Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: daudzus sagaida grūtības ar naudu un darbu!

Sākas pēdējā pilnā vasaras nedēļa. Tas nepāries vislabākajā veidā planētu negatīvisma dēļ. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, kas jūs sagaida un kā pretoties nepatikšanām.

Merkurs šonedēļ 23. datumā iegriezīsies retrogradā, nosakot toni ne tikai šim periodam, bet arī turpmākajām nedēļām kopumā. No finansiālā viedokļa šis notikums būs ārkārtīgi nelabvēlīgs, taču Merkurs izjauks arī saziņu starp cilvēkiem. 22. un 27. augusts ir šīs nedēļas varas dienas. Par tām sīkāk varat lasīt mūsu rakstā par labvēlīgajām augusta dienām.

Auns

Savstarpēja sapratne ir galvenā Auna atslēga uz panākumiem mīlestībā, biznesā, dzīvē. Šiem cilvēkiem jātiecas pēc harmonijas, piekrišanas un ne tikai ar ģimenes locekļiem, bet arī ar kolēģiem, ar draugiem. Tāpat zvaigžņu eksperti līdz šim ieteikuši neizpaust savas kārtis nepiederošajiem. Ambīcijas un plānus labāk paturēt noslēpumā, it īpaši, ja tie attiecas uz kaut ko, kas silda dvēseli.

Vērsis

“Laimes nebūtu, bet nelaime palīdzēja,” ir galvenā frāze, kas raksturo šo nedēļu Vērsim. Ir ļoti svarīgi atcerēties, ka jebkura no problēmām, ar kurām viņi saskaras savā ceļā, nākotnē var kļūt par sava veida tiltu uz laimi, panākumiem, uzvarām. Ir svarīgi saglabāt optimismu un meklēt nepilnības, kas var palīdzēt izkļūt no problēmām un nepatikšanām, pēc iespējas īsākā laikā pārvarot ceļu no tumsas uz gaismu.

Lasi arī: 6 zvaigžņu zīmju pārstāvju pāri ar viszemāko saderību mīlestībā

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja kā piesaistīt bagātību un atbrīvoties no nabadzības: trīs soļi uz jaunu dzīvi

Dvīņi

Dvīņiem ir kaut kas jāmaina sevī, lai mainītu visu savu dzīvi. Šonedēļ neveiksmju un problēmu cēloņus nevajadzētu meklēt ārējos faktoros. Ir jāskatās uz saviem darbiem, vārdiem un darbiem. Pretējā gadījumā Dvīņi var zaudēt spēju skaidri domāt. Mierīgums un mērenība – tas viņiem tagad vienkārši vajadzīgs.

Vēzis

No 21. līdz 27. augustam Vēžiem gaidāmas daudz patīkamu un ne pārāk patīkamu pārmaiņu, taču nevajadzētu priekšlaicīgi saukt trauksmi, jo jebkuras pārmaiņas viņiem būs svaiga gaisa malks. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šīs izmaiņas var notikt dažādās jomās, turklāt pavisam negaidīti. Vēžiem nav jāsēž un jāgaida brīnums. Ir svarīgi ņemt savu likteni savās rokās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment