Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Dvīņiem jācīnās ar greizsirdību, Mežāžus apmānīs!

Lauva

Dažreiz Lauvas redz daudz, bet nepamana galveno šajā dzīvē, un oktobra beigās šī problēma saasināsies un sāks sagādāt viņiem maksimālas grūtības un neērtības. Lauvām ir jāskatās uz problēmām un iespējām plašāk, cenšoties gūt sev svarīgas mācības. Tajā pašā laikā nav jāmeklē atbildīgie par savām kļūdām – nevajag vainot likteni, Visumu un planētas.

Jaunava

Jaunavām ļoti rūpīgi jāuzrauga cilvēku reakcija uz viņu rīcību. Citu reakcija būs viņu rīcības lakmusa papīrs. Dažreiz mēs domājam, ka darām pareizi, bet patiesībā mēs darām kaut ko sliktu. Tāpēc Jaunavām par to būs pastāvīgi jādomā. Šī nedēļa nav piemērota spontanitātei – īpaši mīlestības un finanšu jomās.

Svari

Šonedēļ sievietes Svari, visticamāk, sāks sevi mazāk mīlēt un sāks biežāk pamanīt trūkumus savā izskatā. Šīs zīmes vīrieši var sākt nožēlot pagātni, domājot par savām kļūdām. Abi ir strupceļi, kas noved pie depresijas. Svariem jākoncentrējas uz vaļaspriekiem, patīkamām aktivitātēm un lietām, pozitīviem cilvēkiem un labām atmiņām, pretējā gadījumā dzīve kļūs ļoti un dramatiski sarežģīta.

Skorpions

Skorpioniem stingrība ņems virsroku pār izmisumu, jo viņu patrons Marsa personā tagad ir spēcīgs, taču Merkurs joprojām atstās savu negatīvo zīmi. Daudzi Skorpioni visu sāks uztvert pārāk personiski – piemēram, citu cilvēku kritiku. Rupjība, reaģējot uz piezīmēm, izraisīs neizbēgamu konfliktu un var sagraut draudzību, draudzību un mīlestību.

Strēlnieks

Strēlnieka mīlestības radarā var būt jauni kandidāti sava dvēseles radinieka lomai, taču šonedēļ jums nevajadzētu veltīt daudz laika romantikai. Labāk ir pievērst uzmanību mājsaimniecības darbiem, vieglam darbam, atbrīvošanai no parādiem un vingrošanai. Mīlestības pieredze un flirts ir laika izšķiešana uz negatīvā Merkura un vājās Veneras fona.

Lasi arī: Natālija Vorotņikova: marinēti gurķi, lai piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestību

Lasi arī: Uzzini savu nākotni, zīlējot pēc sava dzimšanas datuma

Mežāzis

Mežāžu galvenais laimes ienaidnieks ir nepatiesas jūtas. Daudzi cilvēki tagad izliksies par draugiem savā labā. Mežāžiem jābūt īpaši uzmanīgiem. Lai izvairītos no manipulatoru āķa. Būs ārkārtīgi grūti saprast, ka tam vai citam cilvēkam ir ārkārtīgi labi nodomi. Tāpēc labāk nevienam nelūgt palīdzību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra skatienam būs pieejams daudz vairāk nekā citām Zvaigžņu zīmēm. Šie cilvēki apkārt notiekošajā spēs saskatīt dažas slepenas zīmes un vēstījumus no Visuma. Runājot par komunikāciju, šajā jomā labāk atturēties no citu kritizēšanas. Darbā un biznesā vēlams nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus, kā arī nebūt mantkārīgam. Jūs joprojām nevarat nopelnīt visu naudu, it īpaši tagad, kad Mercury samazinās.

Zivis

Zivīm jābūt uzmanīgām ar to, kas nav iekļauts viņu plānos. Ja šie cilvēki plāno veikt darbu un mājas darbus, tad labāk noraidīt visus ienākošos piedāvājumus doties ceļojumos. Tas ir vieglākais ceļš uz vilcināšanos un naudas problēmām. Zvaigžņu eksperti arī iesaka Zivīm uzmanīties no tiem, kas vēlas viņām piedēvēt vainu. Šādi cilvēki ir ārkārtīgi bīstami.

Zvaigžņu eksperti atgādina, ka šī nedēļa būs grūta, tāpēc mums visiem ir nepieciešama periodiska fiziska un  garīga atpūta. Nevajag strādāt bez mēra, jo spēks neatjaunosies ierastajā ātrumā.

Leave a Comment