Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. aprīļa līdz 9. aprīlim

Sākas aprīļa pirmā pilnā nedēļa. Zvaigžņu speciālisti un bioenerģijas jomas eksperti ir sagatavojuši noderīgus padomus katrai no zīmēm, kā šajā laikā uzvesties, lai noturētos virs ūdens un izdotos kaut kas svarīgs.

Zvaigžņu situācija joprojām ir diezgan labvēlīga. Labvēlīgs periods bez retrogradām planētām joprojām ir aktuāls, taču visam labajam, tāpat kā sliktajam, kādreiz pienāk gals. Tā kā līdz Mercury retrogrāda sākumam atlikušas nedaudz mazāk kā trīs nedēļas, ja jums ir nepabeigti darbi un problēmas, ir pienācis laiks tos risināt. Ieguldiet savu laiku un naudu tajā, kas jums patiešām nāks par labu. Mēģiniet pareizi noteikt prioritātes.

Auns

Visbīstamākā nedēļas diena visām zīmēm un jo īpaši Auniem būs 6. aprīlis. Tas būs neharmonisks Pilnmēness, kas novedīs pie haosa. Ja pēkšņi šī diena neizdodas no pirmajām piezīmēm, tad veiksmei būs iespējams izmantot rituālus. Tas pats attiecas uz jebkuru citu dienu. Debesu patronu enerģija kopumā ir diezgan laba, neskatoties uz vājo Marsu. Kopumā šī nedēļa Aunam būs gana patīkama un produktīva. Problēmas būs tikai slinkiem vai pārlieku azartiskiem šīs zīmes cilvēkiem.

Vērsis

Vērsim vajadzētu atcerēties laimes atrašanas noteikumus. Ja tu tiem neatlaidīgi sekosi, tad laika posms no 3. aprīļa līdz 9. aprīlim kļūs tev labvēlīgāks. Visiem Vēršiem, kuri vēlas gūt panākumus jau tagad pārskatāmā nākotnē, zvaigžņu speciālisti iesaka izvairīties no tādiem netikumiem kā dīkdienība, neizlēmība, slinkums, bailes un dusmas. Tas viss ievērojami palēninās attīstību un var radīt dažāda veida nepatikšanas. Ja izdodas sasniegt kādus svarīgus mērķus, labāk pie tā neapstāties, bet mēģināt pasargāt savus aktīvos no ienaidniekiem vai nepārvaramas varas.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada aprīlim no Andželas Pērlas

Dvīņi

Dvīņiem viss būs labi, taču motivācija un enerģija var strauji kristies. Vienkārši padomi palīdzēs saglabāt tonusu. Dvīņiem sava uzmanība jākoncentrē uz svarīgākajiem mājas darbiem. Paralēli darbam būs daudz gadījumu, kad var nākties palīdzēt tuviniekiem. Saskarsmē jāsaglabā optimisms un laipnība. Jebkura neuzmanīga piezīme var izraisīt sāpīgu radinieku vai draugu reakciju. Ja ir kādas pretenzijas, labāk tās izteikt pēc iespējas rūpīgāk.

Vēzis

Vēžiem laika posmā no 3. līdz 9. aprīlim vispirms jāiemācās cienīt pat tos cilvēkus, kuri viņiem nepatīk. Šī ir ļoti noderīga prasme, pateicoties kurai strīdu un konfliktu skaits ievērojami samazināsies vai pat samazināsies līdz nullei. Šis ir lielisks laiks ceļojumiem un ainavu maiņai, Vese***as aprūpei. Biznesā un darbā ir jāsaglabā tradicionālisms. Riski un piedzīvojumi pie laba nenovedīs, tāpat kā jaunas metodes nepatikšanu risināšanai. Lai uzvarētu, jums nav jāizgudro ritenis no jauna. Ir jāizmanto pārbaudītas metodes.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment