Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: problemātisks periods, kurā ar visu būs jātiek galā pašiem

Pāvels Globa ir viens no šī brīža labākajiem ekspertiem. Viņa prognozes ir padomu krājums visiem gadījumiem. Decembris var būt pilns ar daudzām briesmām, par kurām mēs palīdzēsim uzzināt iepriekš.

Diemžēl decembris ir diezgan bīstams laiks, kurā, lai pārvarētu problēmas, nāksies pārstāt sekot stereotipiem un klišejām, tāpat it visā būs nepieciešama maksimāla piesardzība. Šonedēļ sākas problemātisks periods, jo jau no pirmdienas, 4.decembra, Venēra Skorpionā kļūs vāja. Izrādās, ka tagad mums visiem ir nepieciešama piesardzība un spēja ievērot veselo saprātu, vēlme uzraudzīt savu labsajūtu.

Auns

Motivācija ir viss, kas Aunam šobrīd vajadzīgs. No 4. līdz 10. decembrim jāatrod iemesls sevis pilnveidošanai. Šī nedēļa nebūs radošās attīstības vai prasmju periods, taču Auni varēs nostiprināt savas pozīcijas. Smags darbs palīdzēs viņiem saglabāt panākumus un neizniekot visu gadu būvēto – finansiālo pamatu vai mīlas attiecības, draudzību. Arī Aunam labāk neklausīties intuīcijā – šonedēļ tā viņus pievils.

Vērsis

Mīlestības lietās Venera Vērsim sola regresu un problēmas. Šīs zīmes cilvēkiem būs kaut kā jāpastiprina sava vientulība. Ikvienam, kas meklē mīlestību, ir jābūt pašam. Kopumā no 4. līdz 10. datumam labāk pieņemt tikai apzinātus lēmumus. Īpaši tas attiecas uz gadījumiem, kuriem ir liktenīgs raksturs. Iespējams, jums būs jāmaina virziens un jāizņem no savas dzīves daži negatīvi un nepatīkami cilvēki.

Lasi arī: Matu krāsošanas mēness kalendārs 2023. gada decembrim: jauns imidžs, jaunas iespējas

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

Dvīņi

Šo nedēļu Dvīņiem noteikti nevar saukt par vieglu, taču nav jāmānās. Grūtības padarīs šos cilvēkus daudz stiprākus. Visums centīsies dot grūtus, bet sasniedzamus uzdevumus. Daudzējādā ziņā šī nedēļa kļūs par sava veida tramplīnu Dvīņiem – šī laika veiksme būs ar viņiem ļoti ilgu laiku. Iespējams, no 4. līdz 10. datumam Dvīņi satiks cilvēku, kuram var uzticēties – dvēseles radinieku vai jaunu draugu.

Vēzis

Vēžiem vairāk jādomā, kā sevi mainīt uz labo pusi. Jaunas lietas labāk uzņemties ļoti piesardzīgi, iepriekš izvērtējot savas stiprās puses. Pagaidām nav vērts izmēģināt sevi jaunās lietās. Mīlestības sfērā un biznesā daudz kas būs atkarīgs nevis no Vēžiem, bet gan no tiem apkārtējiem faktoriem, taču tas nenozīmē, ka vari atlaist likteņa grožus un iet straumei līdzi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment