Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 31. oktobra līdz 6. novembrim – iespēja uzlabot savas izredzes!

Jaunava

Nakts gaismekļi var padarīt Jaunavas svarīgākos neaizsargātos punktus vājus. Lai tas nenotiktu, šīs zīmes cilvēkiem ir jāsavaldās un pastāvīgi jāuzrauga sava rīcība. Ieklausieties veselajā saprātā. Nav vēlams atriebties, būt greizsirdīgam, apskaust. Ir svarīgi koncentrēties uz pašattīstību, vienlaikus paliekot apkārtējo cilvēku novērotājiem. Nedod nevienam nelūgtu padomu, neuzspied savu viedokli. Pretēji Jaunava nopelnīs tikai ienaidniekus. Neveiksmes vienā jomā novedīs pie panākumiem citā, tāpēc nesatraucieties pirms laika, ja kaut kas noiet greizi.

Svari

Šī nedēļa Svariem var būt ārkārtīgi nervoza. Pēc ekspertu domām, šonedēļ cilvēki viens otru satiks “pēc drēbēm”. Pirmais iespaids būs vissvarīgākais, tāpēc Svariem ir jādomā par savu izskatu. Šie cilvēki vienmēr izskatās spilgti, tāpēc pastāv izredzes iekarot mīlestības un biznesa Olimpu, turklāt ievērojamas. Nedēļa lieliski piemērota mācībām, jaunu zināšanu un prasmju apgūšanai.

Skorpions

Pagājušajā nedēļā Skorpioniem varēja sākties melnā līnija dzīvē. Apkārtējie no Skorpioniem gaidīs laipnību un daži pat pazemību. Protams, darīt to, ko vēlas citi, nav gluži patīkami, taču labāk visiem darīt zināmu, ka jūs neesat ieinteresēti konfliktēt. Ir svarīgi nekavējoties norādīt savu pozīciju un neatspēlēties. Atklātība un godīgums palīdzēs iegūt citu cieņu. Agresija, gluži pretēji, visu uzreiz sabojās.

Strēlnieks

Lai gūtu panākumus biznesā un mīlestībā, Strēlniekiem jāatbrīvojas no garīgajiem netīrumiem. Šīs Zīmes cilvēki, kuri būs brīvi no aizspriedumiem, varēs patīkami pārsteigt jebkuru. Galvenais padoms šim periodam ir virzīties uz priekšu un neļauties sliktiem ieradumiem. Publiski strīdi būs ārkārtīgi postoši biznesa attiecībām. Nevajadzētu netīro veļu mazgāt atklāti. Strēlniekiem jābūt pieticīgākiem un jāskatās katrs izrunātais vārds, lai nesagādātu sev jaunus ienaidniekus.

Mežāzis

Mežāžiem jāattīsta sava intuīcija. Tagad viņiem tā ir ārkārtīgi nepieciešama, jo grūsties uz priekšu kā tankam nedarbosies, jo viņu patrons Marss ir novājinājies retrograda dēļ. Jāizvēlas piesardzīgāka un pareizāka taktika. Parasti mērenība it visā ir liktenīga, taču šonedēļ pārmērībām nevajadzētu būt. Mežāžiem ir vitāli svarīgi saglabāt piesardzību un nepārslogot sevi, nebūt slinkiem un pārāk dedzīgi neaizstāvēt savu viedokli.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2022. gada novembrim – dažiem piepildīsies sapņi!

Ūdensvīrs

Pēdējo nedēļu laikā Ūdensvīra mājā varētu būt sakrājies daudz negatīvas enerģijas. Ja šīs zīmes pārstāvji nejūtas droši savās dzimtajās sienās, varat mēģināt to iztīrīt ar sāli, ūdeni un zaļumiem. Tas būs ļoti noderīgi tagad, kad Marss ir devies atpakaļgaitas ceļojumā un var darboties kā negatīvas enerģijas magnēts. Jebkāda laipnība pie Ūdensvīra atgriezīsies simtkārtīgi, un slikti darbi var izraisīt melnās līnijas sākumu. Pozitīvais un sirsnība tagad tiks augstu novērtēta, bet viltība un manipulācijas var sabojāt Ūdensvīra dzīvi.

Zivis

Zivis diezgan daudz uzlabos atmiņu. Šis būs laiks, kad varēsi un pat vajadzēs iesaistīties jaunu zināšanu iegūšanā. Līdz ar labu atmiņu var nākt arī zinātkāre, kas vairos tieksmi pēc jaunu prasmju apguves. Ar motivācijas un spēka trūkumu Zivis var izmantot visus veidus, kā piesaistīt ūdens stihiju spēku. Tas viņiem palīdzēs radošajās darbībās, kā arī ieteiks labāko veidu, kā nostiprināt labus rezultātus biznesā, darbā un vaļaspriekos. Ja šie cilvēki vēlas laimi un panākumus, viņiem par to būs jācīnās, taču pūles nebūs veltīgas.

COMMENTS

Leave a Comment