Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri nekad nekļūs par draugiem, lai arī kā censtos

Jaunava un Zivis

Jaunavas zina, kā saprasties ar lielāko daļu cilvēku. Viņi ļoti labi jūt, ko jūs varat teikt, ko jūs nevarat. Zivis ar savu vējainību un grūto raksturu var piesaistīt Jaunavas iepazīšanās sākumā, neskatoties uz zināmām saprašanās grūtībām. Galvenais atbaidošais faktors vēlāk būs pārāk bieži mainīgais Zivju noskaņojums.

Zivīm nav grūti apbēdināt daudzus cilvēkus, un Jaunavas noteikti nepacietīs emocionālu vardarbību pret sevi. Zivis ir visai ekscentriski cilvēki, kuru ritms un dzīvesveids kardināli atšķiras no Jaunavu ritma un dzīvesveida. Maldinoša pirmā iespaida dēļ šie cilvēki nākotnē var ļoti attālināties viens no otra.

Svari un Ūdensvīrs

Šīs zīmes pieder vienam un tam pašam elementam, taču viņām ir grūti būt kopā vairāku iemeslu dēļ. Svari ir gaiši cilvēki, kuriem nepieciešama uzmanība, savukārt Ūdensvīri ir paši. Svariem patīk neatkarība un brīvība, un Ūdensvīri ir ārkārtīgi greizsirdīgi. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šāds duets reti attīstās tālāk par patīkamu iepazīšanos.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu! 

Lasi arī: Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Ūdensvīriem ir svarīgi zināt, ka cilvēks ir gatavs pilnībā atdot sevi attiecībām un draudzībai. Pretējā gadījumā tas būs tikai labs draugs. Savā ziņā Ūdensvīra draugi kļūst par viņa padotajiem, un Svariem nepatīk pildīt pavēles, īpaši tiem, kas viņiem neko noderīgu pretī nedod.

Skorpions un Strēlnieks

Skorpioni un Strēlnieki nespēs sadraudzēties, bet ne tikai tāpēc, ka ir no dažādiem elementiem. Ūdens un Uguns ne vienmēr pārspēj viens otru, bet šoreiz tā ir. Skorpioniem patīk, ja iznāk cilvēks, ar kuru viņiem ir draudzīgas attiecības, un dalās ar saviem hobijiem.

Strēlnieki reti iet uz priekšu: viņi ir pie sava prāta. Viņus nevar saukt par tipiskiem egoistiem, bet viņi dzīvo sev ērtā ritmā. Un bieži vien ārkārtīgi dinamiskais dzīves ritms viņiem ir ērts, turklāt atšķirībā no Skorpioniem, kuri izklaidējas un pavada laiku pavisam savādāk.

Lai iegūtu vairāk draugu, mēģiniet atbrīvoties no aizvainojuma un negatīvisma. Tātad jums būs lielāka iespēja, ka kāds jums patiks.

COMMENTS

Leave a Comment