Zvaigžņu prognoze nedēļai sievietēm no 2023. gada 3. aprīļa līdz 9. aprīlim

Pateicoties iknedēļas sieviešu prognozei, zināsi, kādus izaicinājumus un iespējas nesīs nākamā nedēļa. Zvaigžņu speciālisti pastāstīja, ko sagaidīt un ko sagatavot dažādu zīmju pārstāvēm.

Vājš Marss negatīvi ietekmēs sieviešu panākumus, neskatoties uz to, ka šī ir vīrišķīga planēta. Uzturēšanās sliktākajā Vēža zīmē viņam atgādina, ka jāievēro centība, punktualitāte, uzticība agrāk uzņemtajām saistībām. Pagaidām jūs varat būt aktīvāks, jo Venēra joprojām ir spēcīga. Tā kā sarkanā planēta fluorescē griba, aktivitāte un pašpārliecinātība, daudzas dāmas šonedēļ piedzīvos enerģijas kritumu. Pozitīvi apliecinājumi veiksmīgam nedēļas sākumam neitralizē līdzīgo planētas ietekmi.

Sieviete Auns

Neskatoties uz to, ka retrogrāda kustība vēl nav norādījusi ne uz vienu planētu, skaistajiem Auniem tomēr vajadzēs garīgi atgriezties pagātnē un mēģināt izvērtēt savas kļūdas, lai nākotnē no tām izvairītos. Grūtos periodos joprojām ir iespējams ieklausīties sestajā maņā un rīkoties pēc nojauta. Tāpat pagaidām vari uzņemties pārdrošāko ieceru īstenošanu. Galvenais ir neatkāpties apstākļu spiedienā, kā arī mēģināt atklāt savus talantus un iedzimto dotību. Īpaša prakse un speciālistu ieteikumi palīdzēs viņiem to izdarīt ātrāk.

Sieviete Vērsis

Sievietei Vērsim šonedēļ būs nepieciešama vērība, atturība un disciplīna. To var saukt par šīs Zīmes pārstāvju stiprajām pusēm. Nedēļā no 3. līdz 9. aprīlim tie palīdzēs ātrāk sasniegt izvirzītos mērķus. Lai cik stipri Marsa ietekmei ir tendence uz apātiju, ir pareizi jānovērtē situācija un jāaprēķina riski. Turklāt uz Saturna un Plutona aktivitātes fona Vērsim var rasties domas par izmaiņām globālajā plānā. Lai virzītu savus spēkus pareizajā virzienā, lai dzīvē viss noritētu labi, palīdzēs gudri padomi.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada aprīlim

Sieviete Dvīņi

Daiļā dzimuma Dvīņiem ir labvēlīgs laiks dvēseles radinieka meklēšanai. Jūsu sapņu vīrieti var atrast daudzās dažādās vietās. Šīs nedēļas pozitīvā puse ir tāda, ka vājā Marsa dēļ vīrieši būs mazāk agresīvi un saprotamāki analīzei. Mīlestības un laulības apliecinājumi paātrinās laimīgas kļūšanas procesu. Planētu novietojums liecina, ka šīs Zīmes pārstāves izstaros spēku, pārliecību un šarmu. Uz šī fona ievērojami palielināsies izredzes gūt panākumus jebkurā dzīves virzienā. Galvenais netērēt enerģiju sīkumiem.

Sieviete Vēzis

Zvaigžņu speciālisti stingri iesaka šīs Ūdens zīmes sievietēm būt skeptiskām pret apšaubāmiem piedāvājumiem darbā un mīlestībā. Visticamāk, tā būs krāpniecība. Šonedēļ, īpaši Pilnmēness laikā 6. aprīlī, jūs varat sagaidīt pastiprinātu aktivitāti no nelabvēļiem. Šī iemesla dēļ vēža sievietēm bieži vajadzētu izmantot ienaidnieku sazvērestības. Šonedēļ Vēžiem vēlams visu darīt mierīgi un bez steigas. Pretējā gadījumā karjera riskē iet pa ērkšķīgāku ceļu, un mīlestības izredzes kļūs neskaidras. Neliela skepse ir tieši tas, ko ārsts lika.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment