Maģijas, rituālu, burvestību, zīlēšanas mēness kalendārs 2024. gada jūnijam: cīņā par laimi visi līdzekļi labi!

Maģijas, rituālu, burvestību, zīlēšanas mēness kalendārs 2024. gada jūnijam: cīņā par laimi visi līdzekļi labi!

Labvēlīgas un nelabvēlīgas dienas maģijas kalendāram, rituāliem, burvestībai, zīlēšanai

Labvēlīgas dienas

Maģija: 1, 4, 5, 7, 9, 11, 15, 18, 19, 22, 25, 26, 30. jūnijs

Rituāli: 6., 8., 10., 17., 20. jūnijā

Burvestības: 14., 16., 23. jūnijs

Zīlēšana: 25., 26., 8., 16., 19., 22., 23., 23.jūnijs

Nelabvēlīgas dienas

Maģija: 14., 16., 23. jūnijs

Rituāli: 1., 4., 5., 7., 9., 11., 15., 18., 19., 22., 25., 26., 30.jūnijs

Burvestības: 6., 8., 10., 17., 20. jūnijā

Zīlēšana: 14., 16., 23. jūnijs

Mēness kalendāra dienu apraksts 2024. gada jūnijam

1. jūnijs

Šis nav labākais laiks, lai īstenotu burvestības. Izvairieties no sarežģītas prakses šajā periodā un ļaujiet mēness enerģijai atpūsties. Tā vietā, lai koncentrētu savu enerģiju uz ārējām izmaiņām, koncentrējieties uz iekšējo mieru, ļaujot sev atpūsties un atjaunoties.

2. jūnijs

Labvēlīgs laiks zīlēšanai. Pievērsiet uzmanību apkārt esošajām zīmēm un simboliem. Pārdomājiet savus nodomus, dodiet maģijai iespēju ieteikt atbildes uz jūsu jautājumiem, izmantojot slepenās Mēness zīmes.

Lasi vēl: Naudas mēness kalendārs 2024.gada jūnijam: ja izmantosiet piedāvātās iespējas, tiksiet uz zaļa zara!

3. jūnijs

Apburti vakari, veido maģiskus amuletus un talismanus, piepildot tos ne tikai ar savu enerģiju, bet arī ar savu dziļāko nodomu spēku. Ienirstiet pārdomās par simboliem, kas jums ir tuvu sirdij, un izmantojiet tos savās maģiskajās praksēs, lai radītu unikālas saiknes ar Mēness enerģiju.

4. jūnijs

Uzskata par maģijai nelabvēlīgu. Atveriet durvis fiziskai un emocionālai labklājībai, izvairoties no sarežģītiem rituāliem un lēmumiem. Ļaujiet savai enerģijai atjaunoties miera un rūpju atmosfērā, ļaujot Mēness spēkam par jums rūpēties.

5. jūnijs

Tas tiek uzskatīts par briesmīgu burvestību veikšanu. Tā vietā, lai vērstos uz sarežģītām praksēm, koncentrējieties uz iekšējo mieru. Ļaujiet mēness enerģijai jūs mierināt, radot maģisku telpu, kur varat atpūsties un atjaunoties.

6. jūnijs

Nodrošina lielisku brīdi zīlēšanai. Koncentrējieties uz jautājumiem, kas prasa skaidru redzējumu. Atveriet sevi noslēpumiem, kas var tikt atklāti caur mēness gaismu, un ļaujiet maģijai vadīt jūs cauri nākotnes miglai. Izmantojiet simbolus un zīmes, kas parādās jūsu vizuālajās prognozēs.

7. jūnijs

Cikla mēness enerģija aug, radot labvēlīgu vidi burvestībām. Pievērsieties gaismas spēkiem un virziet savus vārdus pozitīvu pārmaiņu sfērā. Runājiet par mīlestību, laimi un harmoniju, piesaistot savā dzīvē gaismas vibrāciju atbalstu.

8. jūnijs

Aicina uz transformācijas ceļu. Veiciet rituālu, kura mērķis ir personiskās transformācijas. Mēness enerģija būs jūsu ceļvedis, palīdzot atbrīvoties no vecām nastām un atvērt sirdi jaunām iespējām.

9. jūnijs

Mēness enerģija atbalsta intuīcijas attīstību. Iegremdējieties maģijā, kuras mērķis ir uzlabot jūsu jūtas un uztveri. Runājiet par redzes skaidrību un izpratni, atverot iekšējo gudrības avotu.

10. jūnijs

Labvēlīgs zīlēšanai, izmantojot slepenas zināšanas. Koncentrējieties uz jautājumiem, kuriem nepieciešama dziļa uzmanība un intuitīvas atbildes. Ļaujiet mēness burvībai atklāt nākotnes noslēpumus un izgaismot jūsu ceļu.

11. jūnijs

Sniedz jums unikālu iespēju izveidot maģisku rituālu, kura mērķis ir piesaistīt jūsu dzīvē harmoniju. Šajā periodā mēness enerģija īpaši atbalsta tavas vēlmes uzlabot attiecības ar apkārtējiem. Rituāla uzmanības centrā var būt saišu stiprināšana ar mīļajiem, miera radīšana ģimenes lokā vai attiecību harmonizēšana darbā.

12. jūnijs

Lai gan tas nav labākais maģijai, tas sniedz brīnišķīgu iespēju relaksācijai un pašaprūpei. Atturieties no sarežģītām praksēm un lēmumiem, dodot priekšroku mierīgām un relaksējošām saziņas metodēm ar Mēness enerģiju. Ļaujiet sev to pavadīt relaksējošā vidē, iespējams, izbaudot siltas vannas un aromterapiju.

13. jūnijs

Pārstāv parastu brīdi burvestībām. Ir svarīgi piešķirt burvju telpu, lai tās enerģija varētu brīvi iekļūt jūsu pasaulē un dot savu labvēlīgo spēku. Ieteicams izmantot vieglus un skaidrus instrumentus, piemēram, sveces, smaržas vai maģiskus simbolus, lai pastiprinātu rituāla ietekmi.

14. jūnijs

Labs periods zīlēšanai, kuras mērķis ir gūt skaidrību savā dzīvē. Izmantojiet dažādas zīlēšanas metodes, piemēram, taro, rūnas vai astroloģiskās kartes, lai iegūtu informāciju un virzienu. Koncentrējieties uz jautājumiem, kuriem nepieciešama dziļa uzmanība, un ļaujiet mēness burvībai atklāt noslēpumus, kas var vadīt jūs nākotnē.

15. jūnijs

Svarīgu lēmumu pieņemšanu ieteicams atlikt un pievērsties iekšējam mieram. Nepadodies sarežģītām praksēm, bet dod sev laiku iekšējam mieram. Meditācija, klusas pastaigas un laiks vienatnē var būt noderīgas aktivitātes.

16. jūnijs

Ir vērts atturēties no maģiskām praksēm. Mēness enerģija šajā periodā nav labvēlīga garīgām praksēm. Tā vietā, lai nodotu savu enerģiju maģijai, dodiet tai iespēju atgūties un atpūsties. Piemērots, lai ļautu jūsu enerģijai atjaunot harmoniju.

17. jūnijs

Apzīmē parasto laiku burvestībām. Izmantojiet mēness enerģiju, lai stiprinātu savu saikni ar dabu un piesaistītu pozitīvas pārmaiņas. Jūs varat veikt nelielu rituālu, izmantojot dabiskus simbolus, lai palielinātu savu nodomu enerģiju.

18. jūnijs

Ideāli piemērots zīlēšanai. Atveriet savu prātu pareģojumiem, dodiet maģijai iespēju atklāt jūsu nākotnes noslēpumus. Izmantojiet dažādas metodes, vai tas būtu tarot, rūnas vai citi rīki, lai gūtu skaidrību par jautājumiem, kas jūs satrauc.

19. jūnijs

Sniedz lielisku iespēju rituāliem. Iespiediet savus nodomus un vēlmes ar mēness spēku, ļaujot maģijai veidot jūsu ceļu. Jūs varat izmantot simboliku, kurai ir īpaša nozīme, lai palielinātu rituāla enerģiju.

20. jūnijs

Mēness pozitīvā enerģija paceļas, padarot to par labu laiku maģijai, kuras mērķis ir garīga izaugsme. Atveriet savu dvēseli mēness gaismas enerģijām, veicot rituālus, kas veicina jūsu iekšējo attīstību.

21. jūnijs

Tas tiek uzskatīts par parastu burvestību laiku. Izmantojiet šo periodu, lai stiprinātu attiecības ar mīļajiem un piesaistītu pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē. Jūs varat veikt nelielu ceremoniju, kuras mērķis ir stiprināt sakarus.

Lasi vēl: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024.gada 20. līdz 26.maijam: drosme palīdzēs pārvarēt sarežģījumus!

22. jūnijs

Šis nav labākais laiks zīlēšanai. Atstājiet jautājumus par nākotni vēlākam laikam, dodot sev atpūtu no garīgajām praksēm. Šī diena piemērota mieram un iekšējai atjaunotnei.

23. jūnijs

Tas tiek uzskatīts par labu rituālu periodu. Izveidojiet maģiskus amuletus un talismanus, lai stiprinātu savu spēku un aizsardzību. Šajā dienā, izmantojot savas intuitīvās spējas, veido simbolus, kas kalpos tev kā spēka un aizsardzības avots.

24. jūnijs

Tas tiek uzskatīts par parastu maģijas laiku. Veiciet rituālus, lai stiprinātu savu iekšējo spēku un līdzsvaru. Jūs varat koncentrēties uz iekšējo izaugsmi un harmoniju, izmantojot maģiskas prakses, kas sniedz jums iekšējo mieru.

25. jūnijs

Šis nav labākais laiks, lai īstenotu burvestības. Izvairieties no sarežģītas prakses šajā periodā un ļaujiet mēness enerģijai atpūsties. Tā vietā, lai koncentrētu savu enerģiju uz ārējām izmaiņām, koncentrējieties uz iekšējo mieru, pārdomām un iekšējo līdzsvaru.

26. jūnijs

Durvis atveras zīlēšanai. Koncentrējieties uz jautājumiem, kuriem nepieciešams skaidrs redzējums un intuitīvas atbildes. Radi atmosfēru, iedziļinoties savos iekšējos dziļumos. Apdomājiet jautājumus, kuriem nepieciešama īpaša skaidrība, un ļaujiet maģijai atklāt nākotnes noslēpumus.

27. jūnijs

Nodrošina labvēlīgu brīdi rituāliem. Šis ir laiks, lai savā dzīvē piesaistītu labklājību un harmoniju, radot pozitīvas pārmaiņas. Izmantojiet mēness enerģiju, lai stiprinātu savus nodomus un izveidotu īpašu rituālu, kura mērķis ir piesaistīt pozitīvas pārmaiņas.

28. jūnijs

Tas tiek uzskatīts par parastu maģijas laiku. Izmantojiet šo periodu, lai veiktu rituālus, lai stiprinātu savu iekšējo spēku un līdzsvaru. Pārdomājiet savus mērķus un vēlmes, ļaujot maģijai iekļūt jūsu dziļākajos stūros.

29. jūnijs

Tas tiek uzskatīts par parastu maģijas laiku. Izmantojiet šo periodu, lai veiktu rituālus, lai stiprinātu savu iekšējo spēku un līdzsvaru. Pārdomājiet savus mērķus un vēlmes, ļaujot maģijai iekļūt jūsu dziļākajos stūros.

30. jūnijs

Šis nav labākais laiks, lai īstenotu burvestības. Izvairieties no sarežģītas prakses šajā periodā un ļaujiet mēness enerģijai atpūsties. Tā vietā, lai koncentrētu savu enerģiju uz ārējām izmaiņām, koncentrējieties uz iekšējo mieru, ļaujot sev atpūsties un atjaunoties.

Leave a Comment