Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Ikvienam, kurš vēlas būt veiksmīgāks, laimīgāks un laimīgāks, nākamajai nedēļai vajadzētu pievērst uzmanību zvaigžņu ekspertu padomiem. Ir svarīgi atcerēties, ka gads tuvojas beigām, tāpēc daudziem no mums būs tikai vairāk, ko darīt.

Kas attiecas uz nakts gaismekļiem, tad saskaņā ar mūsu rakstu par  novembra labvēlīgākajām dienām,  šonedēļ būs ļoti svarīga spēka diena – Marsa pāreja Strēlnieka zīmē. Tas ārkārtīgi pozitīvi ietekmēs mūsu garastāvokli, veiksmi un enerģiju. Dzīve dzirkstīs jaunās krāsās līdz šī gada beigām, un mums būs arī spēks un motivācija dažādām lietām.

Auns

Neskatoties uz kopējo pozitīvo naksnīgo debesu ainu, Aunam šajā periodā jācenšas neko nezaudēt, jo pazaudētais var nekad neatgriezties. Šeit nav runa par materiālām lietām, bet gan par draudzību, mīlestību, uzticēšanos. Jums tas viss ir jāvērtē kā acs ābols. Iespējams, ka šīs zīmes pārstāvji atradīs jaunus draugus, jaunus biedrus un pat mentorus.

Vērsis

Vēršiem, kuri ir noguruši no nebeidzamām problēmām, jāatceras, ka tumšai naktij vienmēr seko gaiša rītausma. Šonedēļ var parādīties pirmie gaismas stari – labas ziņas, laipni cilvēki, biznesa peļņa utt. Viss, kas jums jādara, ir jābūt ļoti uzmanīgam, lai to nepalaistu garām. Vērsim savas domas jāvirza pozitīvā virzienā. Pārstāj būt nomākts un domāt par sliktām lietām.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 20. līdz 26. novembrim: esiet uzmanīgi, jūsu nauda var būt apdraudēta!

Dvīņi

Pirmā lieta, kas jāatceras visiem Dvīņiem bez izņēmuma, ir intuīcija. Ir svarīgi ieklausīties savā iekšējā balsī. Ja vēlaties padarīt savu dzīvi labāku, jums ir jāpieņem pārdomāti lēmumi. Labākais veids, kā izvairīties no problēmām saziņā ar cilvēkiem, ir atrisināt domstarpības. Jums jāiemācās risināt sarunas, nevis vēl vairāk aizdedzināt uguni no dzirksteles.

Vēzis

Vēži varēs kļūt labāki laika posmā no 20. līdz 26. novembrim. Jāapgūst zināšanas, kā arī jāpiestrādā pie sevis rakstura un uzvedības ziņā. Piemēram, jūs varat pārtraukt domāt par atriebību sliktiem cilvēkiem. Ne velti viņi saka, ka, ja vēlaties atriebties savam ienaidniekam, jums nav jābūt viņam līdzīgam. Šajos vārdos ir patiesība, jo sliktais pievelk slikto, un visas labās lietas velk uz labo. Šī nedēļa būs galvenais apstiprinājums tam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment