4 visbīstamākās dienas 2023. gada februārī

Zvaigžņu eksperti pastāstīja par četrām bīstamākajām dienām februārī, kurās notiks kādi nevēlami notikumi. Tie negatīvi ietekmēs mūsu dzīvi un veiksmi, tāpēc tiem jāpievērš īpaša uzmanība.

Šomēnes būs četras bīstamas dienas. Centieties dzīvot saskaņā ar  Visuma likumiem un nepārkāpjiet tos savā labā. Šajā gadījumā turpmāk aprakstītās četras dienas būs mazāk negatīvas un prognozējamākas.

10. februāris — Merkura savienojumā ar Plutonu

Pirmā bīstamā diena ir pirmā no trim planētu negatīvajiem aspektiem. Merkurs un Plutons, divas viena no otras vistālāk esošās planētas, šī mēneša 10. datumā saplūdīs kopā. Tas nozīmē, ka tās atradīsies vienā Zemes pusē, kā dēļ tās iesaistīsies cīņā. Saskaņā ar prognozēm. Šī būs ļoti bīstama diena saziņai ar svešiniekiem, kā arī lietu kārtošanai. Stereotipiska domāšana šādās dienās var izraisīt draudzības un mīlestības iznīcināšanu. Ir svarīgi domāt ar savu galvu, nevis neveikli sekot klišejām un aizspriedumiem.

15. februāris — Venēra savienojumā ar Neptūnu

Otrais šī mēneša savienojums ir Venēras un Neptūna saplūšana. 15. datumā tie būs arī vienā līnijā ar Zemi, kas atrodas vienā tās pusē. Iespējams, ka šajā dienā pamodīsies alkas pēc sliktiem ieradumiem. Venēras vājuma dēļ mēs nespēsim cīnīties ar šīm vēlmēm. Tas padara šo dienu par visbīstamāko. Neptūns ir provokators, un Venēra padarīs mūs vājus. Ir ļoti grūti izdomāt sliktāku planētu savienojumu. Esi uzmanīgs un savaldies, lai nesabojātu savu dzīvi. Pateicoties planētu attālumam vienai no otras, aspekta ilgums būs īss, tāpēc ir liela iespēja, ka jūs spēsiet palikt stiprs un neatlaidīgs.

16. februāris — Saules savienojums ar Saturnu

Trešais februāra savienojums notiks starp Sauli un Saturnu. Šī ir arī ļoti bīstama diena, šī aspekta dēļ mūsos modīsies negatīvas emocijas, Saules dēļ kļūsim vieglāk aizkaitināmi. Papildus tam Saturns atņems mums spēkus un novedīs pie akūtām šaubām par sevi. Šādās dienās ir viegli zaudēt agrāk sasniegtos panākumus. Lai tas nenotiktu, ir jādara visvienkāršākās lietas un neslēdz nekādus darījumus, neseko savām bailēm un necer uz to labāko. Cerības var nepiepildīties.

20. februāris — Venēra ieiet Aunā

20. februāris ir ļoti bīstama diena, kurā Venēra ieiet nīstākajā Zodiaka zīmē – Aunā. Šādā stāvoklī planēta paliks līdz 15. martam. Kopumā periods iezīmēsies ar paaugstinātu agresivitāti un problēmām mīlas sfērā, tomēr der atcerēties, ka pati pirmā planētas uzturēšanās diena šajā Uguns zīmē būs visbīstamākā. Nekādā gadījumā neiesaistieties polemikā un nevienam nešķērsojiet ceļu.

Problēmas apiešana būs iespējama, ja nekoncentrēsies uz negatīvo. Atcerieties, ka februārī būs  labvēlīgas dienas. Eksperti novēl jums panākumus un veiksmi grūtos laikos.

Leave a Comment