Zvaigžņu prognoze 2024. gada augustam: šīs meņesis būs grūts, nesāciet neko jaunu un nepieņemiet svarīgus lēmumus!

Lauva

Retrograda Merkurs ieviesīs savas korekcijas Lauvas dzīvē. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Lauvām visvieglāk būs noturēties virs ūdens ar labu, tīru karmu un sirdsapziņu.

Šiem cilvēkiem būs četras dienas, lai kļūtu tīrāki, jo retro Merkurs sākas tikai 5. augustā. Varat nedaudz atpūsties no darba, strādāt pie savas izpratnes un kļūt optimistisks.

Apkārt joprojām būs cilvēki, kas palīdzēs atrast ceļu uz laimi.

Jaunava

Jaunavām grūtākā joma augustā būs finanšu sektors. Ne jau treniņi un sevis pilnveidošana palīdzēs viņiem palielināt izredzes tajā gūt panākumus, bet gan smags darbs un veselais saprāts.

Atmiņa var neizdoties, tāpēc vislabāk ir visu pierakstīt. Svarīgi visus pirkumus un darījumus veikt pirms 4. datuma ieskaitot vai pēc 29. augusta.

Mīlestībā visas nepatikšanas var atrisināt mierīgā sarunā. Nevajadzētu tērēt enerģiju agresijai, jo agresīvā Venēra atņems Jaunavai spēkus.

Svari

Svari ir viena no skaistākajām Zvaigžņu zīmēm, taču augustā cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, var kļūt mazāk paklausīgi.

Protams, tas negatīvi ietekmēs saziņu un uzticamu attiecību veidošanos ar citiem.

Nakts gaismekļi norāda, ka šīs zīmes pārstāvjiem nav pamata meklēt ienaidniekus apkārtējos cilvēkos. Jums jābūt laipnākam un gudrākam.

Skorpions

Skorpioniem būs noderīgi palikt savā komforta zonā. Tam būs ļoti pozitīva ietekme uz enerģētikas nozari.

Šiem cilvēkiem raksturīgais labais garastāvoklis un pašapziņa kļūs par viņu galveno ieroci cīņā par vietu Saulē.

Zvaigžņu eksperti arī iesaka retāk sazināties ar svešiniekiem: komunikācija atņems Skorpioniem spēkus. Attiecībās var rasties grūtības greizsirdības uzliesmojumu dēļ.

Strēlnieks

Augustā Strēlniekiem vajadzētu retāk kritizēt mīļos, atbrīvojoties no vēlmes sūtīt viņiem skarbas piezīmes.

Ir svarīgi kontrolēt sevi un arī izvairīties no pārāk zemu izteikšanas. Banālam un bēdīgi slavenam optimismam būs nozīmīga loma laimes attīstībā.

Uz pasauli jāskatās caur labestības prizmu, lai piesaistītu patīkamu cilvēku uzmanību un veiksmi.

Mežāzis

Iespējams, ka agrāk Mežāži pārāk daudz enerģijas tērējuši dažādiem plānotiem un neplānotiem darbiem. Ir pienācis laiks atgūt enerģiju, ko var paveikt ar atpūtu.

Lasi vēl: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2024. gada 29. jūlija līdz 4. augustam: iemācieties baudīt dzīvi!

Nakts gaismekļi šo cilvēku dzīvē ieviesīs vairākas korekcijas, tāpēc augustā šīs Zīmes pārstāvjiem labāk nesteidzoties un būt ārkārtīgi uzmanīgiem.

Piesardzība pasargās jūs no nepatikšanām un stresa.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Gaisa zīmes pārstāvjiem mēnesi sākt ar patiesības meklējumiem un cenšoties izprast sevi.

2024. gada augustā Ūdensvīram ir svarīgi būt mēreni aktīviem: iespējami panākumi darbā vai komunikācijā ar pretējo dzimumu, taču ievērību pelna katrs sīkums.

Zvaigžņu eksperti iesaka daļu sava brīvā laika veltīt pašpārbaudei. Pozitīvas un negatīvas emocijas, ieilgušas problēmas – pēc tam visam cauri strādājot, Ūdensvīri varēs izdarīt svarīgus secinājumus un saprast, kā viņiem vajadzētu rīkoties turpmāk.

Zivis

Planētu stāvoklis augustā nav tas labākais, taču kaprīza veiksme joprojām būs Zivju pusē: daudzas lietas nokārtosies uz labu un mainīs dzīvi uz labo pusi.

Zvaigžņu eksperti iesaka izmantot iespēju un veikt izšķirošu izrāvienu savās lietās.

Tagad ir pats atbildīgākais un svarīgākais laiks, kurā Zivis varēs pabeigt garus, spocīgus jautājumus.

Zvaigžņu eksperti novēl visiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem lielisku noskaņojumu un vieglu nedēļu. Klausieties zvaigžņu ekspertu ieteikumus un mēģiniet attīstīt savas stiprās puses.

Lai jums veicas, laipnība un sirdsmiers ar jums.

Leave a Comment