Zvaigžņu prognoze 2023. gada maijam

Tuvojas pavasara beigas, kas nozīmē, ka kalendārā jau ir maijs. Šo mēnesi var viegli nosaukt par labvēlīgu, taču tas nenozīmē, ka absolūti visās jomās viss būs maksimāli rožaini. Mēģiniet sekot ekspertu ieteikumiem, lai tuvotos ideālam rezultātam.

Pozitīvā enerģija pakāpeniski pieaugs. Vispirms 7. maijā Venēra ieies ļoti labvēlīgajā Vēža zīmē, tad 15. datumā Merkurs atbrīvosies no retrogrādas, bet 20. maijā Marss ieies Lauvas zīmē. Tas nozīmē, ka mūsu spēki sāks atklāties no nedēļas uz nedēļu. Aktuālas kļūs zīmju slēptās iespējas. Mūsu talanti gūs jaunus spēkus, un daudzi cilvēki varēs atrast sevī ko interesantu, jo planētas sāks veidot tieksmi pēc jauniem mērķiem un dos motivāciju virzīties uz priekšu.

Auns

Galvenais Auna ienaidnieks maijā ir slinkums. Aunu nevar saukt par viennozīmīgi slinku, taču 2023. gada pavasara beigās zvaigžņu vērotāji stingri iesaka atcerēties, kā slinkums var ietekmēt enerģiju. Dažreiz tas ir noderīgi, īpaši smagas pārslodzes periodā. Arī gāzi līdz galam nospiest nevar. Maijā ir vērts atrast vidusceļu, kā arī mēģināt rast harmoniju. Dažu problēmu un grūtību gadījumā Aunam jāatceras, ka tumšai naktij vienmēr seko gaiša rītausma. Melnās svītras vienmēr beidzas, un pēc tām mūs parasti sagaida triumfējošas uzvaras.

Vērsis

Vēršiem jābūt uzmanīgiem, jo ​​maijā viņi var izdegt. Nav nepieciešams pazust darbā dienām un strādāt bez atpūtas. Šis būs mēnesis, kurā ir ļoti svarīgi atrast harmoniju, pretējā gadījumā jūs varat bloķēt panākumus. Zvaigžņu vērotāji iesaka Vērsim domu vektoru virzīt uz laimes meklējumiem, un tas liek domāt, ka nav iespējams pieķerties vienai lietai. Maijs spēs sniegt šiem cilvēkiem iedvesmu, īpaši pateicoties viņu galveno patronu spēka pieaugumam Venēras sejā. Viss izrādīsies, bet vienkārši netiecieties uz ātru rezultātu.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada maijam – sagaidāms enerģijas pieplūdums un uzvaras

Dvīņi

Šīs Gaisa zīmes cilvēku galvenais uzdevums maijā ir visu nesaskaņu noregulēšana: ar radiem, ar radinieku, ar kolēģiem, priekšniekiem un draugiem. Īpaši svarīgi to darīt mēneša pirmajā pusē, kamēr Merkurs ir retrogrāds. Ja turēsities pie savas līnijas un saasināsit strīdīgos jautājumus, pavasaris var beigties uz ārkārtīgi negatīvas nots, bet vasara var sākties ar problēmām. Mēbeļu pārkārtošana palīdzēs nodibināt harmoniju mājā un Dvīņu iekšienē maija sākumā . Kas attiecas uz sliktiem cilvēkiem, noteikti nav vērts viņiem atriebties. Labākais veids, kā atriebties šādai personai, ir nebūt viņam līdzīgam.

Vēzis

Vēžiem vispirms jāatceras par tām darbībām, kas dzīvē var nest veiksmi. Ja tos netaisīsi, tad vari zaudēt saikni ar laimi, un pavasara beigās tas nebūs īpaši patīkami, jo uzlabojas situācija. Jomās, kur Vēži ir izcili speciālisti un pieredzējuši cilvēki, varat rīkoties pēc nojauta. Tas ir labs veids, kā ātri atrisināt noteiktas problēmas un atrast ceļu uz panākumiem. Zvaigžņu vērotāji iesaka Vēžiem tiekties pēc optimistiskas pasaules uztveres. Ja jūs domājat, ka visi apkārtējie ir ienaidnieki un visas lietas ir lemtas neveiksmei, tad tā arī būs.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment