Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri nekad nekļūs par draugiem, lai arī kā censtos

Ir cilvēki, kuri it kā radīti viens otram, un ir tādi, ar kuriem vienkārši nav iespējams kļūt par draugiem. Zvaigžņu eksperti ir nosaukuši sešus zvaigžņu zīmju pārus, un dažkārt tiek apšaubīta pat vienkāršas partnerības iespējamība.

Mīlestības lietās varat izmantot saderības pārbaudi. Draudzība ir mazāk paredzama, bet prasīgāka, tāpēc šeit nedarbojas tie paši likumi.

Auns un Lauva

Aunam ir viena ļoti laba rakstura īpašība, kas palīdz viņiem kļūt par jebkuras zīmes labāko draugu – laipnība. Tie ir dāsni cilvēki, kuri netur ļaunu prātu uz citiem, pat ja tie ir aizvainoti. Lauvas ne vienmēr novērtē cita cilvēka laipnību. Viņiem svarīgākas ir citas īpašības – humora izjūta, statuss, panākumi un daudz kas cits. Tāpēc šāda draudzība ir iespējama, bet maz ticama.

Šo divu zīmju pārstāvji var sazināties bez aizvainojuma un negatīvisma, taču šķiet, ka viņi ir no dažādiem Visumiem, no dažādām pasaulēm. Viņi to saprot jau no pirmās komunikācijas minūtes un vienkārši uztver to kā pašsaprotamu, nemēģinot to labot. Viņiem nav grūti būt blakus, taču viņi noteikti nevēlas pavadīt kopā vairāk laika, nekā nepieciešams.

Vērsis un Vēzis

Šie divi cilvēki strīdēsies jau no pirmās tikšanās minūtes. Nav izslēgtas rupjības vienam pret otru un pat kautiņi. Šo zīmju pārstāvji ir ārkārtīgi nepiekāpīgi un lepni. Viņiem galvenais, lai viņu viedoklis tiktu uztverts nopietni. Ja tas nenotiek, tad gaidiet nepatikšanas. Vērši strīdos ir spītīgi un vardarbīgi, un Vēži mīl citus provocēt, tāpēc kopā viņi kļūst sprādzienbīstami.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu! 

Lasi arī: Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Interesantākais ir tas, ka dažkārt šie cilvēki kļūst par draugiem, ja jau no pirmajām pazīšanās minūtēm viņu viedokļi par dažādiem jautājumiem sakrīt. Tas notiek neticami reti, bet tas notiek. Vērsis un Vēzis – tas ir gadījums, kad cilvēki ir pārāk līdzīgi, lai viens otram patiktu.

Dvīņi un Mežāzis

Dvīņi ir pārāk vējains priekš Mežāžiem. Tiek uzskatīts, ka šīs Gaisa zīmes cilvēki var atrast kopīgu valodu ar visiem bez izņēmuma, un tā ir pilnīga taisnība, jo viņi ir vieni no burvīgākajiem  un harizmātiskākajiem cilvēkiem uz planētas. Bet ar Mežāžiem nepietiek atrast kopīgu valodu: svarīgāk ir nopelnīt viņu uzticību. Savukārt Dvīņi var būt ārkārtīgi neuzticami, tāpēc labākais, kas iespējams starp šīm divām zīmēm, ir tikai patīkama komunikācija.

Mežāžiem ir vajadzīgs kāds, kas ir uzticams un paredzams: ka šie cilvēki ir pat ārkārtīgi piesardzīgi attiecībā uz draudzību, nemaz nerunājot par attiecībām. Mežāzis ir visuzticamākais un ļoti atbildīgākais draugs. Ja vēlies atrast kādu, kurš tevi noteikti nenodos un noteikti atbalstīs grūtos brīžos, Mežāzis ir ideāli piemērots šai lomai.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment