Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: daudzus sagaida grūtības ar naudu un darbu!

Lauva

Lauvām ir svarīgi nodarboties ar savu trūkumu un nepilnību neitralizēšanu. Šonedēļ viņi varēs skaidri saskatīt sevī sliktāko. Tas nebūs viegls, bet ļoti svarīgs periods. Daudzas lietas sāks darboties, kas radīs zināmu motivāciju, un tas ir vissvarīgākais. Ir pienācis laiks rīkoties, taču labāk to darīt uzmanīgi, lai ar nepārdomātu rīcību nesagādātu sev liekas nepatikšanas.

Jaunava

Šonedēļ zvaigznes un planētas centīsies Jaunavām atgādināt visu, ko tās vēlas aizmirst. Tikt galā ar atmiņām būs ārkārtīgi grūti, taču ar tuvinieku palīdzību to izdarīt būs vieglāk. Tāpat šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji izjutīs nesen pieņemto lēmumu sekas. Viņi varēs saprast, vai viņi rīkojās pareizi vai nē, taču ir labas ziņas – Visums var dot viņiem iespēju visu salabot.

Svari

Svarus sagaida biežas konfrontācijas mājās un darbā, taču ar vienkāršām sarunām viņi var tikt galā ar šādām problēmām. Biežāk jājautā cilvēkiem par to, kas viņiem patīk un kas viņus sadusmo, lai nenodarītu viņiem ļaunu. Maz ticams, ka tuvākajā laikā būs tik labvēlīgs periods mierīgam un mērenam intelektuālajam darbam.

Skorpions

Ar Scorpions daudzas lietas ies kalnup, bet neglaimojiet sev – jūs nevarat iztikt bez grūtībām. Merkurs padarīs to tā, ka finanšu tēriņi var radīt lielas problēmas. Venēras vājums papildinās veselības problēmas. Šis ir sliktākais laiks veco lietu lāpīšanai, izbalējušo attiecību, draudzības mēģinājumu atdzīvināšanai, kā arī jauna darba meklējumiem.

Strēlnieks

Strēlniekiem var būt grūtības sazināties ar cilvēkiem. Labākā izeja no situācijas ir vienkārši ne ar vienu nestrīdēties, bet gan mierīgi interesēties par kāda cita viedokli un iemesliem, kas to veidojuši. Tātad viss būs skaidrs. Rupjības un diplomātijas trūkums ir kļūda, ko nevajadzētu pieļaut no 21. līdz 27. augustam. Jebkurš konflikts var kļūt par ilgstošu un ārkārtīgi destruktīvu.

Lasi arī: 6 zvaigžņu zīmju pārstāvju pāri ar viszemāko saderību mīlestībā

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja kā piesaistīt bagātību un atbrīvoties no nabadzības: trīs soļi uz jaunu dzīvi

Mežāzis

Laika posmam no 21. līdz 27. augustam Mežāžiem jāpaiet ar devīzi: “Gribu, tā varu.” Neskatoties uz kopumā nelabvēlīgo naksnīgo debesu ainu, Mežāži varēs darīt, ko vēlas. Vissvarīgākais ir vienkārši virzīties uz priekšu un nešaubīties par sevi. Lai tas notiek maziem solīšiem, bet ar to pietiks. Nav nepieciešams steigties, pretējā gadījumā jūs varat pieļaut daudz kļūdu – mīlestībā, biznesā, darbā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir nedaudz jānomierina savas ambīcijas. Pretējā gadījumā viņi var būt vīlušies sevī, cilvēkos un liktenī, un tas negatīvi ietekmēs viņu nākotni. Iespējams, šīs Gaisa zīmes pārstāvjiem darbā nāksies atteikties no principiem savas ģimenes, draugu, kolektīva labā. Tik daudzi cilvēki pamanīs šādu upuri, un paši Ūdensvīri izpelnīsies cieņu.

Zivis

Zivīm šobrīd svarīga ir disciplīna. Jāceļas laicīgi, jābūt pēc iespējas slinkākam un jāstrādā pēc iespējas vairāk. Šajā gadījumā viņi var paļauties uz patīkamu pārsteigumu parādīšanos. Visums ir viņu pusē, neskatoties uz problēmām ar Venēru un retrogrādo Merkuru. Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm vispirms koncentrēties uz lietām, kas steidzami jāpabeidz.

Ņemot vērā pašreizējo planētu stāvokli un citu negatīvu zvaigžņu notikumu tuvošanos, eksperti mums visiem ļoti iesaka sākt aktīvi izmantot sešus noderīgus padomus, kā izveidot enerģijas aizsardzību bez talismaniem un amuletiem. Novēlam veiksmīgu vasaru.

Leave a Comment