Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: daudziem dzīvē sāksies baltā līnija!

Lauva

Lauvas var sagaidīt grūtības saziņā un attiecībās ar mīļoto, bet, kā saka, ja nepazīsti bēdas, nepazīsi arī prieku. Jums jābūt gatavam tam, ka jums periodiski būs jāuztraucas, jāsatraucas. Šeit galvenais ir neiedziļināties pašpārbaudē un pašpārbaudē. Šī nedēļa ir piemērota vietējai ainavu maiņai, vienatnei, relaksējošai atpūtai mājās.

Jaunava

Jaunavām nekādā gadījumā nevajadzētu mainīt tālejošus plānus. Pretējā gadījumā tie var salūzt. Jaunavām bieži var šķist, ka apkārtējie cilvēki ir viltīgi un izliekas, taču tas ne vienmēr būs taisnība. Jaunavu intuīcija un cildinātais ieskats var aizdegties no 11. līdz 17. septembrim, īpaši nedēļas sākumā. No 15. datuma šīs spējas sāks normalizēties pēc ilgstošas ​​Merkūra enerģijas stagnācijas.

Svari

Svariem šonedēļ vajadzētu vairāk veikt mājas darbus: uzkopt, labot, pārkārtot mēbeles, iepirkties, gatavot ēst. Ļoti labs atpūtas veids būs komunikācija ar mājdzīvniekiem, rūpes par augiem. Svari var kļūt nedaudz sentimentālāki. Līdz noteiktam līmenim tas būs droši, taču iedziļināties domās par pagātni tagad, protams, nav laba doma.

Skorpions

Septembra zvaigznes un planētas priecāsies, ja Skorpioni pārstās meklēt kādu, ko vainot savās neveiksmēs. Ir pienācis laiks kļūt mazliet gudrākam. Arī zvaigžņu eksperti iesaka neignorēt kolēģu un tuvinieku palīdzības lūgumus. Runājot par mīlestību, šajā jomā Skorpioniem labāk ir paļauties nevis uz ārējo, bet gan uz garīgo skaistumu. Laipnība valda pār pasauli.

Strēlnieks

Darbā un biznesā, tāpat kā mājsaimniecības darbos, Strēlniekam būs nepieciešama metodiskums, mierīgums un neatlaidība. Uzmest dažus projektus pusceļā noteikti nav iespējams. Sadarbojoties ar jebkura vecuma un dzimuma cilvēkiem, jums nevajadzētu izdomāt kaut ko, kas tur nav. Jā, no 11. līdz 17. datumam var parādīties dažādi satraucoši notikumi, taču Strēlnieks spēs pretoties un palikt nesatricināms cīņā ar vissarežģītākajām problēmām.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Lasi arī: Kā aprēķināt savus laimīgos skaitļus numeroloģijā

Mežāzis

Perfekcionisti bieži sastopami starp Mežāžiem. Šonedēļ to var būt pat vairāk, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties, ka labākais bieži vien ir labā ienaidnieks. Ja kaut ko nevar izdarīt ar pieci plusu, tad par to nav jāuztraucas. Varbūt jums ir jāpiešķir sevi nedaudz, pretējā gadījumā dzīve nervu dēļ pārvērtīsies par elli.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra apkārtnē būs daudz cilvēku, kuri sāks duļķot ūdeņus, tāpēc šīs Zīmes pārstāvjiem būs jāskatās abpusēji un jābeidz neapdomīgi uzticēties visiem pēc kārtas. Ir pienācis laiks izkāpt no komforta zonas, palielināt savu neatkarību un atbildību. Jebkuri agrāk dotie solījumi būs jāpilda, pretējā gadījumā cietīs karma un veiksme tiks zaudēta.

Zivis

Kas attiecas uz Zivīm, tad viņu gadījumā pārmērīga aktivitāte var būt neefektīva. Daudzu problēmu (bet ne visu) risinājumi būs redzami virspusē. Nevajag visā notiekošajā meklēt kādu slēptu jēgu, jo tās vienkārši var nebūt. Domāšanas vienkāršība un optimisms ir divas labākās rakstura īpašības šīs Ūdens zīmes cilvēkiem. Šis ir labs laiks, lai gan ne gluži viegls. Zivis gaida veiksme darbā un mīlestībā.

Jā, diemžēl, mēs visi esam pilni ar trūkumiem, taču tas nenozīmē, ka ir laiks sev par to pārmest. Redzēt pasauli vieglāk. Neļauj rudens blūzam tevi aprīt, jo svarīgākais laiks ir nevis aiz loga, bet gan dvēselē. Jūs izvēlaties, kā skatīties uz pasauli.