Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 19. līdz 25. decembrim

Dvīņi

Iespējams, ka Dvīņiem pēdējās pāris nedēļas ir bijušas ļoti smagas. Ja tā, tad zvaigžņu pētnieki stingri iesaka šīs zīmes cilvēkiem nekavēties pie sliktā un turpināt virzīties uz priekšu. Labākie paņēmieni, prakse un ekspertu padomi viņiem palīdzēs šajā jautājumā. Ir ļoti svarīgi saglabāt savu reputāciju darbā un biznesā. Ir nevēlams dot tukšus solījumus un melot. Ja kāds no kolēģiem vai klientiem, draugiem vai radiniekiem Dvīņos pamana negodīgumu, tas var būt uzticamu attiecību beigu sākums. Ir svarīgi būt ārkārtīgi uzmanīgiem.

Lasi arī: 8 baušļi stiprām attiecībām un ilgstošai mīlestībai

Vēži

Vēžiem, laika posmā no 19. līdz 25. decembrim, zvaigžņu pētnieki stingri iesaka uzmanīties no enerģijas vampīriem. Fakts ir tāds, ka šajā nedēļā būs ziemas saulgrieži, turklāt ārkārtīgi nelabvēlīga diena. Šis būs ziedu laiks tiem, kuri pārtiek no citiem. Vēžiem ir svarīgi būt piesardzīgiem pret tiem, ar kuriem viņiem nepatīk sazināties. Ir teiciens: “Viena diena pabaro visu gadu.” Tātad mūsu gadījumā “viena nedēļa baro gadu”. Šajās septiņās dienās ir svarīgi, lai būtu laiks visus svarīgos projektus novest līdz loģiskam noslēgumam, izpildīt uzdotos uzdevumus, turklāt labi un bez kavēšanās.

Lauva

Trešdien un svētdien Lauvām var nepietikt veiksmes. Lai to novērstu, viņiem vajadzētu izmantot ātrus rituālus, lai to pievilinātu. Kopumā nedēļu var uzskatīt par labvēlīgu. Pats svarīgākais ir nedomāt par pagātni un vērst savu uzmanību uz aktualitātēm un mēģināt plānot Ziemassvētkus, Vecgada vakaru, svētku brīvdienas. Tāpat viens no svarīgākajiem nosacījumiem laimīgai jaunā gada sagaidīšanai būs kārtība mājās. Ir nepieciešams pareizi sakopt un atbrīvoties no vecām un nevajadzīgām lietām, vai arī salabot to, ko var labot.

Jaunava

Jaunavām zvaigžņu pētnieki stingri iesaka sekot izteiktajiem vārdiem. Ja šīs zīmes cilvēki nevēlas lauzt savu likteni, tad labāk viņiem nelietot bīstamas frāzes. Veiksmes apogejs šajās septiņās dienās būs ceturtdiena. Šajā dienā gaidāma maksimālā Ursida plūsma, kas ļoti labvēlīgi ietekmē Jaunavas noskaņojumu un veiksmi. Speciālisti iesaka šīs septiņas dienas veltīt svarīgu uzdevumu veikšanai. Labāk nesākt neko jaunu, lai nenobiedētu veiksmi. Jānoskaņojas uz pozitīvu vilni, uz optimismu un darbu. Neilgi pirms Jaungada brīvdienām.

 

 

Svari

Svari ir vieni no pozitīvākajiem cilvēkiem uz planētas. Optimisma enerģija viņus mudina iekarot jaunas virsotnes. Šonedēļ kāds no apkārtējās vides var mēģināt viņiem atņemt labu garastāvokli vai darīt to nemērķtiecīgi. Lai kā arī būtu, vēlams uzmanīties no truliem un tumšas dvēseles cilvēkiem. Būs ienaidnieki, kas gribēs ielikt riteņos spieķus. Jums būs jāskatās abos virzienos un pareizi jāizvēlas apkārtne. Zvaigžņu pētnieki iesaka Svariem pagaidām nevienam nelūgt palīdzību. Ir pienācis laiks neatkarīgi risināt visas nepatikšanas.

