10 labākie padomi no Ošo, kas mainīs tavu dzīvi

Par to, kas tev der un kas nē

Visi cilvēki ir unikāli. Nekad nejautājiet, kas ir pareizi un kas ir nepareizi. Dzīve ir eksperiments, kurā mēs uzzinām, kas ir pareizi un kas nav. Dažreiz jūs varat izdarīt kaut ko nepareizi, bet tas dos jums pieredzi, no kuras jūs uzreiz iegūsit pieredzi.

Par Dievu

Dažreiz Dievs klauvē pie tavām durvīm. Tā ir mīlestība – Dievs klauvē pie tavām durvīm. Caur sievieti, caur vīrieti, caur bērnu, caur mīlestību, caur saulrietu un rītausmu… Dievs var pieklauvēt miljonos dažādos veidos.

Par neparastumu

Vēlme atšķirties, vēlme būt neparastam ir ļoti izplatīta vēlme. Atpūsties un būt parastam ir tas, kas patiešām ir neparasts.

Lasi arī: 2 bīstamākās dienas 2023. gada novembrī: esiet ļoti uzmanīgi šajās dienās!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada novembrī: izmantojiet, lai gūtu panākumus vēlamajā jomā!

Par izaugsmi

Dzīve ir noslēpums. To nevar paredzēt vai paredzēt. Taču daudzi vēlas dzīvot paredzamu dzīvi, jo tad neizjustu bailes. Viss būtu iepriekš noteikts, ne par ko nebūtu šaubu. Bet vai tad būs kur izaugsmei? Ja tavā dzīvē nav riska, vai tu spēsi augt? Ja briesmas nedraud, vai spēsi nostiprināt savu apziņu? Ja velnam nav alternatīvas, vai būs kāda iespēja sasniegt Dievu?

Par spēju rast laimi sevī

Kļūsti vientuļš, sāc izbaudīt sevi. Kļūsti patiesi laimīgs, lai nebūtu svarīgi, vai neviens pie tevis nenāk, ja neviens neklauvē pie tavām durvīm. Jums joprojām būs labi — jūs neko nepalaidīsit garām. Jūs negaidāt, ka kāds klauvēs pie jūsu durvīm. Esat mājās. Ja kāds nāk pie jums, labi. Ja neviens nenāk, arī tas ir labi. Tad jūs varat sākt attiecības ar citiem cilvēkiem. Tagad jūs varat to darīt kā saimnieks, nevis kā vergs, kā imperators un nevis kā ubags.

Par attieksmi pret dzīvi un sevi

Ja esi bagāts, tad nedomā par to. Ja esat nabags, neuztveriet to nopietni. Ja spēsi dzīvi uztvert kā priekšnesumu, tad būsi brīvs, ciešanas tevi neskars. Ciešanas ir nopietnas uztveres rezultāts. Svētlaime ir spēles rezultāts. Uztver dzīvi kā spēli, izbaudi to.

Par drosmi un gļēvulību

Drosme virzās uz nezināmo, neskatoties uz bailēm. Drosme nav bezbailība. Bezbailība rodas, kad kļūsti drosmīgāks un drosmīgāks. Tā ir augstākā drosmes pieredze — bezbailība. Tā ir absolūta drosme. Taču jau pašā sākumā atšķirība starp gļēvuli un pārdrošnieku nav tik liela. Vienīgā atšķirība ir tā, ka gļēvulis ieklausās savās bailēs un seko tām, bet pārdrošnieks atstāj tās malā un dodas tālāk.

Par vēlmju piepildījumu

Dievs piepilda visus mūsu sapņus. Viss, ko jūs saņemat, ir jūsu pašu vēlmju piepildījums. Nevajag nevienu vainot – tu pats to gribēji un pats prasīji. Šī ir viena no bīstamākajām lietām pasaulē – lai ko tu vēlies, viss piepildās. Padomā, pirms kaut ko vēlies. Kas notiek ar bagātu vīrieti? Viņš vēlējās pēc bagātības un tagad raud: “Visa mana dzīve ir pavadīta, uzkrājot nederīgas lietas, un es esmu nelaimīgs.” Bet tā bija viņa vēlme.

Cilvēks, kurš vēlas zināšanas, ir sašutis: viņa galva ir kļuvusi par milzīgu bibliotēku. “Tikai vārdi, visi vārdi un vārdi, nekā nozīmīga. Un es tam visam pavadīju visu savu dzīvi. ”

Ļaujiet jūsu vēlmēm būt apzinātām. Tāpēc, pirms vēlaties, rūpīgi padomājiet. Atcerieties, ka jebkurš sapnis agrāk vai vēlāk piepildīsies , bet vai mums par to nebūs jāmaksā?

Leave a Comment