Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. janvārim: ieviesiet pārmaiņas mājās, tas palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti!

2024. gada pirmā nedēļa un janvāra pirmā nedēļa. Kas tas būs vai varētu būt? Atbildi uz šiem jautājumiem palīdzēs iegūt zvaigžņu eksperti ar savu prognozi turpmākajām septiņām dienām.

Ir vērts uzreiz pateikt, ka nedēļa būs pārsteidzoši labvēlīga, taču diemžēl tā nebūs īpaši piemērota bezrūpīgām brīvdienām. Ja vēlaties palikt priecīgs un labā garastāvoklī, jums būs jādara lietas ap māju, ja nebūs darba. Ja jūsu Jaungada brīvdienas ir īsas, jums nevajadzētu sadusmot likteni. Gluži pretēji, mums par to viņai jāpateicas, jo 2. datumā Merkura retrogrādā kustība apstāsies. Šis ir galvenais janvāra notikums un tā pirmā nedēļa.

Auns

Šis ir lielisks laiks, lai strādātu un mēģinātu kļūt veiksmīgākiem biznesā, taču neaizmirstiet par sadarbības iespēju. Aunam ir svarīgi būt elastīgākam komunikācijā un nebaidīties lūgt palīdzību kolēģiem, draugiem, mīļajiem, partneriem. Šeit nav nekā slikta vai apkaunojoša. Tāpat šīs Zīmes pārstāvjus var sagaidīt dažas iekšējas metamorfozes – pasaules uzskatu maiņa, garastāvokļa uzlabošanās.

Vērsis

Daudziem Vēršiem šonedēļ ir lemts saskarties ar dažu savu pagātnes kļūdu atbalsīm. Tie nebūs sodi par kļūdām, bet gan iespēja paskatīties uz tām no jauna skatu punkta, no cita rakursa. Tas palīdzēs Vēršiem saprast sevi. Izlemiet par mērķiem un plāniem, kā arī atbrīvojieties no raizēm un iekšējām pretrunām. Ir pienācis laiks mainīt savu dzīvi, mainot attieksmi pret to.

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2024. gada janvārim: lūdziet palīdzību un jums taps palīdzēts!

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2024. gada janvārī

Dvīņi

Daudzas Zīmes, neskatoties uz palielināto Merkura spēku, šonedēļ joprojām būs spiestas ievērot noteikumus, lai izvairītos no problēmām. Dvīņi varēs atļauties vairāk – viņiem nevajadzēs ievērot visus noteikumus, jo dažus varēs apiet. Galvenais ir tas, ka tas nav pārāk acīmredzams, pretējā gadījumā ienaidnieki un ļaundari spēlēs savu negatīvo lomu, izkļūstot no ēnas.

Vēzis

Vēži, pateicoties spēcīgajam Merkuram, spēs atbrīvoties no visa, kas viņu prātos sēj šaubas par gaišo nākotni. Vēži kļūs par optimistiem, bet galvenais – neaiziet pārāk tālu. Galu galā, reālisma deva nekad nebūs lieka. Tagad jums ir jāskatās uz visu apkārtējo ar atvērtām acīm un jāpieņem nepatīkamā patiesība ar cieņu. Labās ziņas nevajadzētu uztvert kā iemeslu neko nedarīt, bet gan kā motivācijas avotu nākotnei.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment