Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam gaisa stihijas zvaigžņu pārstāvjiem: lasi un uzzini, kuru no jums sagaida biroja romāns, bet kuru finansiāls atbalsts

Nav vieglākais periods lielākajai daļai zīmes pārstāvju. Pēdējais vasaras mēnesis ir pretrunu pilns, tas prasa izturību un ātru adekvātu reakciju uz notiekošajiem notikumiem.

Dvīņi

2023. gada augusts Dvīņiem būs jauna perioda sākums dzīvē. Pēc pavasara mētāšanās un vasaras enerģijas uzplūda situācija beidzot sāks stabilizēties un nomierināties. Beidzot būs iespējams nonākt pie noteiktas un stabilas pozīcijas. Bet, pirms iegūt spēcīgu pamatu, zīmes pārstāvjiem vēl būs jāiemācās daudz mācību un ne reizi vien jāatrodas jaunā situācijā.

Labvēlīgās dienas: 5., 17., 23., 28

Nelabvēlīgas dienas: 3., 9., 20

Kas sagaida Dvīņus 2023. gada augustā

Augusts Dvīņiem būs lielā cikla noslēguma mēnesis. Daudziem zīmes pārstāvjiem radīsies vēlme vairāk laika pavadīt kopā ar tuviniekiem, iespējams, pat uz brīdi atgriezties savā mazajā dzimtenē. Mājas un ģimenes problēmas izvirzīsies priekšplānā, un visi citi lēmumi kaut kādā veidā būs saistīti ar tiem.

Tomēr iztēle un ideoloģiskais potenciāls neizžūst. Dvīņu galvās joprojām ir daudz projektu, kas, veiksmīgi īstenoti, var nest lieliskus rezultātus. Turklāt apkārt ir daudz cilvēku, kas var palīdzēt plānu īstenošanā. Zīmes pārstāvjiem nebūs grūti pārliecināt sabiedrotos – palīdzēs dabiska pārliecība un neatlaidība. Galvenais ir nepārspīlēt ar šīm īpašībām, lai netiktu nodēvēts par tirānu un neatsvešinātu no sevis jaunus biedrus.

Mīlestība

Precētie dvīņi var sagaidīt labas ziņas par drīzu ģimenes papildināšanu. Taču aspekts var atspēlēties arī citādi – piemēram, mājā vienkārši uzradīsies jauni cilvēki, radi, kas uz laiku atbraukuši padzīvot. Tiem, kuri vēl nav sasējušies, var rasties vēlme uzaicināt savu dvēseles radinieku pārcelties pie sevis.

Jaunas paziņas romantiskā veidā var būt kaut kādā veidā saistītas ar cilvēka darbu. Tas ne vienmēr būs biroja romantika – iespējama, piemēram, tikšanās komandējumā vai iepazīšanās caur kolēģiem. Sākumā šādas attiecības var šķist sarežģītas un pat mulsinošas – tas, vai uzturēt kontaktus, ir Dvīņu ziņā. Taču, ja lēmums būs pozitīvs, visticamāk, viss ātri nokārtosies un kļūs labāk.

Nauda un karjera

Finanšu jautājumi augustā sāks piesaistīt arvien lielāku uzmanību. Dvīņi nemitīgi domā un meklē jaunas idejas ne tikai par to, kā nopelnīt vairāk, bet arī par to, kā labāk pārvaldīt jau esošo kapitālu. Ja cilvēks tikai ieiet patstāvīgā dzīvē, iespējams, pirmo reizi viņam nāksies saskarties ar patstāvīgu iztikas pelnīšanu un līdzekļu plānošanas nepieciešamību. Tomēr pārējiem zīmes pārstāvjiem būtiski būs materiālie jautājumi augustā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Lasi arī: Eksperte Svetlana Dragana nosauca zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuru dzīve spēcīgi izmainīsies augustā

Studijas palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus vai pat uzlabot situāciju neatkarīgi no tā, vai tie ir finanšu pratības kursi vai studiju uzsākšana augstskolā uz stipendiju. Ne mazāk noderīgi būs ceļojumi un komandējumi. Palīdzību var gaidīt no tuviem radiniekiem. Tomēr pašiem Dvīņiem būs jābūt elastīgiem savā domāšanā, lai gūtu panākumus. Mēnesis ir piemērots, lai iegādātos visu, kas padara cilvēku mobilu – automašīnas, aviobiļetes vai aprīkojumu attālinātam darbam. Bet darījumus ar nekustamo īpašumu labāk atlikt.

Veselība

Veselība augustā Dvīņiem nesagādās negaidītus pārsteigumus, taču hronisku slimību ārstēšanas plānošana vai vienkārši braucieni uz sanatoriju un citi profilaktiski pasākumi ir laba doma. Ir arī ļoti svarīgi nodrošināt sev pietiekami daudz privātuma. Šajā periodā galvā būs īpaši daudz domu, un ir svarīgi ļaut sev tajās kārtīgi iegrimt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment