Zvaigžņu prognoze no 5. decembra līdz 11. decembrim. Esiet uzmanīgi ar kaitīgiem ieradumiem!

Jaunava

Jaunavām atsevišķās šīs nedēļas dienās nāksies saskarties ar enerģijas zudumu. Lai veiksmīgi kompensētu spēka trūkumu, variet piemeklēt veidus, kā uzlādēt savu veiksmi un enerģiju visai dienai . Īpaši svarīgi tas būs otrdien un nākamajās nedēļas dienās. Pirmā lieta, kas jāatceras visām Jaunavām laika posmā no 5. līdz 11. datumam, ir tas, ka steiga ir pārāk bīstama. Labāk ir nedaudz atpalikt no konkurentiem, bet tajā pašā laikā, lai nebūtu blakus problēmu nepaveiktu uzdevumu dēļ. Svarīgi arī strīdus atrisināt pēc iespējas ātrāk.

Svari

Svariem ir jāizvairās no negatīvām emocijām. Stress ļoti spēcīgi ietekmē ķermeni, īpaši vājās Venēras periodos. Tāpēc piektdien, sestdien un svētdien Svariem vajadzētu būt uz pozitīva viļņa. Lai to izdarītu, ir svarīgi darīt to, kas jums patīk, nevis pārpūlēties. Tagad nav vēlams rīkoties pēc kaprīzes, jo intuīcija būs novājināta. Labāk ieklausies radu un draugu, labāko draugu viedos padomos. Ir svarīgi tiekties pēc stabilitātes visās jomās, kā arī samērot savu apetīti, pārtraucot tērēt pārāk daudz naudas nieciņiem.

Skorpions

Katrai zīmei ir savas radošās spējas. Ir svarīgi mēģināt tās atklāt pēc iespējas ātrāk. Skorpioniem šajā ziņā ļoti veiksies laika posmā no 5. līdz 11., taču šo spēju pielietošana praksē nebūs tik vienkārša, kā šķiet. Iespējami strīdi ģimenē un sīva konkurence darbā un biznesā. Ja mēs katru cīņu uzskatām par sarežģītu šaha spēli, tad Skorpionam ir jāspēlē ar baltajām figūrām. Tas nozīmē spert pirmo soli. Ir arī vērts saglabāt savas spēcīgākās figūras vēlajai spēlei, izmantojot bandiniekus. Ir svarīgi ietaupīt laiku un pūles.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlniekam nevajadzētu apspriest svarīgas lietas ar nepiederošām personām. Kopumā tagad ir vērts būt mazāk pļāpīgam un atklātam, jo ​​citi var izmantot jebkuru informāciju pret Strēlnieku. Zvaigžņu pētnieki atgādina šīs zīmes pārstāvjiem, ka patīkamas dzīves pārmaiņas vienmēr sākas ar mazumiņu. Nevajag steigties un domāt, ka laime atnāks, ar kāju izsitot durvis. Tas nenotiek, it īpaši tagad, kad Merkurs un Venēra atrodas briesmīgā stāvoklī. Tomēr Neptūns un Jupiters tagad, gluži pretēji, ir spēcīgi, kas situāciju var nedaudz uzlabot.

Mežāzis

Šis būs diezgan auglīgs periods mājsaimniecības darbiem, viegliem darba projektiem, taču noteikti ne riskiem un produktivitātes palielināšanai. Mežāžiem noteikti nevajadzētu pārāk ilgi palikt darbā. Tā vietā jūs varat veikt pašpārbaudi un mēģināt pārdomāt visu, kas notiek. Visas šīs nedēļas grūtības un problēmas jāuztver kā iespēja kļūt labākam. Visiem, kas netic domas spēkam, vajadzētu iepazīties ar  pievilkšanās likumu. Mežāži, kuri ir pašpārliecināti un bez šaubām, ir visspēcīgākie un laimīgākie cilvēki visā zvaigžņu lokā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2022. gada decembrim – esiet gatavi!

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem jācenšas atbrīvoties no negatīvām atmiņām. Šis būs labvēlīgs laiks, lai mēģinātu attīrīt prātu no visa liekā. Protams, ne visas planētas tam palīdzēs, taču varbūtība pārvarēt nenoteiktību un bailes būs ievērojama. Visas briesmīgās domas pāries pietiekami ātri un neatstās pēdas Ūdensvīra dvēselē. Tas pats attiecas uz sliktiem notikumiem. Tie izrādīsies īslaicīgi, tāpēc tagad noteikti nav vērts sadusmot likteni. Tā vietā labāk ir mēģināt koncentrēties uz kaut ko labu.

Zivis

No 5. līdz 11. decembrim Zivīm jāuzņemas tie gadījumi, kurus vairs nevar nolikt malā. Vislabvēlīgākā nedēļas diena ir 5. decembris. Nedēļas pirmajā dienā Zivīm vajadzētu atcerēties  pirmdienas zīmes, lai piesaistītu vairāk laimes un veiksmes. Cilvēki parasti tiek iedalīti divās grupās – miera uzturētājos un nekārtību izraisītājos. Šīs zīmes pārstāvjiem ir jāpaliek tikai novērotājiem un nedrīkst būt blakus ne vienam, ne otram. Tas ietaupīs jūsu nervus un labo garastāvokli, ko Merkurs mēģinās sabojāt otrdien.

COMMENTS

Leave a Comment