Zvaigžņu prognoze no 5. decembra līdz 11. decembrim. Esiet uzmanīgi ar kaitīgiem ieradumiem!

 

Decembris ieiet savā nedalītā valdīšanas laikā. Šī ir pirmā pilnā ziemas nedēļa, kas, pēc zvaigžņu pētnieku domām, var kļūt ārkārtīgi kontrastējoša. Eksperti pastāstīja, kā pareizi pieņemt un pārvarēt problēmas katram no mums.

Katrai no zīmēm ir savi specifiski netikumi un grēki. No 5. līdz 11. datumam daudzi no mums izjutīs vēlmi parādīt vājumu savu tumšo vēlmju priekšā. Šis būs ļoti bīstams laiks tiem cilvēkiem, kuri jau ilgu laiku ir atturējušies no saviem kaitīgajiem ieradumiem. Centies nepadoties, citādi šī nedēļa un gada nogale kopumā jums var izvērsties par lielām garastāvokļa un Vese***as problēmām. Venēra un Merkurs pāriet uz Mežāža zīmi, tāpēc ir svarīgi iemācīties kontrolēt sevi.

Auns

Ja Aunam šobrīd ir melna līnija vai tā sākas, teiksim, otrdien vai piektdien, tad līdz nedēļas beigām tā beigsies. Galvenais ir nesteigties ar lēmumiem un nekādā gadījumā neriskēt. Zvaigžņu pētnieki iesaka uz laiku apturēt paplašināšanos biznesā un darbā. Jums jākoncentrējas uz vienkāršiem uzdevumiem, nevis jāizvirza sev nesasniedzami mērķi. Aunam jāpārtrauc pārbaudīt sevi, lai iegūtu spēkus, īpaši nedēļas beigās, kad Venēra vājinās. Kopumā viņiem nedēļa var būt mierīgāka nekā citiem, bet ne daudz. Labāk būt uzmanīgiem.

Vērsis

Jau otrdien Vērsis var sākt slēgt un bloķēt savas čakras. Viņu nepareizs darbs novedīs pie potenciāla, enerģijas, fizisko un intelektuālo spēku samazināšanās. Līdz ar to nedēļa būs slikta garastāvokļa, motivācijas samazināšanās zīmē. Neaizmirstiet, ka šajā periodā būs labas, pozitīvas dienas. Piemēri ir pirmdiena un ceturtdiena. Šajās dienās planētas iezīmēs Vērsim labvēlīgus un ļoti spēcīgus aspektus.

Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ labāk jaunas lietas nesākt. Izņēmums būs gadījumi, kuru mērķis ir uzlabot garastāvokli un veselību. Piemēram, varat mēģināt ievērot diētu vai sākt apmeklēt sporta zāli, baseinu. No otrdienas Merkurs sāks negatīvi ietekmēt šo cilvēku noskaņojumu un enerģiju. Pārējā mēneša daļa un jo īpaši šī nedēļa Dvīņiem būs diezgan izaicinājumu pilna. No otras puses, šis periods viņiem daudz ko iemācīs. Mierīgumu ģimenē un darba kolektīvā var izjaukt strīdi. Izvairieties no visiem toksiskiem cilvēkiem.

Vēži

Vēžiem šonedēļ, zvaigžņu pētnieki iesaka izārstēt savu hronisko nogurumu. Vispirms jābeidz spiest gāzi līdz galam, ļaujot sev nedaudz atslābināties un atpūsties no pārāk sarežģītiem uzdevumiem. Ja Vēžu ceļā būs dilemmas, tās nāksies atlikt uz nākamo nedēļu. Ja kāda svarīga lēmuma pieņemšana nospiež, varat mēģināt to pieņemt kādā no šīs nedēļas varas dienām – pirmdien vai ceturtdien. Vēžiem labāk neko nezaudēt, jo zaudētais var arī nekad neatgriezties. Runa ir ne tikai par fiziskiem objektiem, bet arī par mīlestību, draudzību.

Lauva

Lauvām šonedēļ būs vairāk jāstrādā, mazāk jāatpūšas. Merkurs padarīs nedēļu nervozu, bet Lauvas tiks galā ar visu, kas viņiem būs jāpārdzīvo. Dziedinošajam miegam var būt nozīmīga loma. Naktīs ir nepieciešams efektīvi atpūsties un vēlreiz nepārpūlēties ar mājsaimniecības darbiem. Zvaigžņu pētnieki iesaka darīt tikai to, kas sagādā prieku. Tas palīdzēs Lauvām virzīt domu vektoru pareizajā virzienā. Ir ļoti svarīgi neiegrimt sevī un nedomāt par pagātni. Tagad jums jākoncentrējas uz tagadni.

COMMENTS

Leave a Comment