Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. jūlijam: laiks piemērots svarīgām lietām, kas izmainīs jūsu dzīvi!

Lauva

Debesu patronu enerģija Lauvai būs neticami pozitīva. Šo laiku varat pavadīt, darot visu, ko vēlaties.

Ja Lauvas vēlas gūt panākumus, tad noteikti jāizvairās no tādiem netikumiem kā dīkdienība, neizlēmība, miegainība, slinkums, bailes, dusmas.

Šis ir uzvarētāju periods, un tas galvenokārt attiecas uz pareizo attieksmi. Lai īstenotu jebkādus sapņus, ir svarīgi ticēt sev.

Jaunava

Ja parasti jebkura neuzmanīga piezīme var izraisīt sāpīgu Jaunavu reakciju, tad nedēļā no 22. līdz 28. jūlijam viņas spēs pareizi uztvert kritiku.

Tas ir ļoti svarīgi, jo ir laiks mācīties no pagātnes kļūdām. Tagad ir ieteicams izvairīties no mums pašiem raksturīgā tradicionālisma.

Pretējā gadījumā cilvēki var novērsties no Jaunavām. Spēja pielāgoties un mainīties dos Jaunavām iespēju kļūt veiksmīgākām mīlestībā un biznesā.

Svari

Paredzams, ka Svari šonedēļ piedzīvos pastiprinātu dinamiku. Pastāv risks kaut ko svarīgu palaist garām, tāpēc vēlams periodiski savest kopā un ar vērīgu aci paskatīties apkārt, lai nepalaistu garām ko patiešām svarīgu.

Cilvēki, kurus Svari vienmēr ir uztvēruši par ienaidniekiem, var parādīt sevi no pavisam citas puses.

Iespējams, ir pienācis laiks izlīgšanai un naidīguma pārvēršanai draudzībā un biedrībā.

Skorpions

Skorpioniem tagad noteikti nevajadzētu vilkt dvēselē dažādus atkritumus. Uztraukums un izmisums var ievērojami mazināt motivāciju.

Daudzi cilvēki domā, ka “ar mani tas noteikti nenotiks”, bet nē, tas notiks. Ir svarīgi ņemt maksimumu no Venēras un Merkura, un, lai to izdarītu, jums būs jāpārtrauc pārmest sev par pagātnes kļūdām.

Jums ir jānoskaņojas uz uzvaru, panākumiem un visu to labāko. Skorpionu liktenis ir viņu pašu rokās.

Strēlnieks

Strēlniekam savas dusmas vajadzētu mainīt uz žēlastību pret ienaidniekiem un mīļajiem, kuri nesen viņus kaut kādā veidā aizvainojuši.

Pretējā gadījumā viņu aizvainojumi radīs milzīgu robu biolaukā un radīs lielas nepatikšanas nākotnē.

Attīrīt sevi no negatīvisma tagad ir daudz vieglāk nekā parasti, pateicoties Venēras labvēlīgajai atrašanās vietai. Jums ir jāsatiekas ar cilvēkiem pusceļā, nevis jānoslēdzas no viņiem.

Mežāzis

Daudzi Mežāži šajā periodā varēs atrast pielietojumu savām spējām. Kāds spēs saprast, kur virzīt savu enerģiju, un citi Mežāži tādā veidā varēs pārvarēt kaitīgos ieradumus.

Lasi vēl: Neticami gardas sviestmaizes: Viesi noslauka no galda, pat nenojaušot, ka tajās ir kabači

Pat šie šķietami nenozīmīgie sīkumi pārskatāmā nākotnē veidos pārmaiņu lavīnu. Viņi saka, ka no mīlestības līdz naidam ir viens solis, bet tagad ir viens solis no ceļa sākuma uz triumfu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem noteikti nevajadzētu atrasties naidīgā vidē. Sliktajiem cilvēkiem jādzīvo savā pasaulē, atsevišķi no šīs Zīmes pārstāvjiem.

Varbūt jums ir jāpaliek vienam ar sevi. Jāatceras, ka šī nav rīcības rokasgrāmata, bet tikai viena no daudzajām iespējām.

Ja nevēlaties sazināties ar noteiktiem cilvēkiem, jums nav jāiedziļinās noslēgtībā, bet gan vienkārši viņi “filtrē”, samazinot kopā pavadīto laiku.

Zivis

Zivīm tagad ir jāiet uz visu, kas viņām šķiet svarīgs un svarīgākais. Īpaši tas attiecas uz mīlas sfēru. Vajag nolikt kārtis uz galda un runāt par savām izjūtām, ja vēlies un ja saziņa ar cilvēku ir nedaudz apstājusies.

Darbā un lietās jums pilnībā jānododas procesam, nevis jālido mākoņos. Īsāk sakot, ja Zivis vēlas būt labākās, viņām būs jāpieliek pūles. Viņiem būs jāatmaksājas.

Centieties atbrīvoties no  domām, kas neļauj jums kļūt laimīgākam. Šādos labvēlīgos periodos mūsu ļaunākais ienaidnieks varam būt tikai mēs paši.

Mēģiniet noskaņoties uz labāko, lai labas lietas notiktu biežāk un sliktas paietu jums garām.