10 labākie padomi no Ošo, kas mainīs tavu dzīvi

Ošo (Bhagavan Sri Radnish)  ir viens no apgaismotajiem austrumu meistariem. Ar viņa vārdu ir izdotas vairāk nekā 600 grāmatas, kas līdz mūsdienām tiek izdotas 55 valodās. Visas grāmatas ir ieraksti par sarunām, kas viņam visas dzīves laikā bija ar dažādiem cilvēkiem.

Viņa mācības ir vienkāršas, tomēr grūti saprotamas un pieņemamas. Ošo māca vienkāršas lietas – kā dzīvot laimīgi, kā atrast savu dzīves mērķi, runā par mūžīgām tēmām par mīlestību, prātu, dvēseli, sabiedrību, karu un mieru.

Lasi arī: 2 bīstamākās dienas 2023. gada novembrī: esiet ļoti uzmanīgi šajās dienās!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada novembrī: izmantojiet, lai gūtu panākumus vēlamajā jomā!

Mēs piedāvājam jums 10 labākos Ošo padomus, kurus viņš adresē visai cilvēcei.

Par dzīves uztveri

Cilvēki visu uztver ļoti nopietni, un tas viņiem kļūst par slogu. Iemācieties vairāk smieties. Man smiekli ir tikpat svēti kā lūgšana.

Par kļūdām un pieredzi

Katra darbība noved pie rezultāta. Esiet modrs un vērojiet. Nobriedis cilvēks ir tas, kurš ir novērojis sevi un atradis, kas viņam ir labs un kas slikts, kas viņam ir piemērots un kas nav pareizi. Pateicoties tam, ka viņš pats to atrada, viņam ir milzīga autoritāte: pat ja visa pasaule viņam saka kaut ko citu, nekas viņam nemainīsies, jo viņam ir sava pieredze, uz kuru viņš var paļauties, un ar to pietiek.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment