Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 13. līdz 19. maijam: daži saskarsies ar grūtībām ceļā uz laimi!

Nauda un darbs ir tās dzīves jomas, kurās vienmēr vēlamies gūt panākumus.

Nākamā nedēļa var sagādāt daudz patīkamu un ne tik patīkamu pārsteigumu, pēdējo nedaudz vairāk. Lai saglabātu panākumus, klausieties zvaigžņu ekspertu padomus.

Galvenā nākamās nedēļas problēma ir Merkura pāreja Vērša zīmē 15. maijā. Trešdien sāksies pirkumiem nelabvēlīgs periods.

Darbs, lietas, sarunas un komandējumi, taču ne visām Zīmēm šis periods būs vienlīdz slikts un ne visiem problēmas pārvarēšanas metodes būs identiskas.

Biežāk izmantojiet spēcīgas burvestības, lai gūtu labu veiksmi un bagātību, lai šajā grūtajā laikā būtu pilnībā bruņoti. 17. maijā Merkurs atradīsies Plutona kvadrātā, tāpēc šī diena būs izņēmums tumšajā periodā. Līdz ar to visbīstamākās dienas būs 15., 16., 18. un 19. maijs.

Auns

Līdz otrdienai Aunam ļoti, ļoti veiksies finanšu sfērā. Panākumu psiholoģiskais aspekts ir ārkārtīgi svarīgs, lai saglabātu sniegumu pat pēc tam, kad Merkurs pārceļas uz Vērsi.

Būtu ieteicams atteikties no negatīvām domām. Ikvienam, kurš strādās plecu pie pleca ar cilvēkiem, jāiemācās piedot apvainojumus. Lielā kolektīvā svarīgi ir pēc iespējas vienkāršāk izturēties pret pagātni.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Vērsim izvairīties no vairākuzdevumu veikšanas. Labāk ir uzņemties tikai vienu lietu vienlaikus.

Pretējā gadījumā finanšu melnā sērija atnāks ātrāk nekā varētu un turpināsies ilgāk. Nedēļas sākumā atbildīgs Vērsis spēs piepildīt kādas vēlmes, arī finansiālas.

Ja šie cilvēki vēlas kaut ko iegādāties, viņiem tas jādara līdz trešdienai.

Lasi vēl: Kādu mūziku klausās uzticīgākie partneri: nodevība vairs nav modē!

Dvīņi

Visiem Dvīņiem, kuri vēlas iegūt jaunu darbu vai pacelties amatā, ir svarīgi nevis sapņot, bet darīt. Diemžēl ar veltītu darbu vien nepietiek. Ir svarīgi iemācīties iztēloties savas vēlmes.

Zvaigžņu eksperti arī iesaka šiem cilvēkiem neaizmirst par finansiālo piesardzību. Jo mazāk spontanitātes paliks Dvīņu dzīvē, jo labāk.

Vēzis

Mūsu finanses un materiālo labklājību ietekmē ne tikai tas, kā mēs strādājam, bet arī tas, ko mēs sakām.

Zvaigžņu eksperti iesaka Vēzim pēc iespējas vairāk laika veltīt pozitīvai domāšanai un pateikt pareizās frāzes: “Es esmu uz pareizā ceļa”, “Es to varu” utt. Šīs Zīmes pārstāvjiem ir jāuzmanās no spontāniem lēmumiem, tāpat svarīgi ir neatkāpties no standarta rutīnas, nemainīt prioritātes un plānus.

Lauva

Lauvām šobrīd noteikti nav vajadzīgi riski un piedzīvojumi, jo tie var izraisīt ātru finansiālu krahu. Līdz nedēļas beigām Merkūrija dēļ Lauvas var justies tā, it kā viņi stāv uz vietas un neattīstās, zaudējot laiku un veiksmi.

Visticamāk, tas tā nav, taču noteikti ir vērts analizēt savas darbības. Ja tā izrādīsies patiesība, jums pēc iespējas ātrāk nāks pie prāta un jāsāk rīkoties. Nedēļas enerģija nav piemērota atpūtai un dīkdienībai.

Jaunava

Jaunavas var veikt izmaiņas savā darbplūsmā. Iespējams, tas viņiem palīdzēs gūt panākumus biznesā grūtā finanšu periodā, kas var sākties jau trešdien.

Šiem cilvēkiem vajadzētu iemācīties baudīt mazus priekus. Nākotnē viņus gaida finansiāli sasniegumi un lieli panākumi, taču šonedēļ var nākties piedzīvot grūtības.

Iespējamas nepatīkamas un pēkšņas garastāvokļa maiņas, kas izraisa produktivitātes samazināšanos.

Svari

Zvaigžņu eksperti uzskata, ka no 13. līdz 19. maijam Svariem ir jāpieiet problēmām pēc iespējas vienkāršāk, tostarp finanšu jomā.

Tāpat neradiet sev šķēršļus, aizdodot naudu bezatbildīgiem cilvēkiem. Svarus sagaida patīkamas neplānotas pārmaiņas. Tas varētu būt paaugstinājums amatā vai jauns darba piedāvājums.

Jums jāapsver visas iespējamās iespējas un nav jāsteidzas teikt “nē”.

Skorpions

Planētas un zvaigznes ir ārkārtīgi nestabilas. Tas neizbēgami ietekmēs Skorpionu noskaņojumu un viņu produktivitāti.

Zvaigznes nedod priekšroku ceļotājiem un tiem, kas šobrīd strādā plecu pie pleca ar cilvēkiem. Spēja strādāt vienatnē palīdzēs Skorpioniem paātrināt finanšu plūsmu.

Tomēr nevajadzētu aizmirst par pareizu mijiedarbību un savstarpēju palīdzību. Neapdomīgiem Skorpioniem var rasties grūtības ar naudu.

Lasi vēl: Nauda ieplūdīs šo divu zvaigžņu zīmju pārstāvju dzīvē jau pēc dažām dienām

Strēlnieks

Strēlniekam ir jāizlemj par mērķiem, iespējām un plāniem pēc iespējas ātrāk, un ne tikai nākamajām septiņām dienām. Pastāv liela varbūtība, ka šīs Zīmes cilvēki ātri sapratīs, kurā virzienā jāvirzās tālāk.

Iespējams, ka planētas un zvaigznes veicinās radikālas kursa izmaiņas. Finanšu sektors var sākt uzplaukt vai kristies. Jums jābūt gatavam jebkurai notikumu attīstībai.

Mežāzis

Tagad Mežāžiem galvenais ir nebaidīties mainīt prioritātes, bet darīt to pēc iespējas apzinātāk. Krasa kursa maiņa noderēs, piemēram, tiem, kas nonākuši radošā krīzē un nezina, ko darīt tālāk.

Tagad ir laiks, kad jāuztur mājoklis pilnībā tīrs, lai nesaasinātu Merkura provocētā informatīvā fona problēmas. Īpaši tas attiecas uz tiem Mežāžiem, kuri strādā mājās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem jābūt ļoti uzmanīgiem, kārtojot finanšu un darba lietas ar augstprātīgiem cilvēkiem. Panākumi naudas jomā pilnībā būs atkarīgi no Ūdensvīra motivācijas.

Virzība uz priekšu, protams, ir svarīga, taču būs arī brīži, kad nāksies spert soli atpakaļ. No tā nav jābaidās, jo nākotnē tas palīdzēs kļūt bagātākam un veiksmīgākam.

Zivis

Tagad Zivīm visus svarīgākos pirkumus labāk veikt pirms otrdienas ieskaitot. Ja naudu sāksi tērēt, teiksim, trešdien, tas var izprovocēt neveiksmju straumi ne tikai finanšu, bet arī citās jomās.

Tagad vairāk nekā jebkad agrāk ir svarīgi mīlēt savu darbu. Bez tā kļūt bagātam būs gandrīz neiespējami. Arī trešdien var atgriezties vecās nepatikšanas.

Ar atbilstošu atbildības līmeni Zivis spēs no tām atbrīvoties un noturēties virs ūdens.

Tagad tas būs grūti, bet lielākajai daļai zīmju ir jāpārvar sevi un nav jāiet ēnā. Lai beigtu būt slinks, katrai Zvaigžņu zīmei varat izmantot zvaigžņu ekspertu padomus.

Nedēļa no 13. līdz 19. maijam ir periods, kad nekas nenotiek nejauši. Mēs vēlam jums veiksmi, pacietību un panākumus.

Leave a Comment