Zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim, zemes stihijas pārstāvjiem: dinamiskas pārmaiņas, dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim, zemes stihijas pārstāvjiem: dinamiskas pārmaiņas, dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām! Būs jāpieliek daudz pūļu, lai panāktu uzlabojumus savā dzīvē!

Vērsis

Vērsim gada pēdējais mēnesis paies dinamiskā tempā. Dažus notikumus nomainīs citi, izraisot pretrunīgas emocijas. Zvaigžņu eksperti apliecina, ka veiksme būs jūsu pusē, taču neaizmirstiet par savu intuīciju. Decembra sākumā vari saņemt kādu vilinošu piedāvājumu vai svarīgu informāciju. Otrajā desmitgadē Vērsim būs grūti rīkoties tā, kā to prasa apstākļi. Zīmes pārstāvjus ietekmēs kāds no malas. Klausieties tikai to cilvēku viedokļus, kuriem uzticaties. Trešā dekāde dos iespēju izlabot visas kļūdas. Šis ir iedvesmas, romantisku randiņu, maģijas gaidīšanas laiks.

Labvēlīgas dienas – 5., 10., 15., 19., 23., 28.

Nelabvēlīgi skaitļi – 2., 7., 13., 17., 21., 26., 30.

Kas sagaida Vērsi 2023. gada decembrī

Ja novembrī Vērsis izjuta iekšēju disharmoniju, tad decembrī situācija uzlabosies. Jūs sajutīsiet mieru un relaksāciju. Enerģijas potenciāls būs vidējā līmenī, kas noteiks izmērītu dzīves gaitu. Decembra pirmajās dienās jums var tikt piedāvāts komandējums vai privāts brauciens uz tālām zemēm. Tas, vai pieņemt šo piedāvājumu, ir atkarīgs no jums.

Iespējams, tiks nodibināti jauni kontakti ar biznesa partneriem no ārvalstīm. Ģimenē varat atrast līdzīgi domājošus cilvēkus, ar kuriem jūs nodarbosities ar kopīgu lietu. Otrajā dekādē būsi pakļauts ilūzijām, kā rezultātā vari izdarīt tuvredzīgu rīcību – neizdevīgi ieguldīt naudu vai veikt nelietderīgu pirkumu. Šajā periodā labāk būt kritiskam pret saviem lēmumiem.

Trešā dekāde būs jums vislabvēlīgākais periods. Tiksi galā ar pagātnes neveiksmēm, spēsi atrast papildu ienākumu avotu un izdarīt pareizās izvēles gan personīgajā, gan biznesa jomā. Visi šie sasniegumi liks jums justies labi.

Mīlestība

Iepriekšējos mēnešos Vērsim nav īpaši veicies mīlestībā. Decembris mainīs negatīvos notikumus. Jums būs iespēja izveidot romantiskas attiecības. Lūdzu, ņemiet vērā, ka jums nevajadzētu pielāgot savu partneri savām idejām. Labāk iesaistieties sevis pilnveidošanā, strādājot pie sevis.

Šajā gadījumā iespēja veidot harmoniskas attiecības būs daudz lielāka. Zvaigžņu eksperti iesaka neatskatīties, ar ilgām atceroties savu bijušo mīļāko. Koncentrējiet visu savu uzmanību uz cilvēku, kurš ir parādījies jūsu dzīvē.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada 21. novembrim: Dvīņiem būs jāiedziļinās sevī, Jaunavas iegūs jaunus talantus!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, uguns stihijas pārstāvjiem: lielas pārmaiņas sagaida uguns stihijas pārstāvjus!

Precētais Vērsis var saskarties ar virkni skandālu un kāršu atklāšanas. Esiet piesardzīgs ar jauniem kontaktiem. Tavs partneris tev nepiedos krāpšanos. Pat ja šķiet, ka esi satikusi savas dzīves mīlestību, atliec lēmumu pamest ģimeni uz vēlāku datumu. Ļoti iespējams, ka mainīsi savas domas.

Nauda un karjera

Vēršiem patīk stingri stāvēt uz kājām un viņiem ir materiālas bagātības. Decembris viņus priecēs ar iespēju labi nopelnīt un veidot uzkrājumus. Pirmkārt, jums būs jāsakārto finanšu jautājumi, kas saistīti ar ģimenes izdevumiem un uzņēmuma vadīšanu. Jūsu potenciāls ļaus jums strādāt nepilnu darba laiku.

Bet paturiet prātā, ka papildu darbam vajadzētu būt jautram. Pretējā gadījumā spēki ātri izsīks. Jums nevajadzētu pieņemt piedāvājumus, kas sola ātru un vieglu naudu. Šī ir vilšanās recepte. Pelni naudu no tā, kas tev padodas.

Darbā un karjerā jums jārīkojas mēreni, lēni. Pārsteidzoši, ka šajā gadījumā jums būs laiks izdarīt daudz. Mēneša vidū var rasties kādi pārpratumi, kas radīs vilšanos. Ja kaut kas neizdodas, pārejiet pie nākamās. Neveiksmei nevajadzētu jūs apturēt. Uztveriet to kā pieredzi ceļā uz jauniem sasniegumiem.

Labsajūta

Vēršu cilvēki izceļas ar labu labsajūtu, bet decembrī labāk parūpēties par sevi. Iepriekš piedzīvotais stress var negatīvi ietekmēt pašsajūtu un imūnsistēmas darbību. Neuzlieciet sev pārāk lielu slogu. Uzmanieties no miega trūkuma un pārmērīga darba.

Hroniskas problēmas var pasliktināties samazinātas imūnās aizsardzības dēļ. Šajā gadījumā izmantojiet speciālistu ieteikumus un ievērojiet diētu. Uzturi savu labsajūtu ar ūdens procedūrām – iegādājies baseina abonementu, reizi nedēļā apmeklē pirti. Samaziniet patērēto saldumu daudzumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment