Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024.gada 20. līdz 26.maijam: drosme palīdzēs pārvarēt sarežģījumus!

Maijs un pavasaris pamazām iet uz beigām, bet aiziet uz ne tās labvēlīgākās nots. Zvaigžņu eksperti mums precīzi pastāstīja, kāpēc tas varētu notikt un kā tikt galā ar problēmu uzliesmojumu šajā grūtajā laikā.

Šajā periodā visveiksmīgākie būs tie, kuri paši spēj sasniegt plūsmas stāvokli un to uzturēt. Ir ārkārtīgi svarīgi turpināt darīt pareizās lietas un nezaudēt drosmi, neskatoties uz grūtībām un problēmām.

Merkurs pagājušajā nedēļā kļuva negatīvs, un šīs nedēļas beigās tam pievienosies arī Jupiters. Ziņas nav iepriecinošas, taču izredzes uz panākumiem nav nulle, tāpēc turiet galvu augšā.

Auns

Viss, ko Auns jau ir paguvis paveikt darbā vai mīlas lietās, tagad sāks iegūt nozīmi un sekas. Tas nozīmē, ka šīs Zīmes pārstāvjiem būs jāsastopas ar savas rīcības un vēlmju sekām.

Ja viņi nolemj zaudēt, tad šaubas viņus iznīcinās. Tagad nevajadzētu ļaut sliktām domām valdīt tavā dzīvē. Ir svarīgi palikt stipram un arī neļaut sev kļūt mīkstam.

Vērsis

Šonedēļ Vērsim var būt daudz strīdu un izrēķināšanās ģimenē un mīlestībā. Jums nevajadzētu censties uzvarēt šajā cīņā, jo attiecības nav karš.

No kara var izvairīties, sarežģītos jautājumus atliekot uz labākiem laikiem. Tas prasīs maksimālu diplomātiju. Konfidenciāla, mierīga saruna ir labākais veids, kā novērst problēmas mīlestībā un ģimenē.

Tagad Vērsim labāk nenovērsties no tiem, kas viņus mīl.

Lasi vēl: Burkāni uzdīgs ātrāk nekā kaimiņiem: lūk, ko darīt ar sēklām

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu ņemt padomu no mīļajiem un nebaidīties lūgt viņiem palīdzību. Kopīgs darbs palīdzēs jums satuvināties ar kolēģiem, draugiem un, iespējams, atrast mīlestību.

Šis nebūs piemērots laiks intervijām, randiņiem vai flirtam. Ir lietderīgi skatīties intervijas un dokumentālās filmas par veiksmīgiem cilvēkiem, lai mācītos no viņu pieredzes un kļūtu motivēti.

Ir svarīgi izprast savus sapņus, vajadzības un mērķus.

Vēzis

Vēži var sākt plānot no 20. līdz 26. maijam. Ir arī vērts iepriekš sagatavoties kaut kam labam, lai samazinātu problēmu rašanās iespējamību.

Vēži šobrīd neatrodas uz viļņa virsotnes, bet var būt veiksmīgāki nekā citi cilvēki, jo ne Merkurs, ne Jupiters nav dominējošie spēlētāji naksnīgajās debesīs. Ir ļoti svarīgi mēģināt nomierināt savas bailes.

Jums jāstrādā ar maksimālu efektivitāti. Jūs varat droši norobežoties no visiem un koncentrēties uz biznesu.

Lauva

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Lauvām biežāk domāt par nākotni un veidot plānus tuvākajām pāris nedēļām.

Situācija nav jāmaina radikāli – Merkura un tā tendences izjaukt plānus dēļ labāk nedoties ne ceļojumos, ne komandējumos.

Tagad Lauva būs letarģiskā stāvoklī, bet, ja rodas vēlme, varat nodarboties ar sportu, taču noteikti nevajadzētu strādāt zem spiediena. Intelektuālais pārmērīgais darbs ir ārkārtīgi bīstams.

Jaunava

Tas, kas šobrīd Jaunavas noteikti var satraukt, ir jauns stress un jaunas problēmas. Ir pienācis laiks pārstāt piešķirt tik lielu nozīmi citu cilvēku viedokļiem, uztraucoties par to, ko cilvēki domās.

Ja nepieciešams, varat droši meklēt darbu, taču pagaidām nevajadzētu rīkoties izlēmīgi. Mīlestībā un komunikācijā jums nevajadzētu paciest negatīvismu.

Labāk ir aiziet un pārtraukt sazināties ar tiem, kas ir rupji un nedraudzīgi.

Svari

Zvaigžņu un planētu enerģija Svariem no 20. līdz 26. maijam salīdzinājumā ar citām Zīmēm nebūs visbīstamākā. Varat paņemt atvaļinājumu, vai arī varat smagi strādāt – izvēle ir Svaru ziņā.

Venēra joprojām palīdz atjaunot enerģiju, taču tā nebūs spēcīga mūžīgi. Jupitera dēļ nedēļas beigās var sākties nelielas problēmas ar miegu, tāpēc vēlams nepārkāpt savu iepriekš pieņemto dienas režīmu.

Skorpions

Ja Skorpioni jau sen ir izjutuši vēlmi izbeigt viņus graujošās attiecības, kas savu laiku nokalpojušas, tad tagad labāk nevilcināties. Šis ir grūts un bīstams laiks, bet ir piemērots šādai atjaunošanai.

Tas ir lieliski piemērots svarīgu un liktenīgu lēmumu pieņemšanai mīlas lietās, bet ne finanšu lietās. Merkurs Skorpioniem nepiedos nepamatotus izdevumus.

Lasi vēl: Es to ieleju naktī tualetē, no rīta tā spīd tik ļoti, ka aizmiglo acis: kļūst kristāldzidrs bez veikalā nopērkamām ķimikālijām

Strēlnieks

Strēlniekam ir svarīgi nebaidīties izdarīt nepareizi – labāk baidīties nedarīt neko. Zvaigžņu eksperti iesaka izsvērt visus plusus un mīnusus, taču visu neatliekot uz pauzi.

Viss apkārt notiks pilnīgi nejauši. Varat mēģināt saprast, kāpēc notiek tieši noteiktas lietas, lai uzzinātu, kā tās izmantot. Nejaušību nebūs, taču arī nevajadzētu gaidīt absolūtu notiekošā paredzamību.

Mežāzis

Šis nav labākais laiks darbam. Šis laiks ir piemērots atpūtai un mēģinājumam atpūsties no visa un visiem. Bīstamākais Mežāžu ienaidnieks ir Jupiters.

Viņš neļaus koncentrēties uz pašu svarīgāko un nemitīgi jauc domas. Tiem, kuri saskaras ar grūtībām un pārpratumiem attiecībās, būs jāmaina situācija.

Visiem vientuļajiem Mežāžiem labāk izbaudīt vientulību, bet, ja vēlēsies, vari kādu satikt sociālajos tīklos vai iepazīšanās vietnē.

Ūdensvīrs

Šis būs slikts laiks iepirkšanās un finanšu aktivitātēm kopumā. Saskarsmē ar cilvēkiem ir svarīgi saglabāt pozitīvu attieksmi, jo apkārtējiem būs grūti saglabāt optimismu.

Šajā gadījumā lielākā daļa grūtību apies Ūdensvīru. Mīlestības un darba nepatikšanas var atrisināt pēc iespējas ātrāk, ja Ūdensvīra psiholoģiskais stāvoklis ir stabils.

Zivis

No 20. līdz 26. datumam Zivīm biežāk jāizrāda neatkarība un jāseko arī savai veselībai. Neskatoties uz to, ka vasara ir tuvu, šīs zīmes cilvēki var pēkšņi saslimt.

Darbā un biznesā svarīgi ievērot iepriekš pieņemtos plānus. Mīlestībā viss būs kārtībā, bet ja vien Zivis nesāks lauzt iepriekš dotos solījumus. Sakot vienu un darot citu, cilvēkus var novērst no Zivīm uz visiem laikiem.

Šonedēļ planētu stāvokļa pasliktināšanās dēļ gaidāma enerģijas vampīru uzplaukums. Zvaigžņu eksperti iesaka sazināties ar cilvēkiem piesardzīgi un neuztvert to cilvēku vārdus, kuri cenšas jums tuvoties.

Esiet uzmanīgi un neļaujiet ar sevi manipulēt, kā arī nemanipulējiet sevi, lai nesabojātu savu karmu.

Leave a Comment