Skorpions

Skorpioniem, visticamāk, nāksies daudz socializēties darbā un vispār. Šis ir īstais laiks, lai iemācītos runāt pārliecinoši. Visticamāk, šonedēļ šīs zīmes ļaudis būs savas intelektuālās formas virsotnē, tāpēc nav īstais brīdis atlikt uz vēlāku tās lietas, kuras šobrīd var pabeigt. Šīs Ūdens zīmes pārstāvjiem nepieciešama pašpārliecinātība un gribasspēks. Tikai tā viņi varēs parādīt pasaulei savu neatvairāmo vēlmi kļūt labākiem un veiksmīgākiem.

Strēlnieks

Strēlniekiem šonedēļ vajadzēs daudz enerģijas, jo nakts gaismekļi ar savu enerģiju šo cilvēku prātos radīs daudz jaunu ideju un vēlmju. To īstenošana prasīs iespaidīgu laika un pūļu daudzumu. Tāpēc zvaigžņu pētnieki iesaka atcerēties ikdienas darbības, kas atņem enerģiju . Šīs zīmes pārstāvji varēs daudz mācīties no citu piemēra. Ir svarīgi novērot, kas notiek draugu un kolēģu dzīvē. Viņu kļūdas var būt lielisks gudrības avots.

Lasi arī: 8 baušļi finansiālas labklājības un veiksmes piesaistīšanai dzīvē

Mežāzis

Mežāžiem šonedēļ jāsasniedz sirdsmiera stāvoklis. Jupiters un Ursīdas maksimālā plūsma palīdzēs viņiem atrast šo harmoniju, taču noderēs arī rūnu starpniecība. Saziņa ar īstajiem cilvēkiem, iemīļotās nodarbes var radīt arī iekšēju harmoniju. Zvaigžņu pētnieki iesaka risināt lietas laicīgi un neko neatlikt uz vēlāku laiku. Mežāži spēs iedarboties uz apkārtējiem ļoti spēcīgu, lai arī ne uzreiz pamanāmu. Jūs varat mēģināt popularizēt savas idejas darbā un lūgt mīļoto cilvēku palīdzību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus šonedēļ, visticamāk, gaidīs neplānotas iepazīšanās biznesa un mīlas sfērās. Lai saprastu, kas ir šī vai cita persona pēc rakstura un enerģijas, varat mēģināt izmantot Taro izkārtojumu personas psiholoģiskam portretam. Šī ir ļoti labvēlīga nedēļa juridisku problēmu risināšanai, sarunām, darījumu slēgšanai. Zvaigžņu pētnieki iesaka Ūdensvīram darīt labu, turklāt darīt to neieinteresēti. Visums to noteikti pamanīs un palīdzēs norakstīt karmiskos parādus.

Zivis

Šonedēļ Zivīm izdosies uzlabot attiecības ar tuviniekiem. Kas ir ļoti labi, jo tuvojas Jaunais gads. Pirms šiem svētkiem ļoti svarīgi ir atbrīvoties no visa nevajadzīgā – arī aizvainojuma. Visas septiņas dienas mūsu pasaulē valdīs nenoteiktības aura pirmssvētku noskaņojuma dēļ. Zivīm nav jāgrimst domās par nākotni, koncentrējoties uz darba lietām un uzdevumiem. 80% panākumu no 19. līdz 25. datumam ir Zivju parādīšanās īstajā vietā un īstajā laikā. Pārējais ir vēlmes jautājums.

Eksperti novēl veiksmīgu nedēļu un veiksmīgu gatavošanos svētkiem. Mēģiniet attīrīt māju no negatīvās enerģijas, jo aiznākošā nedēļa var nebūt piemērota. Veltiet laiku pozitīvas vides radīšanai.

Leave a Comment