Naudas mēness kalendārs 2024.gada jūnijam: ja izmantosiet piedāvātās iespējas, tiksiet uz zaļa zara!

Naudas mēness kalendārs 2024.gada jūnijam: ja izmantosiet piedāvātās iespējas, tiksiet uz zaļa zara!

Naudas dienas 2024. gada jūnijā

Labvēlīgas dienas 2024. gada jūnijā lieliem pirkumiem: 2024. gada 1., 4., 5., 7., 9., 13., 15., 18., 19., 22., 25., 26., 30. jūnijs.

Labvēlīgas dienas sīkiem pirkumiem un iepirkšanās: 2024. gada 2., 4., 5., 7., 11., 12., 13., 15., 16., 18., 19., 21., 22., 24., 25., 26., 27. jūnijs

Labvēlīgas dienas līgumu slēgšanai un līgumu parakstīšanai: 2024. gada 1., 9., 13., 15., 18., 19., 22., 25., 26., 30. jūnijs.

Dienas, kad darījumus nevar slēgt: 2024. gada 3., 6., 8., 10., 14., 16., 17., 23., 28., 29. jūnijs.

Bīstamās dienas, kad iespējami finansiāli zaudējumi: 2024. gada 3., 8., 12., 16., 17., 20., 23., 24. jūnijs.

Labvēlīgas dienas naudas aizņemšanai un aizdevuma noformēšanai: 2024. gada 1., 4., 5., 7., 11., 12., 13., 15., 19., 21., 25., 30. jūnijs.

Labvēlīgas dienas kreditēšanai un investīcijām: 2024. gada 1., 4., 9., 12., 13., 15., 18., 19., 25., 26., 30. jūnijs.

Dienas, kad nevar aizņemties un pieteikties kredītam: 2024. gada 3., 8., 16., 20., 23., 24., 27. jūnijs.

Bīstamās dienas investīcijām: 2024. gada 2., 3., 6., 8., 10., 11., 16., 20., 23., 27., 28., 29. jūnijs.

Labvēlīgas dienas valūtas maiņas darījumiem: 2024. gada 1., 4., 5., 7., 13., 15., 18., 19., 24., 30. jūnijs.

Dienas, kad nevar pārdot un iegādāties valūtu: 2024. gada 6., 8., 10., 12., 16., 17., 20., 23., 27. jūnijs.

Labvēlīgas dienas jauna maka iegādei: 2024. gada 9., 12., 13., 15., 19., 21., 27., 28., 29. jūnijs.

Labvēlīgas dienas naudas skaitīšanai: 2024. gada 1., 2., 7., 9., 13., 14., 15., 20., 21., 23., 30. jūnijs.

Naudas ieteikumi katrai jūnija dienai

1. jūnijs

Labvēlīgi: naudas tērēšana un aizdošana. Šodien veiksmīgi vērtslietu un transporta līdzekļu iepirkumi. Pārdomāti darījumi nes peļņu, un kredīts, visticamāk, tiks atmaksāts pirms termiņa.

Nav ieteicams: iegādāties zemas kvalitātes produktus.

2. jūnijs

Labvēlīgi: jebkura finansiāla darbība ar pienācīgu rūpību un uzmanību.

Nav ieteicams: riskēt ar lielām naudas summām, veikt lielus pārskaitījumus, arī saskaņā ar veciem līgumiem.

Lasi vēl: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024.gada 20. līdz 26.maijam: drosme palīdzēs pārvarēt sarežģījumus!

3. jūnijs

Labvēlīgi: nelieli naudas izdevumi, ietaupījumi saprāta robežās.

Nav ieteicams: jebkādi darījumi, rēķinu apmaksa, priekšapmaksa. Uzņēmēji riskē pieņemt nepareizu lēmumu un izjukt. Visus svarīgos finansiālos jautājumus labāk risināt citās Mēness dienās.

4. jūnijs

Labvēlīgi: jebkuri maksājumi un pirkumi, īpaši parādu sadale. Šajā dienā saasinās intuīcija, un jūs varat iegūt to, par ko šaubījāties. Finansiālu zaudējumu risks ir minimāls.

Nav ieteicams: izvairieties no tēriņiem. Jo vairāk jūs tērējat, saņemat un aizdodat, jo spēcīgākas būs finanšu plūsmas. Tas sola kapitāla pieaugumu nākotnē.

5. jūnijs

Labvēlīgi: finanšu jautājumu risināšana, pārdošana, pirkšana un citi darījumi. Šajās Mēness dienās ir svarīgi viegli šķirties no naudas un izbaudīt to, ko darāt.

Nav ieteicams: atdot pēdējo, tērēt naudu bez mēra, nepārdomāti.

6. jūnijs

Labvēlīgi: pērkot tikai pirmās nepieciešamības preces, izvairoties no lieliem pirkumiem.

Nav ieteicams: kaut ko pirkt vai parakstīt. Ieguvumi izrādās bezjēdzīgi un nepilnīgi. Darījumi un līgumi būs tukši, tu izniekosi savu naudu un pūles.

7. jūnijs

Izdevīgi: tirdzniecība, īre, pirkšana, nekustamā īpašuma pārdošana, investīcijas. Mūsdienās visi riski ir samazināti līdz minimumam. Īpaši veiksmīgi ir pirkumi mājoklim. Katra labi pārdomāta operācija būs veiksmīga.

Nav ieteicams: spontāni finanšu lēmumi, plānu izmaiņas.

8. jūnijs

Labvēlīgi: rituālu veikšana, lai piesaistītu finansiālu veiksmi.

Nav ieteicams: neko pirkt, neko aizdot, pieņemt lēmumus par nekustamo īpašumu. Pastāv risks, ka jūs tiksiet izveidots un maldināts.

9. jūnijs

Labvēlīgi: dārgu lietu iegāde un atgriešanās pie darījumiem, kas kaut kādu iemeslu dēļ nenotika. Labi novērtējiet savas iespējas, un tad manipulācijas ilgtermiņā pozitīvi ietekmēs finanses.

Nav ieteicams: dzīvojamo telpu skaitītāju maiņa, pārdošana un pirkšana. Ar nekustamo īpašumu saistītu jautājumu risināšana rezultēsies ar galvassāpēm.

10. jūnijs

Labvēlīgi: parādu sadale, kredīta (hipotēkas) pirmstermiņa atmaksa, veco rēķinu apmaksa.

Nav ieteicams: plānot jebkādus darījumus, pirkt un pārdot, slēgt un apspriest līgumus, maksāt internetā. Pastāv liela varbūtība, ka tiks pieņemti impulsīvi lēmumi, kas radīs nepatikšanas.

11. jūnijs

Labvēlīgi: iepirkšanās mājoklim, garderobes atjaunošana, dāvanu izvēle mīļajiem.

Nav ieteicams: riskēt, tērēt vai ieguldīt pēdējo. Uzmanieties aizņemties naudu, lai piepildītu mirkļa vēlmes, kā arī aizdot naudu svešiniekiem.

12. jūnijs

Labvēlīgi: ne pārāk svarīgu finanšu jautājumu risināšana, mājokļa īrēšana, nepieciešamo preču un pakalpojumu iegāde, ja tas nav saistīts ar grūtībām un slazdiem.

Nav ieteicams: lieli naudas darījumi, īpaši naudas pārskaitīšana un saņemšana no ārvalstīm. Jums nevajadzētu aizņemties naudu.

13. jūnijs

Izdevīgi: līgumu slēgšana par nekustamo īpašumu (dzīvojamās, biroja telpas), tēriņi remontam, sadzīves tehnikas, mēbeļu iegāde. Tomēr jums ir jāpaliek saprātīgam un jābūt uzmanīgam pret detaļām.

Nav ieteicams: automašīnas pirkšana, luksusa preces, lieli naudas pārskaitījumi.

14. jūnijs

Labvēlīgi: līdzekļu saglabāšana un uzkrāšana, atteikšanās no nevajadzīgu lietu iegādes.

Nav ieteicams: līgumu slēgšana, jauni sākumi, darījumi, noguldījumi, sludinājumu un pirkšanas-pārdošanas sludinājumu ievietošana. Jūs riskējat saskarties ar spēcīgu negatīvismu un stresu.

15. jūnijs

Labvēlīgi: investēt, iegādāties lietas, kas saistītas ar jaunu sākumu. Šajās Mēness dienās jums vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā. Pastāv liela darījumu iespējamība, kas nesīs labu peļņu.

Nav ieteicams: atteikties no finansiālas palīdzības radiniekiem un tuviem cilvēkiem.

16. jūnijs

Labvēlīgi: izmantojiet laimīgu sakritību, iegādājieties lētas lietas akcijās un atlaidēs, maksājiet par mājokli un komunālajiem pakalpojumiem.

Nav ieteicams: risināt grūtības biznesā, parakstīt jebkādus papīrus, veikt darījumus ar ievērojamām naudas summām. Visi ar finansēm saistītie jautājumi jānoliek malā.

17. jūnijs

Labvēlīgi: ziedot, finansiāli palīdzēt tiem, kam tas nepieciešams.

Nav ieteicams: pirkt nekustamo īpašumu, ņemt naudu no īrniekiem, kaut ko pirkt vai pārdot. Mēness kalendārs iesaka aizmirst par naudas esamību un veltīt laiku kam cildenam.

Lasi vēl: Burkāni uzdīgs ātrāk nekā kaimiņiem: lūk, ko darīt ar sēklām

18. jūnijs

Labvēlīgi: ar pārskaitījumiem saistītu nepabeigto lietu risināšana, luksusa preču un patīkamu sīkumu iegāde, parādu dzēšana. Jūs varat ieguldīt naudu daudzsološos uzņēmumos.

Nav ieteicams: jebkādi nepārdomāti ieguldījumi, spontāna mēbeļu iegāde.

19. jūnijs

Labvēlīgi: jebkuri darījumi un naudas darījumi. Šīs ir vienas no veiksmīgākajām Mēness dienām naudas Mēness kalendārā. Īpaši ieteicamas investīcijas perspektīvos projektos, tēriņi ceļojumiem un pašrealizācijai.

Nav ieteicams: ļauties pārliecināšanai, veikt pirkumus kāda cita spiediena vai ietekmē.

20. jūnijs

Labvēlīgi: gadatirgus rīkošana, tirdzniecība, pircēju un klientu piesaiste.

Nav ieteicams: jebkurš bizness, kas saistīts ar naudas tērēšanu, noguldījumiem, lietu pirkšanu un pārdošanu, nekustamo īpašumu. Jūs riskējat ciest ne tikai materiālus zaudējumus, bet arī morālas ciešanas.

Mūsdienās pat pārtikas produkti ir bojāti.

21. jūnijs

Labvēlīgi: veikt ar radošumu saistītus pirkumus, kā arī iegādāties kosmētiku un kopšanas līdzekļus, apmaksāt rēķinus, ieguldīt naudu izdevīgā projektā, tērēt naudu veselības uzlabošanai.

Nav ieteicams: operēt ar lielām summām, tai skaitā izņemt no kartes daudz skaidras naudas.

22. jūnijs

Labvēlīgi: materiālo problēmu risināšana, līgumu slēgšana, dārgu un ne tik dārgu preču iegāde. Lai risinātu problēmas ar naudu, ieteicams ieklausīties intuīcijā, pārdomāt, konsultēties ar mīļajiem.

Nav ieteicams: riskēt ar naudu, pilnībā paļauties uz veiksmi.

23. jūnijs

Labvēlīgi: rūpīgi izsver visus plusus un mīnusus, atliec finanšu lietas uz vēlāku laiku.

Nav ieteicams: svarīgi naudas darījumi, īpaši tie, kas saistīti ar kustamo un nekustamo īpašumu. Pastāv liels risks saskarties ar spēcīgu spiedienu un nepārvaramiem šķēršļiem.

24. jūnijs

Izdevīgi: bezskaidras naudas darījumi ar nelielām summām, pirmās nepieciešamības preču iegāde.

Nav ieteicams: ļauties pēkšņām idejām, iegādāties ko neparastu, sev neraksturīgu, investēt jaunos projektos. Šodien jūs viegli varat ciest no ienaidnieku un negatīvo enerģiju mahinācijām.

25. jūnijs

Labvēlīgi: mājokļa, vērtslietu iegāde, svarīgu līgumu un līgumu parakstīšana. Šī ir labākā Mēness diena lielām finanšu lietām un darījumiem, kas sola naudas pieaugumu.

Nav ieteicams: veltīt daudz laika “garlaicīgiem” pirkumiem, taupīt uz nepieciešamo, liegt sev un saviem mīļajiem mazus priekus.

26. jūnijs

Labvēlīgi: riskanti projekti, darījumi, kas paver jaunus apvāršņus, sadarbība ar ārzemniekiem. Mēness nesola nekādus naudas zaudējumus uzņēmējdarbībā, iegādājoties preces mājai un ģimenei, luksusa preces vai nekustamo īpašumu.

Nav ieteicams: pirkt lietas ar ļaunprātīgu nolūku.

27. jūnijs

Labvēlīgi: “rutīnas” finanšu izdevumi. Apmaksājiet rēķinus, iegādājieties pārtikas preces un preces, kuras esat plānojis.

Nav ieteicams: uzņemties projektus, kas prasa nopietnas investīcijas, pieteikties kredītiem, pirkt valūtu un uzņemties finansiālas saistības. Pārskaitot naudu, rūpīgi jāpārbauda informācija.

28. jūnijs

Labvēlīgi: sīki darījumi, pirkumi, kas nevar ietekmēt nākotni. Visveiksmīgākie ir mājsaimniecības pirkumi. Jūs varat veikt maksājumus par veciem līgumiem.

Nav ieteicams: tirdzniecība un darījumi ar nekustamo īpašumu. Visi svarīgie jautājumi jāatrisina citā dienā.

29. jūnijs

Labvēlīgi: sīki darījumi, pirkumi, kas nevar ietekmēt nākotni. Visveiksmīgākie ir mājsaimniecības pirkumi. Jūs varat veikt maksājumus par veciem līgumiem.

Nav ieteicams: tirdzniecība un darījumi ar nekustamo īpašumu. Visi svarīgie jautājumi jāatrisina citā dienā.

30. jūnijs

Labvēlīgi: naudas tērēšana un aizdošana. Šodien veiksmīgi vērtslietu un transporta līdzekļu iepirkumi. Pārdomāti darījumi nes peļņu, un kredīts, visticamāk, tiks atmaksāts pirms termiņa.

Nav ieteicams: iegādāties zemas kvalitātes produktus.

Leave a Comment