Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: darvas karote medus mucā!

2023. gads tuvojas noslēgumam, taču tā pēdējā nedēļa vēl nav pienākusi. Tas ir labi, jo daudziem no mums joprojām ir jāpaveic darbi, kas jāpabeidz. Zvaigžņu eksperti deva padomus visām Zvaigžņu zīmēm, ja ir par agru atpūsties.

Šonedēļ nakts gaismekļi būs ārkārtīgi negatīvā pozīcijā. 21. datumā Venēra atrodas opozīcijā ar Jupiteru, tāpēc tā būs “darvas karote medus mucā”. Ne tikai šīs nedēļas, bet visa mēneša bīstamākā diena ir 22.decembris. Šī ir saulgriežu diena un arī Merkura savienošanās ar Sauli diena. Lai noturētos virs ūdens, jāatceras, ka domām un vārdiem ir milzīgs spēks. Šajā periodā frāzes, kas spēj iznīcināt laimi, būs milzīgs iznīcinošs spēks. Atcerieties par tiem, lai neapglabātu sevi un turpinātu virzīties uz priekšu.

Auns

Cilvēkiem, kas dzimuši zem Auna zīmē, zvaigžņu eksperti iesaka uzņemties iniciatīvu, lai nedēļu sāktu ar pareizām darbībām. Šī pozīcija ļaus iestatīt tempu visai nedēļai un stabili virzīties uz savu mērķu sasniegšanu, pabeidzot iesākto. Nozīmīgākās planētas šobrīd atrodas vājā stāvoklī, kas nedos optimismu, taču vienmēr var iegūt labu garastāvokli, brīvajā laikā nodarbojoties ar iecienītākajām lietām un hobijiem.

Vērsis

Venēras un Merkura negatīvā pozīcija izraisīs pretrunīgu emociju vētru. Pozitīva attieksme un ticība saviem spēkiem palīdzēs Vērsim tikt ar tām galā. Biežāk sev jāsaka “es varu”, “zinu”, “gribu”, “es varu tikt galā”, “viss kārtībā”. Šis kritiskais un grūtais periods jāpavada, veicot svarīgus darbus, kas neaizņems daudz dzīvības enerģijas.

Lasi arī: Kurām zvaigžņu zīmēm Pūķis dāvās mīlestību nākamajā gadā, un kurām pat nevajadzētu sākt jaunas attiecības?

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: pievērsiet uzmanību detaļām!

Dvīņi

Merkura retrograda stāvoklis negatīvi ietekmēs Dvīņu emocionālo fonu. Šajā periodā viņiem ir jāpiesaista tuvinieku atbalsts un jācenšas izvairīties no vientulības. Šāda attieksme viņus pasargās no depresīvām domām. Iespējams, ka planētu ietekmē Dvīņi kļūs izklaidīgāki. Finanšu lietās jābūt uzmanīgam, tāpat kā komunicējot ar jauniem cilvēkiem.

Vēzis

Visums izaicina Vēžus. Šīs zīmes pārstāvjiem ir jāizrāda gribasspēks, lai nekļūtu par savu kļūdu, kā arī nepamatotas un pretintuitīvas pieredzes upuriem. Brīvais laiks, kas pavadīts kopā ar radiniekiem un nozīmīgiem citiem, ir labākā recepte, kā iemācīties kontrolēt negatīvismu. Kopīga mājas darbu veikšana arī aizdzīs blūzu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment