Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. aprīļa līdz 9. aprīlim

Lauva

Lauvām ir nepieciešams vairāk enerģijas un labas Vese***as, lai gūtu laimi un veiksmi. Vienkāršas prakses un padomi šajā sakarā būs ārkārtīgi noderīgi. Arī zvaigžņu speciālisti iesaka būt vērīgiem pret sīkumiem, jo ​​vienmēr pastāv risks kaut ko svarīgu palaist garām, un tagad tas var būt ļoti kritisks. Iespējams, ka daudzas Lauvas savās mājās sāks justies tā, it kā būtu skauti aiz ienaidnieka līnijām. Tas var būt saistīts ar to, ka Marss nelabvēlīgā stāvoklī izraisīs strīdus un skandālus no zila gaisa. Ja nepacelsi balsi un nebūsi saticīgs, viss paliks savās vietās.

Jaunava

Jaunavām, lai šajās septiņās dienās kļūtu veiksmīgākas, vajadzētu ātri vienoties  ar sevi. Bez tā viņi nevarēs nonākt harmonijā ar citiem, un tas ir ārkārtīgi svarīgi. Šo septiņu dienu problēma ir tā, ka cilvēki, kurus Jaunavas uzskata par draugiem, var parādīt sevi no pretējās puses. Tas ir šī perioda pluss, jo vienmēr labāk ir iepriekš uzzināt par draugu un paziņu negatīvajiem aspektiem. Ja kāds dara ko sliktu, neapvainojieties uz šo cilvēku. Tik labvēlīgā laikā nevajadzētu vilkt dvēselē dažādus atkritumus. Labāk iet uz priekšu ar smaidu.

Svari

No 3. līdz 9. aprīlim Svari var piedzīvot ļoti taustāmas problēmas motivācijas ziņā. Iespējams, vēlēsities mainīt situāciju un pārtraukt darbu pie tā, pie kā esat strādājis pēdējo nedēļu vai pat mēnešu laikā. Motivējoši citāti palīdzēs jums atgriezties uz pareizā ceļa un noturēties uz pareizā ceļa baiļu un šaubu dēļ. Svariem jābūt gataviem šādām problēmām, jo ​​tās var rasties pēkšņi. Nevajag sev teikt, ka “ar mani tas noteikti nenotiks”, jo vājā Marsa periodā neviens nav pasargāts no entuziasma un motivācijas problēmām.

Skorpions

Skorpioni šonedēļ, visticamāk, vēlēsies atbrīvoties no nepatikšanām, kas viņus vajā jau ilgu laiku. Spēcīgs veiksmes rituāls šajā ziņā būs ārkārtīgi noderīgs. Tāpat Skorpioniem bieži jāvēršas pēc palīdzības pie radiem un draugiem, īpaši, ja kādam biznesam nepietiek laika un enerģijas. Saskarsmē ar ienaidniekiem ir vērts dusmas aizstāt ar žēlastību. Ja nevēlies sabojāt savu karmu, labāk atsakies no atriebības. Iespējams, šī un nākamās nedēļas būs tam piemērotākais laiks. lai apglabātu cirvi.

Strēlnieks

Nakts gaismekļi paaugstinās Strēlnieka enerģētiskās vibrācijas. Šis būs lielisks laiks jaunu lietu uzsākšanai, kā arī ainavu maiņai. Tomēr šie cilvēki var saņemt jaunas problēmas no Visuma. Tie radīs milzīgu caurumu biolaukā, ja veltīsit tiem vairāk laika nekā nepieciešams. Zvaigžņu speciālisti atzīmē – ja kādas nepatikšanas ir grūtāk atrisināt nekā parasti, labāk tās atlikt uz vēlāku laiku. Cīņa pa aizvērtām durvīm vienmēr ir dārgāka. Strēlnieki spēs atrast pielietojumu savām spējām, ja izrādīs nedaudz vairāk atjautības un entuziasma.

Mežāzis

Mežāžiem šī nedēļa būs ļoti labvēlīga, produktīva un nozīmīga, bet tajā pašā laikā tā var būt ļoti energoietilpīga, saspringta. Zvaigžņu speciālisti uzskata, ka pat šķietami nenozīmīgi sīkumi piesaistīs pārmaiņu lavīnu. Izrādās, ka šajās septiņās dienās nemaz nav jācenšas kaut ko mainīt savā dzīvē. Pietiek spert tikai pirmo soli ceļā uz pārmaiņām. Pārējais notiks pats no sevis.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai sievietēm no 2023. gada 3. aprīļa līdz 9. aprīlim

Ūdensvīrs

Speciālisti iesaka Ūdensvīram neaizmirst, ka tagad no mīlestības līdz naidam ir tikai viens solis. Tas attiecas ne tikai uz attiecībām, bet arī uz jūsu iecienītāko laika pavadīšanu. Ir ļoti svarīgi neizdegt, darot ko dvēselei patīkamu. Tāpat Ūdensvīram laika posmā no 3. aprīļa līdz 9. aprīlim vajadzētu padarīt enerģiju mājās pozitīvu, jo iespējama pārslodze un paaugstināts nogurums. Atpūta mājās ar pozitīvu enerģiju būs daudz patīkamāka. Speciālisti iesaka Ūdensvīram pēc iespējas mazāk atrasties naidīgā vidē – starp nepatīkamiem cilvēkiem.

Zivis

Zivīm šonedēļ būs lielāka iespēja pārvarēt savus netikumus un vājības . Šajā viņiem var palīdzēt tuvi cilvēki – ar vārdiem vai kādu darbību. Vari doties tālā ceļojumā, meklēt kādus jaunus vaļaspriekus. Ir svarīgi atcerēties, ka tas nav darbības ceļvedis, bet tikai iespēju kopums. Izvēli var izdarīt tikai pašas Zivis, un labāk to izdarīt intuitīvi. Sestā maņa šīs Zīmes pārstāvjus nepievils. Tagad galvenais ir nezaudēt savu laiku, tērējot visu savu laiku, pūles un enerģiju vienai lietai.

Novēlam veiksmi un veiksmīgu cīņu pret  melno joslu, ja tāda ir. Ja viss ir kārtībā, nebaidieties nostiprināt savas pozīcijas. Eksperti novēl jums veiksmi, laipnību un labklājību.

COMMENTS

Leave a Comment