Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada februārī

Šo trīs zīmju cilvēki būs ārkārtīgi veiksmīgi finansiāli. Jaunava, Dvīņi un Ūdensvīrs var droši veikt dārgus pirkumus. Tas var būt kaut kāds aprīkojums, kā arī nekustamais īpašums, rotaslietas, apģērbs. Darbā šīs zīmes pārstāvjiem ļoti veiksies sarunu ziņā. Īpaši vērts izcelt tādas profesijas kā konsultants, psihologs, skolotājs. Jebkurš darbs ar cipariem ies kalnup. Gluži kā sabiedriskās aktivitātes. Daiļrunība kļūs par šo cilvēku stipro pusi.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada februārim

Februārī svarīgi izcelt tos, kurus Venēra skar vismazāk. Tie ir iepriekš minētie Auns, Skorpions un Jaunava . Tas nozīmē, ka 2023. gada februāris Jaunavām būs finansiāli pozitīvākais, jo Merkurs ir viņu patrons, un Venēra praktiski nepiedalās notikumu veidošanā viņu dzīvē. Auns un Skorpions, tāpat kā Jaunava, visu mēnesi saglabās stabilu. Šo trīs zīmju cilvēki visu mēnesi būs spēka pilni. Vismazāk problēmu viņiem būs mīlestības sfērā, un kopumā šī sfēra būs paredzamāka.

Šeit ir spēkā arī pretēja situācija, kad dažām zīmēm Venēra ir ļoti spēcīga, bet Merkurs ir vājš. Šīs zīmes ietver tikai Zivis. Šie cilvēki visu mēnesi būs neticami produktīvi. No viņiem tiek sagaidīts labs garastāvoklis, motivācija, radoša enerģija un entuziasms.

Varat arī izcelt tādu zīmi kā Svari, jo Merkurs un Venēra šiem cilvēkiem ir aptuveni vienlīdz svarīgi . Februāris viņiem būs ļoti labvēlīgs sabalansēts mēnesis sakarā ar to, ka tā sākums tiks aizvadīts spēcīgas Venēras paspārnē, tad viņa kopā ar Merkuru apvienos spēkus, lai Svaru dzīvi padarītu vēl labāku, un tad, kad Venēra sāk kristies, Merkurs neļaus noslīkt problēmās, jo tam jau būs laiks uzņemt apgriezienus.

COMMENTS

Leave a Comment