Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. aprīlim: turiet tīru savu vidi visās tās nozīmēs!

Lauva

Lauvām labāk tagad kārtot personīgās lietas, kā arī projektus, kuriem piemērots termiņš. Ir ļoti svarīgi arī šādā nelabvēlīgā periodā saglabāt harmoniju mājā, jo tieši savās sienās gaidīs miers un pozitīvisms. Atvaļinājums būs daudz efektīvāks mājās, tāpēc jums nav jādodas kaut kur tālu. No 15. līdz 21. aprīlim Lauvām biežāk vajadzētu veikt darījumus ar saviem mīļajiem.

Jaunava

Jaunavām tagad vajadzētu būt pēc iespējas uzmanīgākām pret savu veselību. Pastāv risks saslimt un saaukstēties. Darbs var pagaidīt, bet ķermenis Jaunavām nepiedos paviršu izturēšanos. Tuvojas pārmaiņas. Tie ir jāsajūt, jāparedz un jāparedz. Nav nepieciešams sēdēt uz vietas – svarīgi ir attīstīties garīgi, garīgi, fiziski. Pavasaris rit pilnā sparā, tāpēc Jaunavai nedaudz veiksies mīlas sfērā, neskatoties uz Venēras vājumu.

Svari

Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem parādīt ikvienam apkārt savu inteliģenci, harizmu un humora izjūtu. Tas palīdzēs iepriecināt pretējo dzimumu. Tiem, kas ir brīvi un mīl flirtēt, jāatceras mērenība. Merkurs prasīs aktīvas, bet piesardzīgas darbības, kas vērstas uz biznesa jautājumu risināšanu. Venēra Aunā var izraisīt neizlēmību un šaubas, kas negatīvi ietekmēs uzņēmējdarbību.

Skorpions

Šonedēļ Skorpioniem jāseko iepriekš izstrādātajam plānam. Retro Merkurs nesniegs iespēju ātri atrisināt finansiālas lietas un problēmas, un Venēras vājā pozīcija var izraisīt pēkšņas un neparedzamas garastāvokļa izmaiņas.
Lai šonedēļ izvairītos no nepatikšanām, Skorpioniem būs jāatrodas tuvu mīļajiem. Varat atpūsties kopā ar savu otro pusīti, doties uz randiņiem.

Strēlnieks

Diemžēl šonedēļ nebūs jāgaida miers, jo dzīve būs kā amerikāņu kalniņi. Būs gan lieli kāpumi, gan dziļi kritumi, taču Strēlniekiem par to nav pārāk jāuztraucas, jo viss atgriezīsies savās sliedēs un viņi paliks pacietīgi un pārdomāti. Tagad jums nevajadzētu doties spontānos ceļojumos. Melnās un baltās svītras mainīsies, tāpēc jums nevajadzētu dusmoties vai skumt katra mazākā iemesla dēļ.

Mežāzis

Mežāžiem noteikti nav ieteicams riskēt. Tagad jums nevajadzētu pārbaudīt savu veiksmi, spēlējoties ar likteni. Īpaši tas attiecas uz 19. aprīli – nedēļas bīstamāko dienu, kad negatīvā Venēra būs savienojumā ar retro Merkuru. Šobrīd nav piemērots laiks vides maiņai, aktīvam darbam vai profesijas maiņai, mācībām un zināšanu iegūšanai. Ja iespējams, labāk ir atpūsties pēc iespējas vairāk.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti kategoriski neiesaka Ūdensvīriem nodarboties ar intensīvu sportu un pamest dzimto zemi. No otras puses, šiem cilvēkiem būtu noderīgi atrasties ārpus telpām. Biežāk jāstaigā. Ūdensvīra mīlētāji piedzīvos skumju viļņus. Šīs zīmes vientuļie cilvēki spēs atrast savu dvēseles radinieku ar pienācīgu uzmanības līmeni. Šis ir lielisks laiks garīgai attīstībai.

Zivis

Romantika tagad palīdzēs Zivīm izvairīties no neveiksmēm un uzmundrināt. Pagaidām labāk nestāstiet saviem mīļajiem un citiem par savām problēmām. Ir svarīgi morāli atbalstīt radus un draugus viņu centienos, kā arī netiesāt viņus par kļūdām. Arī Zivis nevajadzētu vadīt pēc tūlītējām vēlmēm, lai nepieļautu kļūdas.

Dažreiz mums dzīvē nepaveicas nevis planētu un zvaigžņu dēļ, bet gan ikdienišķāku enerģētisko iemeslu dēļ. Nevajag pie visa vainot zvaigznes, ja dzīvē ir kāda sliktā sērija, jo, neskatoties uz to negatīvo ietekmi uz doto brīdi, tu tomēr vari palikt veiksmīgs, ko mēs tev no sirds novēlam.

Leave a Comment