Zvaigžņu zīmju pārstāvju tipiskās dzīves kļūdas un to novēršanas veidi: lai dzīve būtu veiksmīgāka

Lauva

Dzīvē Lauvas pieļauj kļūdas paaugstinātu ambīciju un pieķeršanās sev dēļ. Protams, honorārs nevar kļūdīties. Tātad norādīt uz kļūdām karalim starp Zvaigžņu zīmēm pašam izmaksā dārgāk. Mīlēt sevi nav aizliegts, taču dažkārt ir vēlams līdzās sev un savam ego vienā līmenī nostādīt citus cilvēkus. Kritika dažreiz ir noderīga. Lauvas garām parasti ir pamanāmas, tāpēc neatkarīgi no tā, ko dara tipiskā Lauva, tas piesaista uzmanību . Šīs zīmes kļūdas noderēs ikvienam, jo ​​no tām var daudz mācīties, jo līdz Lauvām tomēr nevar tikt.

Jaunava

Ja Jaunava “pļauj”, tad pie tā parasti ir vainīgi visi apkārtējie. Vislabāk ar tādiem cilvēkiem nesaistīties. Ir arī cits viedoklis: Jaunavas cilvēkos var kļūdīties, jo viņu pārspīlētais viedoklis par citiem. Nē, Jaunavas neuzskata cilvēkus par laipniem un labiem: viņi ir pārliecināti, ka cilvēki ir gudri. Jaunavas neveiksmes ir vai nu noderīgas (diemžēl ne pašām Jaunavām, bet gan  viņu ienaidniekiem ), vai arī viegli labojamas.

Svari

Svari ir neizlēmīgākā zvaigžņu zīme, līdz ar to arī biežas problēmas. Neizlēmība un šaubas liek šīs Zīmes pārstāvjiem pārāk ilgi vilcināties, kas noved pie neizmantotām iespējām. Biežāk Svari izvēlas ceļu, kas ļauj viņiem palikt savā komforta zonā. Zvaigžņu eksperti iesaka ik pa laikam upurēt savu garīgo harmoniju un iet pa nezināmu ceļu.

Skorpions

Kļūdas Skorpionu dzīvē nav nekas neparasts. Lieta tāda, ka šīs Zīmes pārstāvji nicina vienkāršus risinājumus un ir neuzticīgi visam, kas, viņuprāt, slēpjas tieši virspusē. Protams, viss ģeniālais ir vienkāršs, taču par to pārliecināt Scorpions ir bezjēdzīgi. Viņiem ir jātiek līdz lietas būtībai, un, kamēr viņi nonāk pie pašām saknēm, veiksmīgas izredzes paliek tālu pagātnē. Ja pask

Strēlnieks

Tipiska Strēlnieku kļūda ir viņu neapdomība. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji dod priekšroku vispirms darīt un tikai tad domāt, kas cita starpā izraisa apjukumu. Vienkārši Strēlnieki steidzas visu izdarīt, visu paņemt no dzīves. Tāpēc viņiem nav laika apstāties un pareizi pārdomāt lietas, un viņiem neizdodas domāt, atrodoties ceļā. Neignorēsim arī to, ka šīs Zīmes pārstāvjiem ir  izcila intuīcija, tāpēc viņi kļūdās diezgan reti un galvenokārt tajās dzīves jomās, kas viņiem nav īpaši svarīgas.

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Jūsu ienesīgākais darbs saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: darbs, kas jums atnesīs bagātību

Mežāzis

Iemesls, kāpēc Mežāži pieļauj kļūdas, ir viņu vēlme kontrolēt pasauli. Viņi tik ļoti cenšas izskaidrot visu, lai kaut ko svarīgu palaistu garām. Zvaigžņu eksperti iesaka viņiem rīkoties mazāk piesardzīgi un apdomīgi, biežāk paļauties uz intuīciju, un tad rezultāti būs daudz labāki. Bet jūs nevarat iet pretī dabai: Mežāzi aizrauj pats informācijas vākšanas process, pašreizējo procesu analīze, visu plusu un mīnusu izsvēršana un galīgā lēmuma pieņemšana.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem raksturīgas kļūdas ir viņu nepārdomātie lēmumi. Viņiem galvenais ir izdarīt, un tad lai nāk, kas var. Ūdensvīra bezatbildība ļoti bieži traucē viņu dzīvei. Viņi staigā pa to viegli, nedomājot par sekām. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Ūdensvīram pārtraukt vēlmju domāšanu un nevērtēt visus cilvēkus pēc sevis.

Zivis

Atklāti sakot, šīs Zīmes pārstāvjiem nav tipisku kļūdu, ir tikai nelieli trūkumi. Zivju pasaulē ir daudz alternatīvu realitāti, no kurām vienā viņi noteikti rīkojas pareizi. Pēc prognozes šo cilvēku intuīcija ir nepārprotama. Zivis to zina un biežāk nekā citas nolemj ignorēt veselo saprātu kāda mirkļa neizskaidrojama impulsa dēļ. Pats pārsteidzošākais ir tas, ka Zivīm gandrīz vienmēr galu galā ir taisnība.

Mēs neesam ideāli, mums visiem ir savi trūkumi. Galvenais ir tās pieņemt un samierināties ar to, ka dažkārt kļūdas ir vienīgais līdzeklis panākumu gūšanai. Atbrīvošanās no saviem netikumiem un vājībām vienkārši nedarbosies, taču nav nekā nelabojama. Strādājiet pie sevis un mācieties no savām kļūdām.

COMMENTS

Leave a Comment