Zvaigžņu zīmju pārstāvju humora izjūta: Skorpionu humora izjūta ir visnepatīkamākā, Dvīņi visā saskata joku!

Katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis ir dažādā mērā apveltīts ar humora izjūtu un tā pasniegšanas veidu.

Zvaigznes dažiem cilvēkiem deva asprātību un spēju labi jokot, bet citiem tika liegtas.

Auns

Auni mīl jokus un nebaidās par kādu smieties. Bet viņu humora izjūta ir diezgan pliekana. Viņi priecāsies par jebkuru bērnu joku, bet joki ar slēptu filozofisku nozīmi viņiem ir par daudz.

Vērsis

Vērši ir smalka humora un asprātīgu aforismu cienītāji. Viņi jūt robežu starp vulgaritāti un īstu humoru. Viņi paši nevēlas stāstīt smieklīgu joku ar dzīves morāles elementu.

Lasi vēl: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 13. līdz 19. maijam: daži saskarsies ar grūtībām ceļā uz laimi!

Dvīņi

Dvīņiem ir grūti filtrēt savu domu straumi, tāpēc bieži visi viņu joki pārvēršas tīrās muļķībās. Šī zvaigznāja pārstāvjiem patīk pasmieties par apkārtējiem cilvēkiem. Viņiem patīk kādu apsmiet vai izjokot.

Vēzis

Vēži humoram pieiet ļoti pamatīgi. Viņi vienmēr jūt, kad un ar ko var jokot. Vēži dažādās kompānijās nekad neizmanto vienus un tos pašus jokus un anekdotes.

Lauva

Lauvas ir apveltītas ar smalku humora izjūtu. Viņiem vienmēr ir labs garastāvoklis. Viņu joki vienmēr ir asprātīgi un daiļrunīgi. Šī zvaigznāja cilvēkiem patīk būt uzmanības centrā.

Pateicoties viņu dzirkstošajai humora izjūtai, viņi viegli gūst panākumus.

Jaunava

Jaunavām ir sarkastiska humora izjūta. Viņiem raksturīgs melnais humors. Lai gan viņi reti joko, viņu vārdi vienmēr trāpa mērķī.

Svari

Svari vienmēr cenšas uzsvērt savu ekskluzivitāti. Tāpēc ar humora palīdzību viņi cenšas pierādīt savu unikalitāti. No tā cieš viņu humora izjūta. Ne visi spēj to pareizi saprast.

Skorpions

Pēc Skorpioniem ir grūti noteikt , vai viņi joko vai runā nopietni. Viņu humors var būt tik tumšs, ka ne visi saprot, kur un kurās vietās smieties.

Bet Skorpioniem tas nerūp, viņiem ir svarīgi, lai viņi varētu paust savu attieksmi pret konkrētu situāciju, izmantojot melno humoru.

Lasi vēl: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 13. līdz 19. maijam: kādam arī tiks mākoņa zelta maliņa!

Strēlnieks

Strēlnieks, neskatoties uz savu intelektuālo attīstību, mēdz darīt stulbus jokus. Viņu neizprotamais humors liek retajam pat pasmaidīt, un paši Strēlnieki no saviem jokiem var gandrīz vai ripot uz grīdas.

Mežāzis

Mežāži ir visnopietnākā Zvaigžņu zīme. Viņi ir jutīgi pret jokiem, kas vērsti uz viņiem. Un viņi paši praktiski nejoko.

Ūdensvīrs

Zvaigznes apveltīja Ūdensvīrus ar izcilu humora izjūtu un asprātību. Viņi vienmēr saprot, ar ko un kā jokot. Izrādās, viņi to dara tik dabiski un viegli, ka apkārtējie kļūst patiesi jautri.

Viņi skaidri izjūt robežu starp labo un ļauno un nekad nekļūst personiski savā humorā.

Zivis

Zivīm ir grūti ar humoru. Neviens no viņiem nav joku stāstītājs. Viņi paši to ļoti labi zina, tāpēc reti joko grupās un labprātāk pasmejas par citu jokiem.

Ja Zivis reiz kādam lika smieties, tas notika pilnīgi nejauši.

Leave a Comment