Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: esiet gatavi negaidītām, nepatīkamām situācijām!

Lauva

Lauvām ir jāizmanto sava intuīcija, lai pieņemtu svarīgus lēmumus. Fakts ir tāds, ka zvaigznes un planētas samazinās savu fizisko izturību, nedaudz “sagriezīs” garīgo efektivitāti, bet intuīcija un iekšējā balss strādās produktīvāk. Tā būs sava veida cena, kas jāmaksā par enerģijas un vispārējā tonusa samazināšanos. Mums jāmēģina visas iniciatīvas atlikt uz vēlāku laiku. Ir svarīgi veikt to lietu pabeigšanu, kuras uzkrājušās jau ilgu laiku. Periods, kad jāskrien dzinējam pa priekšu, ir beidzies. Ir svarīgi pēc iespējas ātrāk atjaunot.

Jaunava

Jaunavām šonedēļ īpaši jārūpējas par savu veselību. Jaunavām par viņiem jāatceras, no visa tā izvairoties. Šis nav labākais laiks sevis attīstīšanai, taču brīvo laiku var un pat vajag tā pavadīt. Attieksme šajā jautājumā ir svarīga, jo jāatceras, ka pašattīstība ir nepieciešama nevis tāpēc, lai pārsteigtu citus, bet gan lai pilnveidotu sevi. Jaunavām jācenšas uzzināt kaut ko jaunu un analizēt savu dzīvi.

Svari

Svariem kategoriski nevajadzētu apspriest ar nepiederošām personām savas finansiālās lietas, kā arī darba plānus, mīlas piedzīvojumus. Tas ir pilns ar lielām nepatikšanām, kā arī vides skaudības līmeņa paaugstināšanos. Ir daudz iemeslu, kāpēc mēs piesaistām neveiksmi, taču kāda cita skaudība šajā ziņā var būt tik tumša. Cilvēki šonedēļ būs dusmīgāki, taču paši to nesapratīs, kas viņu uzvedību var padarīt ļoti nežēlīgu. Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem beigt spēlēties ar uguni. Jebkurā gadījumā ir vēlams novērst uzmanību no domām par rezultātu, lai iegrimtu pašā procesā.

Skorpions

Skorpioni var droši pieņemt svarīgus dzīves lēmumus, neskatoties uz problēmām ar Merkuru. Tomēr jāatceras, ka tie būs efektīvi un patīkami tikai tad, ja tos nediktēs ārēja ietekme. Kāda cita viedokli tagad labāk neņemt pēc nominālvērtības. Cilvēki var nevēlēties sniegt nepatiesus padomus, taču viņu vēlme šajā ziņā ir nenozīmīga. Iespējams, pēkšņs baiļu pieaugums no jebkura ierasta biznesa. Īpašas lūgšanas un rituāli palīdzēs Skorpioniem tikt galā ar šo bīstamo un postošo sajūtu.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir svarīgi atcerēties Visuma likumus, saskaņā ar kuriem Visums darbojas. Ja viņi rīkojas saskaņā ar tiem, viņu dzīve turpinās mainīties labā, nevis sliktā virzienā. Panākumi biznesā un mīlestībā augs proporcionāli ieguldītajām pūlēm, taču nekādā gadījumā nebūs apdullinoši. Šis laiks vairāk piemērots jaunu plānu pārdomāšanai, mierīgam un izsvērtam darbam. Mēģināt būt pirmajam nav tā vērts. Ir svarīgi, lai lietas būtu vienkāršas un savā darbā izvairieties no konkurences elementa, pretējā gadījumā nedēļa var kļūt drudžaina.

Lasi arī: Naudas šķīvji: kādu trauka materiālu izvēlēties, lai piesaistītu finanšu veiksmi

Lasi arī: Flirta noslēpumi: kā apburt jebkuru zvaigžņu zīmes pārstāvi

Mežāzis

Mežāžiem ir iespēja izlozēt laimīgo biļeti, bet kurā jomā tā būs (mīlestībā, personīgās lietās vai darbā), vēl nav zināms. Visticamāk, nāksies eksperimentēt un mēģināt gūt panākumus uzreiz visā, un tad atbilstoši situācijai jāskatās, ko var izdarīt labāk. Šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu būt uzmanīgākiem, īpaši nedēļas beigās, jo retrogrāds Neptūns izcels visus svarīgākos Mežāžu neaizsargātos punktus. Protams, tas viņus ne pie kā laba nenovedīs. Visticamāk, nāksies cīnīties ar iekšējiem dēmoniem un bailēm.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem par savu veselību jārūpējas tieši. Pastāv iespēja, ka pie viņiem atgriezīsies vecie “pušumi”, vai arī viņi vienkārši biežāk sajutīs dīvainu iekšējo stāvokli, kurā viņu garastāvoklis sāks lēkt uz augšu un uz leju. Afirmācijas veselībai palīdzēs atveseļoties garīgi un fiziski. Var nodarboties ar sportu, bet slodzi labāk ierobežot, nolaižot latiņu. Pārsist rekordus tagad nav tā vērts ne tikai sportā, bet arī darbā. Labāk ir vairāk atpūsties un darīt to, kas patīk, nevis piespiest sevi visu laiku pavadīt sacenšoties un izdomāt, kurš ir foršāks.

Zivis

Zivīm šonedēļ būs diezgan grūta nedēļa, tomēr zvaigžņu eksperti atzīmē, ka ir veids, kā palielināt izredzes gūt panākumus. Ir efektīva pozitīvas domāšanas un vizualizācijas tehnika. Ir vērts to izmantot, lai kļūtu produktīvāks darbā, mīlestībā. Eksperti arī iesaka iemācīties pieņemt cilvēkus tādus, kādi viņi ir. Apkārtējā vidē var parādīties kāds ne pārāk patīkams vai uz brīdi par tādu kļūt labākais draugs, draugs, kolēģis, dvēseles radinieks. Ja nevienu stingri nenosodīsi, tas Zivīm nākotnē nesīs daudz pozitīva un veiksmes.

Šonedēļ būs daudz slazdu, kas kavēs mūsu garīgo izaugsmi. Tomēr eksperti uzskata, ka tai nevajadzētu kļūt par kritisku problēmu. Mēs spēsim pilnveidoties pat tik grūtos laikos. Galvenais ir ticēt sev un nebaidīties no šķēršļiem.

COMMENTS

Leave a Comment