Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: darvas karote medus mucā!

Lauva

Nedēļa no 18. līdz 24. decembrim šīs Zīmes pārstāvjiem solās būt ne tuvu ne labvēlīgākā. Lauvām jābūt uzmanīgākām, kārtojot lietas darbā un finanšu jomā. Mīlestībā nevajadzētu būt pārāk aktīvam. Šajā periodā ir vērts veikt savas ierastās darbības, kas neprasa pastiprinātu uzmanību un lielas enerģijas izmaksas.

Jaunava

Šajā laikā retrogrāds Merkurs būs ārkārtīgi vājš un negatīvs, kas Jaunavām nedos iespēju parādīt savas labākās īpašības. Tas sajauks kārtis finanšu sfērā, kā arī padarīs Jaunavas mazāk pievilcīgas pretējā dzimuma acīs. Tāpat tiks apdraudēta viņu spēja “lasīt” cilvēkus. Neskatoties uz to, apzināšanās un piesardzība palīdzēs Jaunavām atrisināt sarežģītas problēmas un tikt galā ar atbildīgām lietām.

Svari

Venēra joprojām nesniegs Svariem papildu enerģiju. Šis nav labākais laiks romantiskām attiecībām un dzīves partnera meklējumiem. Šajā dienā ģimenes Svariem vajadzētu būt ārkārtīgi godīgiem pret mīļoto, lai stiprinātu uzticības attiecības. Ir arī ārkārtīgi svarīgi uzraudzīt savu veselību. Jums ir jāizmanto viss iekšējais potenciāls, lai cīnītos ar šaubām.

Skorpions

Laika posmā no 18. līdz 24. decembrim Skorpioni diez vai spēs ātri noteikt, kur ir maldināšana un kur patiesība. Tas krietni palēninās darba problēmu risināšanas procesu, taču nav jāsteidzas. No darba brīvajā laikā Skorpioniem jākoncentrējas uz savas emocionālās veselības saglabāšanu un jāvelta laiks atpūtai. Jaunas emocijas un iespaidi pievienos sparu un enerģiju.

Strēlnieks

Lai Strēlnieks paliktu seglos, zvaigžņu eksperti iesaka uzsākt fizisko vingrinājumu kursu, lai vairotu savu enerģiju. Tiem, kuri jau bieži sporto, labāk, gluži pretēji, nedaudz vājināt treniņu, lai neizdegtu. Tas pozitīvi ietekmēs ķermeņa tonusu, bet nekļūs par stresa avotu. Laba izvēle būtu vingrošana, joga, peldēšana. Tas palīdzēs samazināt negatīvo enerģiju.

Lasi arī: Kurām zvaigžņu zīmēm Pūķis dāvās mīlestību nākamajā gadā, un kurām pat nevajadzētu sākt jaunas attiecības?

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: pievērsiet uzmanību detaļām!

Mežāzis

Mežāžiem, visticamāk, nāksies likt lietā visus savus iekšējos spēkus, lai veiksmīgi izpildītu savus plānotos uzdevumus. Nav jābaidās lūgt palīdzību mīļajiem un draugiem. Tā nav vājuma izrādīšana. Pierādīts smags darbs būs labs stimuls turpmākai izaugsmei un attīstībai karjerā. Mīlestībā Mežāžiem labāk nebāzt galvu smiltīs, bet gan atzīties savās jūtās. Varat iestāties all-in, lai netērētu laiku.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra apziņā retro-Merkurs izraisa pretrunīgu emociju uzliesmojumu. Pēc zvaigžņu ekspertu domām, šajā periodā ir svarīgi saglabāt iekšējo līdzsvaru un veltīt laiku mērenam darbam, kā arī relaksācijai savai iecienītākajai nodarbei vai hobijam. Jums var nākties uzņemties iniciatīvu un demonstrēt atbildību, lai darbā nopelnītu uzticību. Ir svarīgi mēģināt atrisināt visnopietnākos gadījumus.

Zivis

Venēra neapveltīs Zivis ar spēcīgu enerģiju, tāpēc jums nevajadzētu gaidīt brīnumu. Taču Zivīm vēl bija jāpaliek spēka rezervei, ko varētu novirzīt aktīvai darbībai. No 18. līdz 24. decembrim pieņemtie atbildīgie lēmumi kļūs par pamatu turpmākajām uzvarām gan biznesa, gan personīgajā jomā. Šķēršļu likvidēšana būs grūts process, taču atbildīgām un mērķtiecīgām Zivīm vajadzētu gūt panākumus.

Šonedēļ daudziem no mums nebūs laika neko darīt. Tam ir noteikti enerģētiski iemesli, taču ar tiem var tikt galā. Novēlam veiksmi, kā arī spēju kontrolēt sevi. Neizrādiet agresiju un esiet laipnāks pret cilvēkiem un sevi. 

Leave a Comment