstrāvos visas jomas. Iespējamas neparastas iepazīšanās, galvu reibinoši romāni un neaizmirstami randiņi. Jūtu mainīgums neļaus radīt ko nopietnu, un noteikti radīs problēmas ģimenes Lauvām. Prognoze iesaka savaldīt kaislību intensitāti un nepārkāpt flirta robežu.

Mīlestība

Sieviete Lauva 2023. gada decembrī var parādīties kā īsta saimniece un pavarda glabātāja. Venera 4. mājā rada vēlmi rūpēties par mājām un mājsaimniecību. Pret dzīvesbiedru rodas mokoša maiguma sajūta. Īpaši patīkami kļūst pagatavot gardas pusdienas un vakariņas un ienest mājoklī komfortu. Lauvas vīriešiem 2023. gada decembrī prognoze sola flirtu, iespējams, mīlas dēku. Ģimenes un esošo attiecību stiprināšanai ieteicama kopīga ekstrēma atpūta.

Vientuļie zīmes pārstāvji mēneša beigās var paļauties uz interesantām paziņām. Maz ticams, ka notiks kaut kas nopietns. Drīzāk tās būs spilgtas tikšanās un sajūtas, kas uzliesmo kā salūts un izgaist bez pēdām. Radošās Lauvas, kuras ir iegrimušas tajā, kas viņiem patīk, varēs satikt savu likteni. Ja ne mīlestība, tad jūs sagaida spēcīga draudzība.

Nauda un karjera

2023. gada beigas būs gaišas. Decembrī finansiālā situācija kļūs stabilāka, un nāks pārliecība par nākotni. Daudzi zīmes pārstāvji Jaungada brīvdienās varēs atļauties greznas brīvdienas. Saule Strēlnieka zīmē veicina vēlmi mainīt savu dzīvi, padarīt to harmonisku un dzīvespriecīgu. Tajā pašā laikā var rasties neprātīga tieksme pēc dārgām lietām. Centies netērēt naudu, lai 2024. gadā nepaliktu bez nekā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

Pēc 5. decembra sāksies aktīvais darba periods. Biznesa panākumi vairāk nekā kompensē iespējamās neveiksmes citās jomās. Pārrunas ar partneriem un darījumi palielinās peļņu. Decembra vidū, pateicoties jaunām paziņām, var notikt izmaiņas karjerā. Nošķirtība un vientuļnieks darbs birojā Lauvai ir kontrindicēts. Neatsakieties no kolektīviem projektiem, vairāk komunicējiet, apzinieties, kā dzīvo darba kolektīvs.

Labsajūta

2023. gada decembrī Lauvas varēs savest kārtībā savas domas un atgūties no rudens stresa. Jūsu labsajūta sāks uzlaboties no mēneša otrās nedēļas. Parādīsies daudz enerģijas un spēka. Neskatoties uz augsto aktivitāti, nogurums gandrīz nav jūtams. Gluži pretēji, jo dinamiskāka paiet diena, jo mazāk laika vajag atpūtai. Īpašu prieku sagādās sports, futbola spēles, volejbols un komandu sacensības.

Decembra pēdējās desmit dienās enerģijas potenciāls samazināsies. Jums ir jārūpējas par sevi. Noteikti ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem. Ja jums ir iesnas, negaidiet, ka tās pāries pašas no sevis. Mēneša beigās palielinās sinusīta un dažādu ARVI komplikāciju risks.

Strēlnieks

Strēlniekam decembris būs priecīgs un daudzsološs mēnesis. Tas nav pārsteidzoši, jo šajā periodā jūs sākat jaunu gada ciklu. Marsa klātbūtne jūsu prognozē liks jums justies stipram, enerģiskam un ambiciozam. Apkārtējie pamanīs tavu pievilcīgo izskatu, smaidu un mirdzošās acis. Pateicoties savam šarmam, Strēlnieki viegli veidos attiecības ar kolēģiem, priekšniekiem un biznesa partneriem. Sabiedriskās lietas tiek veiksmīgi īstenotas. Tomēr neesiet augstprātīgs un uzstādiet sev reālus mērķus.

Labvēlīgas dienas – 1., 2., 10., 12., 31.

Nelabvēlīgi skaitļi – 7., 17., 20., 23.

Kas sagaida Strēlniekus 2023. gada decembrī

Zvaigžņu eksperti iesaka pilnībā izmantot decembra sniegtās iespējas. Neļaujiet sevi novērst no nevajadzīgiem mērķiem un pievērsiet uzmanību citu viedokļiem. Brauciet atbilstoši izvēlētajam kursam.

Dažkārt šķitīs, ka dzīve pārbauda tavus spēkus. Nepadodies šīm emocijām un izrādi vājumu. Jūsu spēka pietiek visam, ko plānojat. Decembra pirmā puse šķitīs nedaudz drudžaina. Jums pietrūks acīmredzamo sava darba rezultātu. Nekļūsti emocionāls, vienkārši rīkojies saskaņā ar iepriekš sastādītu plānu.

Dzēsiet visus konfliktus, kas ar kādu rodas, netērējot enerģiju konfliktiem. Strīdi ar apkārtējiem biežāk gaidāmi mēneša otrajā pusē. Decembra beigas piemērotas karjeras izaugsmei un radikālas aktivitātes maiņai.

Mīlestība

Interesanta solās būt Strēlnieka personīgā dzīve decembrī. Tikko aizsāktais romāns turpināsies, arvien vairāk iesaistot jūs mijiedarbībā ar partneri. Šķiet, ka jums ir ideālas attiecības, kuras var tikai apskaust. Tavs partneris pret tevi izrādīs dedzīgas jūtas, bet vai ir vērts tām bez ierunām ticēt?

Daži var vienkārši radīt intrigu vai parādīt sevi pievilcīgā veidā. Attīstiet šīs attiecības, ja savā uzrunā jūtat sirsnību. Nebūs iespējams atstāt romānu bez garīgiem satricinājumiem, tāpēc nododieties kaislībai līdz galam tikai tad, ja cilvēks to ir pelnījis. Ja jūtaties nepatiess savā partnerī, pārtrauciet attiecības.

Emocionāls pacēlums stimulēs Strēlniekus decembrī strādāt pie sevis. Ārējie fani un jūsu otrā puse novērtēs jūsu pievilcību. Precētie pāri atkal sajutīs savstarpēju interesi, attiecības var sasniegt jaunu līmeni. Ģimenes bez bērniem domās par bērna piedzimšanu.

Nauda un karjera

Strēlniekam decembrī nebūs šķēršļu pelnīt naudu. Nauda pie jums plūdīs kā vienmērīga upe. Tiesa, tie tikpat viegli noplūdīs. Tavs uzdevums šajā periodā ir izsekot saviem izdevumiem un izvairīties no lieliem izdevumiem. Centieties arī izvairīties no konfliktiem ar biznesa partneriem, no tiem lielā mērā ir atkarīga jūsu labklājība.

Tie, kuri krājuši naudu nekustamā īpašuma iegādei, darījumu varēs pabeigt mēneša sākumā. Tas pats periods ir piemērots automašīnas iegādei. Decembra vidū svešinieki lūgs Strēlniekam kredītu. Neaizņemieties naudu, ja vien nevēlaties to zaudēt uz visiem laikiem. Ziemas sākumā Strēlniekiem labāk izvairīties no azartspēlēm, jo ​​karstumā var tikt zaudēti visi ietaupījumi.

Darba pasaulē priekšplānā izvirzās laika pārvaldība. Jums jāiemācās pabeigt pašreizējos uzdevumus un tajā pašā laikā pabeigt agrāk iesākto. Par laimi, tev pietiek spēka un enerģijas visam. Mēneša sākumā priekšnieki var piedāvāt tev vadošu amatu. Īsti neuzticieties kolēģu viedokļiem par jūsu profesionālajām īpašībām, viņi skaudības dēļ var sniegt jums nepareizu vērtējumu.

Labsajūta

Decembrī jūsu labsajūta var pasliktināties, ja nepareizi rīkojaties ar savu ķermeni. Augstu enerģijas potenciālu var viegli iedragāt, ja neievērosit atpūtu, pareizu miegu un pareizu uzturu.

Mēneša otrajā pusē var rasties problēmas ar kuņģa-zarnu trakta darbību. Pat ja jums nekad nav bijušas problēmas ar vēderu vai citiem gremošanas orgāniem, mēģiniet ēst labi, neizlaižot ēdienreizes. Ejiet gulēt tajā pašā laikā, neaizkavējot miegu. Veikt multivitamīnu kursu. Šie padomi šķiet nenozīmīgi, taču tie var ievērojami uzlabot jūsu pašsajūtu.

Leave a Comment